Denne nyttårsaften ble feiret hos svigerfar sammen med min nydelige lille Sebastian Nicolai, min kjære Øystein, søsteren til Øystein og familien hennes og broren til Øystein. Vi koste oss med pinnekjøtt til middag og diverse julekaker og slikt til kos etterpå :)

Både kjæresten min og faren hans er som to små guttunger når det er snakk om fyrverkeri, vet ikke hvem som er værst. Så vi hadde nok å fyre opp når klokken ble 12. Faktisk så var de fleste batteriene ganske bra også!

Tok en del bilder av fyrverkeriet, så her får dere se noen av dem!Lillegullet mitt, som sov seg gjennom alle rakettene! Selv om han lå ute i vognen i de 45 minuttene vi var ute. Ja, vi brukte faktisk 45 minuter på å skyte opp alt fyrverkeriet vi hadde!

 

 


Elsker at det er sol og varme ute! Endelig litt sommer, selv om den kommer ganske sent.
Tok meg en liten tur ut og prøvde meg på et par tips jeg har plukket opp i fotoboken jeg leser litt av!

Desverre så har noe skjedd slik at photoshop nekter og funke på dataen min, så jeg har brukt photoscape på disse bilene. Jeg har ikke brukt photoscape før så kan ikke det så godt.

Elsker sol og sommer, håper det varer en stund til. VIl ikke ha snø ennå.

Hva synest du om bildene?  
Lær deg triksene som lar deg ta bilder som proffene!


Denne boken har jeg nå begynt og lese på. Kan først og fremst si at bare ved og lese begynnelsen så kom jeg frem til at den er meget spesiell, og jeg likte det!

Et lite utdrag fra boken:
Du og jeg er ute og fotograferer. Mens vi tar bildene, stiller du en masse spørsmål, og jeg har tenkt å svare på dem her i boka akkurat slik jeg ville ha gjort det i virkeligheten: rett på sak, uten å belære deg om alle de tekniske aspektene og om alt som skjer under skallet på den digitale fototeknologien.

La oss tenke oss at vi er ute og tar bilder og du sier: "Jeg vil gjerne ta et bilde hvor den blomsten der borte er i bokus, mens bakrunnen er uskarp. Hvordan får jeg det til?" Da vil jeg ikke begynne og messe om liten og stor blenderåpning, om at eksponeringen er summen av lukkertid og blenderåpning, og om alt mulig annet slags stoff du kan lese om i en hvilken som helst bok om digitalfoto. I den virkelige verden vil jeg si "sett zoomobjektivet på kameraet, sett blenderåpningen på 2,8 og skyt i vei!" Det er slik denne boken fungerer.

Jeg liker det!  Og forhåpentligvis vil bildene som kommer på bloggen min bli bedre i fremtiden. 
Jeg har forresten Nikon D60.

 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits