Jeg er ferdig, nesten. Jeg blir nok aldri ferdig og klar for i morgen, da er det framføring av særemnet mitt. Jeg burde vell heller gått gjennom det en gang til istedenfor å skrive på bloggen. Men jeg trenger en pause, klarne hodet litt, sove i en del timer.

Framføringen skal skje i morgen, og jeg gruer meg. Liker absolutt ikke å skulle stå forran en folkemengde og prate, men det må gjøres, og jeg håper bare jeg klarer å slappe av nok til at jeg prater uten hakk og "æææ" "øøøø". Vi får krysse fingrene, men jeg tror nok det vil komme etpar "æææøøøhmm" likevel.

Enannen ting er at jeg gleder meg til å bli ferdig med særemne, slik at jeg kan begynne for fullt på neste prosjekt, nemmelig historisk person. Det er jo da en annen stor oppgave, som teller ganske mye i historie. Jeg er dødsglad jeg hverken har økonomi eller naturfag nå, det hadde vært utrolig mye mere å tenke på. Jeg har nok med mine 3 fag atm.

 

I dag regnet det og sluddet og haglet og snøvet det. Jada alt sammen, om hverandre. Men det stoppet ikke meg nei. Gikk en timestur med Nelly, selv om det fristet å snu da det haglet meg rett i trynet en stund. Deilig å tenke på at jeg har fått gått meg en tur i dag, selv om været suger. Jeg har jo også vært på styrketrening, og funnet ut at dips var gøy. Jada jada, assisted dips da, men jeg likte det. Det var en øvelse jeg grudde meg en del til faktisk. 460 kalorier fra gåturen, og 467 kalorier fra styrketreningen. Må vere litt feil der, eller så er det fordi jeg går virkelig på når jeg går på tur, holder pulsen oppe lenge. Og under styrketrening så blir det jo litt pauser hvor pulsen synker. Jada spekulasjoner. Ihvertfall 927 kalorier som ble forbrent i dag da. Liker det!

I morgen er det 1 mars, og jeg håper målet mitt på vekta er nådd, jeg tror faktisk jeg har nådd det, da jeg ser fremgang på meg selv. Spesielt etter at jeg begynte med godtestreiken, som jeg holder meg til ennå. Den varer til slutten av mars. Må jo kunne innta litt påskegodis(PÅSKEEGG naaaam!)

Satser på ihvertfall -1 kg til før påsken, helst flere.

 


Sånn så buksa mi ut av å løpe inn i bhg og ut igjen. Kan dere tenke dere hvordan håret og trynet så ut! Haha, tror det regnet og blåste litt.


  0 kommentarer på "Almost done."Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Skriver om trening og min reise mot mindre cm og en sunnere, lykkeligere hverdag. Er mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweileren Nelly..ARKIV

· Januar 2015 · August 2013 · Juni 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits