Etter å ha blitt medlem av en side på FB som heter Koreansk kosmetikk ble jeg veldig nyskjerrig på om dette virkelig er så bra som folk påstår. Jeg har derfor bestemt meg for å teste ut koreansk kosmetikk. Jeg har generelt ikke peiling på hudpleie / sminke i det hele tatt. Så nå prøver jeg å sette meg inn i hudpleie og sminke. Det er mye å lese, men det går fremover.

Jeg er absolutt helt tom på dette feltet. Jeg har vell egentlig ikke noen rutine på hudpleie. Så har bestemt meg for at dette går ikke, og jeg må bli flinkere til å ta vare på hud og hår og kropp(ja alt) så, here i og.

 

Produktene jeg kjøpte i første omgang er disse tre som er bilde av.

Tonymoly Red Apple Honey Cream
Slik jeg har forstått det på det jeg har prøvd og lese meg til så skal jeg bruke denne som nattkrem "sleeping pack" Men ikke hver dag. Så skal prøve og begynne å bruke den litt kanskje 2 ganger i uka da.

 

Tonymoly Petite Bunny Gloss Bar
Denne har supersøt innpakning, og er en sånn lipgloss. Håper det blir fin farge på leppene når jeg bruker den. Valgte Juicy Cherry.

 

Holika Holika Soda Pore B.B. Deep Cleansing Foam

Dette skal vere en god rens som skal fjerne selv vannfast sminke fra huden.
Her er en produktomtale om denne rensen: http://koreanskkosmetikk.blogspot.no/2014/10/produktomtale-holika-holika-soda-pore.html

 

Cathy Doll Snail Bright: Brightening og Whitening Regeneration Cream

Har også en krem som jeg fikk med min bror og dama hans når han kom hjem fra Thailand. Dette er en sneglekrem, og de skal vist vere fantastiske.
Denne lukter godt, og på de få dagene jeg har brukt den, så har jeg ikke merket så mye forskjell, men jeg tenker at virkningen kommer når jeg har fått brukt den litt mer.

 

Kommer sikkert noen produktomtaler her etterhvert. Og jeg kommer til å fortsette oppdateringen på treningen og veien mot et bedre liv. Noe som ikke bare handler om å gå ned i vekt. Men også få orden på rutiner, hjemmet, og få tid til det jeg har lyst til.

 

 


  0 kommentarer på "Jeg skal prøve Koreansk kosmetikk!"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Skriver om trening og min reise mot mindre cm og en sunnere, lykkeligere hverdag. Er mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweileren Nelly..ARKIV

· Februar 2015 · Januar 2015 · August 2013 · Juni 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · Koreansk kosmetikk · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits