Nå sitter vi i bilen på vei hjem, og jeg har et nydelig lite gull i fanget som sover godt!

Vi nermer oss Molde nå, så er et lite stykke igjen før vi er hjem kommet. Men har gått bra så langt, så vi satser på det beste.

Meg og lille Nelly :-)
Nå er nesten alt klart for at det nye familiemedlemmet skal få entre huset, har noe småtterier igjen som skal fikses i løpet av morgendagen, så er vi klare! Gleder oss så ufattelig mye til valpen kommer, og det var stor stas og kjøpe inn både børster, leker og seng til valpen. Nå er det eneste vi mangler her selve hovedpersonen. Eller, jeg skal kjøpe inn et teppe som han kan ha i "valpehjørnet" sitt som jeg kommer til å kalle det, siden sengen hans er alt for diger, så den får ikke plass inni der. Men sengen skal vi ha på soverommet tenkte vi, slik at han får vere inne hos oss om natten til og begynne med.

Valpegrinden som dere ser på bildet nedenfor er da egentlig en lekegrind for baby. Det var denne jeg absolutt skulle ha som lekegrind til lillegutt. Men vi fant fort ut at vi måtte bruke den andre lekegrinden, da katten kom seg gjennom sprinklene, desverre. Tror ikke katten hadde kommet seg gjennom den nå, tykk som han har blitt! Neida, men han har blitt mye større. Men fant ut at denne er jo ypperlig til valpegrind! Valpen kommer seg nok ikke gjennom sprinklene nei, så den var perfekt! Er storfornøyd jeg altså!

Er det noe dere tror vi mangler, skrik ut! :) 

Valpen vår er kjøpt gjennom en seriøse oppdrettere som vet hva de driver med, vi er godt fornøyde med valget vårt av disse folkene foreløbig ihvertfall, og tror vi kommer til å vere godt fornøyde videre også. De tar godt vare på valpene og er flinke til og informere oss, og hjelpe oss om vi har spørsmål og slikt. Kjempekjekke folk som jeg absolutt vil anbefale dere om dere ønsker å skaffe dere rottis.

Link til hjemmesiden deres finner du HER
Om du ønsker og se bilder av valpen vi skal få kan du klikke HER  
I dag har jeg hatt fri fra skolen, pga det er eksamenstider og jeg ikke kom opp i noe skriftlig. Kn ikke komme opp i så mye heller, siden jeg bare har 2 fag på skolen.

Har vert på biblioteket i dag, lånt meg 2 bøker som jeg skal lese ut før helgen. Disse bøkene kommer til å bli nyttige i tiden fremover til både råd og tips og triks og alt det vi trenger egentlig. Er så sykt spent på helgen, og teller ned dagene nå. Om 4 dager skjer det, og det er absolutt ikke lenge, siden vi har ventet på dette Øyeblikket siden før Sebastian var født.
Vi skal nemmelig hente oss valp. Jepp du leste riktig, vi ble godkjent av oppdretterne og jeg er nå klar for å bli "3 barns mamma" (Sebastian og pusen er mine to barn nå). Vi skal få en liten søt tispevalp av rasen Rottweiler. Vi er kjempespente, og gleder oss alle sammen.

Her er de flotte dyrene fra valpekullet, og en av disse skal bli vår! 
Bildet er tatt fra Finn.no der oppdretterne har lagt ut bildet på annonsen sin.

Akkurat nå ligger Sebastian og sover i vuggen sin, så tenker jeg skal gå og lage til vognen og alt før han våkner. Da skal vi nemmelig ut på trilletur, denne gangen går turen til butikken for å handle. Været er fint så jeg må nyte det mens jeg kan. + at jeg burde venne meg til å gå noen turer for dag, med eller uten vogn.

Nå gjenstår bare diskusjonen om navn til valpen. Har du noen fine navn på lager? Det er tispe som sagt, og vi vil gjerne ha et navn på N (det er "n" kullet til oppdretterne)

 
En av de nydelige ørkenrotteungene våres.
Er ikke lenge siden denne lille søtnosen åpnet øynene for aller første gang!
Sitter rolig og koser seg trygt og godt i hånden min, gullet <3 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits