Selvfølelsen og mestringsfølelsen er på topp etter en dag der alt har gått etter planen.

Jeg stod opp litt før halv 7 i dag, gikk en halvtimes tur med hunden før jeg stelte meg og gjorde meg klar for jobb og gjorde lillegutt klar for barnehagen.

Det er faktisk ganske hærlig når jeg først er kommet meg ut døren, og jeg kjenner energien stiger og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg stod opp en time før for å gå tur. I tillegg til at jeg og hunden fikk trimmen, så er det jo faktastisk å gå i halvmørket når alt er stille og rolig. I tillegg er det jo fortsatt mange som har julelysene på enda, både utendørs og innendørs. Koste meg på tur. Og en fin start på dagen!

Spiste litt havregrøt til frokost, pluss en kopp te. Til lunsj spiste jeg en skyr yoghurt med bringebærsmak. Ellers drikker jeg endel på jobb, flere kopper te og kaffi. Blir slik når enn sitter på kontoret, fint å ha noe å drikke på.

Ble forsinkelser i dag, og har fått handla nesten alt jeg skulle. Mangler bare to ting på handlelista, og disse klarer jeg sikkert å finne i morgen, noe som ble for stressende å gå i flere butikker for å finne i dag. Å ha en trøtt unge fra barnehagen byr på trøbbel når enn må innom flere butikker og handle.

Til middag i dag ble det Torsk med bacon, gulrøtter og brokkoli.  Torsk er noe vi skal spise oftere. Sebastian er kjempeglad i både fisk og grønnsaker, så jeg er heldig der! Gomler både salatblader og brokkolibuketter som bare det. Og spiser ofte mer når han får servert fisk.Maten var i hvertfall kjempegod, og jeg ble mett og god. Kjenner jeg ikke trenger mere mat i dag for å si det slik.

Skulle egentlig på handballtrening i kveld, men når mannen er ute for å holde veiene fri for slaps og snø må enn bare holde seg hjemme. Heldigvis kommer han snart hjem slik at jeg får gått meg en tur med hunden før jeg legger meg. Så får jeg i hvert fall litt trim, selv om jeg gjerne skulle hatt den 1,5 timen med handballtrening.

I morgen skal jeg begynne på det nye styrkeprogrammet som er i det nye shape up bladet som er ute for salg. Får se hvordan jeg liker programmet og om alt dette hjelper!

 


  0 kommentarer på "I did it!"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Skriver om trening og min reise mot mindre cm og en sunnere, lykkeligere hverdag. Er mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweileren Nelly..ARKIV

· Januar 2015 · August 2013 · Juni 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits