Etter 9 måneder hvor kroppen har forandret seg voldsomt, og magen blitt stor og strekt seg er det naturlig at med en gang man får ut ungen så er man tilbake til hvordan alt var for 9 mnd siden. Jeg lå ofte og lurte på hvordan magen min ville bli når Sebastian kom ut, og såklart måtte jeg se meg selv i speilet og kjenne på magen når han endelig var ute. Men først lå jeg ganske lenge å slappet av, det eneste var at jeg måtte opp å stå og gå på do en liten stund etter at han var ute. Da de skulle sjekke at alt virket som det skulle etter epidural og slikt. Da var det så vidt jeg kom meg på do, og så bar det tilbake til sengen, hvor jeg tilbrakte resten av natta og store deler av tiden på sykehuset. Det var vondt å sitte, jeg var utslitt og trøtt. Kanskje ikke så rart etter å ha hatt en lang og smertefull fødsel(lå over 24 timer på sykehuset)

Magen kjentes ut som en vannseng, om noen har ligget i en slik seng før. Den var liksom tom og geleaktig. Kjemperart.. Og det tar en stund før livmoren trekker seg helt sammen igjen, så den ble jo på en måte mindre og mindre hele tiden. 

Da jeg kom hjem tok jeg det med ro. Å gå på do er vondt, pga stingene, og jeg lå for det meste på sofaen og slappet av det jeg kunne. Det følest helt merkelig å ikke ha noe inni magen lenger også.

Etter noen uker skulle jeg begynne å trene å komme i form igjen. Jeg var tross alt mange kilo tyngre enn hva jeg var før. Og det at jeg fikk Sebastian og gikk rett inn i julekosen hjalp ikke særlig på. Så jeg skulle prøve meg på situps og armhevinger. Noe som gikk frykelig dårlig. Jeg eide jo ikke muskler noen plasser. Følte meg som en sakkosekk.  Så det å ikke trene på 10 mnd og ha est ut 20 kg tar virkelig på.

Jeg kom igang med 30 days shred. En treningsform som tar 20 minutt om dagen i 30 dager. Jeg endret ikke noe med maten min, da jeg ammet Sebastian. Kjente etterhvert at jeg fikk tilbake styrke i kroppen, men desverre fikk jeg ikke av meg noe kiloer. Jeg skal ned 19 kg til, og derfor må jeg begynne å trene mere nå.

Fikk heller ingen strekkmerker etter graviditeten, noe jeg er utrolig glad for egentlig :) 

 
HJEMME
Det hele startet med at slimproppen gikk på søndag den 11 desember. På kvelden/natta så kjente jeg små sammentrekninger og trodde kanskje noe var på gang, det var ubehagelig og jeg lå og vred meg i sengen og hadde litt småvondt i magen gansk lenge. Siste gangen jeg så på klokken var den rundt 2 på natten. 

Morgenen etter stod jeg opp før klokken 8, siden jeg skulle på overtidskontroll på sykehuset 08.45, så det ble ganske lite søvn på meg den natten. På overtidskontrollen hadde jeg 1 cm åpning, jeg tok ctg og slikt, da målte maskinen små rier. Jeg kjente godt sammentrekningene som kom jevnt samtidig som tallet på maskinen steg og skjemaet som kom ut viste "fjell" regelmessig.

Etter at jeg kom hjem så prøvde jeg å bevege meg mye, jeg kjente sammentrekningene, men det var bare litt ubehagelig så jeg gjorde jo litt normale ting som klesvasken og rydding. Så kom mamma og var sammen med meg en stund, vi skulle egentlig gå oss en tur siden det å bevege seg kan få igang ting istedenfor at det kunne dabbe av. Men det regnet og var is ute så vi bestemte oss for å droppe turen. Ville jo ikke falle og slå meg.

Mamma dro hjem, og etter en stund kom min kjære hjem fra jobb så han var sammen med meg. Riene ble sterkere og det var ikke mulig å ikke bry seg om de til slutt. Siden folk sier det hjelper å dusje så tok jeg meg en lang dusj. Det hjalp litt, men det å stå under riene var ikke noe særlig. 

i hall 8 tiden kom riene med 3-4 minutters mellomrom og de varte i ca 30-40sekunder. Vi ringte sykehuset og de sa vi skulle ta oss en tur. Det tar ca 10-15 minutter å kjøre til sykehuset, så vi har ikke lang vei dit. 


 PÅ SYKEHUSET
Da vi kom dit fikk vi komme inn på et rom som kalles "for føde" rommet. De sjekket åpningen min og jeg ble utrolig skuffet da det var 1 kanskje 2 cm bare. Jeg fikk velge om jeg ville reise hjem eller om jeg ville bli på sykehuset over natten, jeg valgte å bli på sykehuset. Det var ganske rolig der, faktisk bare oss som var der da, så det var ingen problem at vi fikk bli der.

Jeg prøvde å legge meg ned i sengen, men det var lite hjelp i. Jeg klarte ikke å slappe av og det ble som "panikkannfall" hver gang jeg fikk rie. Jeg fikk pusteproblemer og klarte ikke slappe av, strammet hele kroppen og gjorde vell panikkbevegelser, det ble ikke bedre med at jeg viste jeg hadde bare 1-2 cm åpning og hadde lenge igjen. Jeg fikk meg en sånn varm rispose som jeg skulle legge der jeg kjente riene tok, men den hjalp lite. Jeg synest den var for varm, så jeg ble klam og bare lå og vred meg videre. 

Jeg fant ut at kanskje det hjalp å sitte litt istedenfor å ligge, så jeg stjal da en meget god stressless som stod på rommet, den var vell egentlig for min kjære, men den ble min redning for noen timer fremover. Jeg fikk meg en sovedose med piller som skulle få meg gjennom natten, det hjalp ikke så veldig mye følte jeg, men den stolen var virkelig god å sitte i. Jeg fant meg en stilling som føltes mere behagelig og jeg ble sittende i den stolen hele natten. Til slutt var jeg så trøtt at jeg tror jeg dubbet såvidt av mellom riene. Jeg så hallveis på tv, men fikk ikke med meg så mye. Min kjære lå i senga ved siden av meg å sov godt. gjett om jeg var missunnelig på han.

i 6-7 tiden på morgenen så kom de og skulle sjekke åpningen, etter det jeg husker var det 2-3 cm åpning. Jeg ble utrolig skuffet, særlig etter natten jeg hadde hatt. Det var jo nesten ingen fremgang etter 10 timer med smerter!

Jeg var utslitt, nå hadde jeg ikke sovet på over et døgn, og følte nesten en trang til å bare gi opp, noe som såklart ikke gikk. Jordmoren spurte om jeg hadde fått i meg mat, noe jeg ikke hadde gjort på veldig lenge. Jeg hadde bare fått i meg litt vann innimellom. Hun kom med yoghurt, skiver og juice til meg. Yoghurten spiste jeg ca halve av, jeg hadde lite matlyst så jeg tok meg faktisk bare en bit av skiven. Juicen fikk jeg jo ned etter en stund også.

Jeg ble sittende i noen timer til, og i 10 tiden ble jeg sjekket igjen, da hadde jeg 3 cm. Jeg fikk tilbudet om å dusje, noe jeg ikke sa nei til. Jeg satt en god stund i dusjen, husker ikke helt hvor lenge men kanskje en time.

Jeg fikk meg akupunktur også, en nål i hver hånd og fot, og en midt i panna. Dette skulle jeg sitte med i en halvtime, noe som var den lengste halvtimen jeg har opplevd tror jeg. Min kjære sov ganske godt, jeg fikk ikke til å vekke han, siden han ikke våknet av at jeg snakket til han. Jeg kunne jo ikke bevege meg for jeg hadde nålene i meg. Og når man må konsentrere seg og puste godt gjennom riene så blir man ganske tørr i munnen. Jeg satt jo der i den halvtimen og var helt tørr i munnen, og ved siden av meg stod det et glass med vann og ett med juice. Tortur!

De kom og tok bort nålene, untatt den i pannen. Den var ikke i veien eller noe så den kunne bare vere der. Vi tok ny ctg målinger som jeg satt med en stund. De ville få i meg mere mat, det var lunsjtid så min kjære hentet meg en skive med eggerøre og litt drikke. Jeg skulle sjekke åpningen etter at jeg hadde fått i meg maten. Jeg brukte faktisk en time på å få i meg en eneste skive. Noe som er helt utrolig, men jeg gjorde mitt beste for å spise.

AKTIV FØDSEL
Klokken 13.00 sjekket de åpningen min igjen, og da hadde jeg 4 cm. Fra 4 cm blir man regnet som aktiv fødsel så jeg ble flyttet inn til den ene fødestuen. Jeg ville gjerne ha med meg stresslessen fra forføderommet siden den var god hjelp for meg. Stolene inne på fødestuen var ikke like gode, langt ifra desverre.

Jeg lå i badekar fra jeg kom inn på fødestuen 13.00 til klokken 14.30, altså en og en halv time. Å ligge i badekaret var deilig, og det var litt smertelindring i det. Jeg var så trøtt og sliten at jeg faktisk duppet av i badekaret, la hodet bakover på kanten og fallt bort i noen sekunder om gangen. Men med en gang riene meldte sin ankomst var jeg godt tilbake i våken tilstand.

Etter badekaret ble jeg sjekket enda en gang, jeg inbiller meg de tok ny ctg av meg, men husker ikke ordentlig. Men husker at jeg ble voldsomt skuffet da det bare var 4,5 cm åpning. Følte dette kom til å ta en evighet!

Jeg måtte bare fortsette å vente, puste meg gjennom riene og håpe på at ting skulle gå fortere. Noe det ikke gjorde akkurat. Min kjære ville få skiftet på seg til noen andre klær, så mamma kom faktisk opp på fødeavdelingen en liten stund, hun skulle vere der sammen med meg når min kjære dro en rask tur hjem og fikk skiftet på seg og slikt. I løpet av den tiden hun var der ble riene værre, jeg klarte ikke lenger å bare puste meg gjennom dem, men jeg begynte å "små hyl" eller ihvertfall lyd. Riene mine tok forresten overalt, korsryggen, sidene og fremme. Altså helt rundt der nede, så det kjentes ut som at overkroppen ble revet fra føttene mine, og nå når klokken nermet seg 16.00 var riene utrolig vonde.

Det var middag på sykehuset og mamma matet meg med kjøttkake, poteter og grønnsaker mellom riene mine. Men jeg fikk ikke i meg mere enn 1-2 biter mellom riene. Men jeg trengte å få i meg noe annet enn litt vann nå og da. Jeg hadde jo ingen krefter igjen.

Klokken 16.15 sjekket de åpningen min igjen, og den var 5 cm. Det gikk så sakte fremover at jeg bestemte meg for at jeg ville ha epidural. Hadde det vert 8-9 cm hadde jeg prøvd å holde ut, men når det gikk så treigt så bestemte jeg meg for at jeg ville ikke pine meg selv lenger bare for å holde ut i et par timer for så å ta epiduralen.

Jordmoren var enig med meg og ringte til han som skulle sette epiduralen. Han skulle komme så fort han klarte, og fort kom han! Det gikk under en halvtime fra hun ringte til han kom inn gjennom døren. Først satte han lokalbedøvelse i ryggen min, noe som tok bort smertene i ryggen når den neste rien kom. Og jeg klarte å puste meg gjennom rien uten at det var så vondt at jeg måtte "lage lyd" . Så satte han spiduralen, noe som var vondt og ekkelt og ja, klarer ikke å forklare følelsen men det var ikke godt!

Jordmoren satte forresten drypp på meg mens vi ventet på at legen som skulle sette epidural skulle komme. 

Rette etter at epiduralen var satt kjente jeg at jeg kunne slappe av, riene kom men de føltes svakere og svakere. For første gang siden kvelden før la jeg meg ned i en seng og kunne slappe av. Føttene mine hadde jeg ikke følelse i omtrent. Jeg kjente virkelig at epiduralen virket. Deretter ga mamma meg mere mat slik at jeg fikk i meg noe mere energi. Deretter sovnet jeg. Det var så utrolig hærlig, jeg følte at jeg var i himmelen, rett og slett. 

Jordmoren lot meg sove i en times tid før hun kom å målte blodtrykket og åpningen min igjen. På den tiden hadde riene dabbet helt av. Jeg hadde hatt på meg ctg og slikt da jeg sov. Lillegutt hadde det fint men riene var borte.

18.15 sjekket hun åpningen min, og den var fortsatt bare 5 cm. Jeg så på klokken og tenkte at dette kom ikke til å vere ferdig før langt på natten, kanskje på morgenen neste dag til og med. Men det gjorde meg ingenting etter at jeg fikk epiduralen, jeg nøt hvert sekund hvor jeg slapp smerter og kunne ligge rett ut og slappe av. 

Siden jeg ikke hadde hatt fremgang bestemte jordmoren min for å ta vannet mitt, så hun tok det rett etter hun hadde sjekket åpningen min 18.15.. Det var en merkelig følelse når hun tok vannet.

19.15 sjekket hun åpningen min igjen. Fortsatt 5 cm og ingen fremgang. Skuffet nok en gang!  Da satte hun meg på ristimulerende medisin gjennom drypp slik at jeg skulle få rier igjen. Noe som virket, ganske bra.

19.45 kom hun tilbake for å sjekke åpningen igjen. Da hun sjekket satte hun opp et forskrekket ansikt og sa at der var 8 cm åpning! På an halvtime hadde jeg åpnet meg 3 cm! Dette var den første gode nyheten på lenge, og jeg ble utrolig glad. Endelig gikk noe min vei! Hun hadde virkelig ikke trodd dette sa hun, men det var jo fantastisk. 

Jeg kjente fortsatt ingenting, lå og slappet av og pratet. Jordmoren satte ned epiduralen litt og jeg begynte å kjenne riene, men fortsatt ingen smerter. 

20.15 kom jordmoren inn igjen for å sjekke åpningen. Hun ble nok en gang forskrekket og smilte stort. Jeg hadde full åpning! Altså 10 cm. På en time hadde jeg åpnet meg 5 cm, noe ingen hadde trodd. Men slik var det. Jeg lå der og viste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jordmoren skrudde epiduralen veldig mye mere ned, nesten av. Og så satte hun mere opp dryppet. Jeg måtte jo få tilbake litt følelse og kjenne når jeg skulle presse.

Jeg begynte å kjenne at det presset, men det var så svakt at jeg bare ventet på sterkere rier. Og det måtte jeg vente en liten stund på. Det ble jo sterkere og sterkere, men det var ikke før 21.30 jeg var i aktiv trykking som de kaller det.
 
(Avslappet og glad, full åpning og venter på at jeg skal begynne å kjenne noe pressrier)

22.05 var lillegutt ute, altså jeg brukte 35 minutter på pressingen, noe som var ganske greit.  Pressingen var vondt, veldig vondt! Jeg husker noe om at jeg hylte at jeg ikke ville mere, og det hjelper ikke at en som står ved siden av uten smerter sier "joda, du er snart ferdig" Men jeg klarte jo mere, for når pressrien kommer så må man bare presse, det er bare slik det er. Så ut kom han, uansett hvor mye jeg ville gi meg mellom pressriene.

Jeg kan også fortelle at da jeg hadde pressrier så var jeg helt avslappet i overkroppen. Man får jo alltid høre at man skal ikke holde jentene i hånden for det er vondt osv.. Men min kjære satt og sa "du kan knipe mej i handa altso"
Av en eller annen grunn ble all energien og kreftene samlet der nede hvor pressingen foregikk, resten av kroppen min var helt slapp og rolig. Det var ikke mye grimasjer på meg heller vist nok. 

Et prakteksemplar av førstegangsfødende fikk jeg høre, gjorde som jordmødrene sa hele tiden.
Jeg måtte sy 2 sting, men det var "fint" revnet eller noe så det var null problem.

Dette ble skrevet litt detaljert, jeg kunne nok godt ha utelukket en del ting, men jeg skrev det slik for å kunne se tilbake på det selv og huske det. Mye er allerede uklart og glemt.

Magen har begynt å forsvinne, og jeg gleder meg til å komme tilbake i min gamle form! Har ikke gått på vekten ennå, så aner ikke hvordan jeg ligger ann. Men det er deilig at den ekstra magen forsvinner mere for hver eneste dag som går!
Når jeg lå på sykehuset så ble jo rommet vårt fyllt opp av flotte blomster!!
Tenkte jeg skulle vise dere blomstrene vi fikk, og gi en takk til de som sendte dem! 


Fra Casandra, en av mine beste veninner!<3 Kjempenydelig blomster med kronepotte og "It's a boy" band!


Fra Sjefen(med familie) til Øystein! Nydelig!


Fra Ronja, min bestevenn. Regner med du laget den selv! Flott altså :)


Fra Pappaen min og Lillebroren min! Nydelig<3

Fra Moren til Øystein, og typen hennes! Utrolig søt bilkrukke!


Og så har vi denne siste, den er til meg fra min kjære Øystein! Elsker deg gutten min :*

 

TUSEN TAKK for alle de fine blomstrene! Og ikke minst gavene vi har fått! Dere er supre alle sammen <3
Til verdens nydeligste lille prins! Han kom til verden 13.12.11 kl. 10.04! 3450gram og 50 cm lang! Perfekt <3
Just so u know! Det å nyse midt i en vond rie er absolutt mega ubehagelig og ikke minst vondt!

Sitter her med smerter som kommer og går, prøver og måle tiden på både smertene og hvor lang tid det er mellom dem.  Har kommet frem til rundt 4 minutter mellom smertene og at de varer rundt ett minutt. Altså ganske tette smerter!

Føler ikke smertene er sterke nok til å ringe til sykehuset, så jeg tror jeg velger å vente en stund til før jeg ringer inn. Men det er veldig vondt, og jeg vet ikke hvor mye lenger jeg orker å sitte hjemme uten å dra å sjekke om det skjer noe eller om jeg bare blir lurt!

Min kjære er utslitt etter jobb, han ligger for øyeblikket å sover på sofaen. Tror han skal få sove en god stund til, slik at han ihvertfall har fått seg litt søvn om vi skal til sykehuset senere.

Jeg håper virkelig at dette er ordentlig og at jeg nå bare må holde ut i noen timer før lillegullet kommer til verden! Det blir vell en liten nattbebis eller morgenbebis..!

Vet ikke helt hva slags bilde jeg liksom skal legge ut, har ikke lyst å ta noe bilde av meg selv for øyeblikket. Så dette blir et bildeløst innlegg, desverre, beklager!

Nå tror jeg at jeg skal prøve meg på dusjen om den virker litt lindrende på smertene. 
I dag var jeg på min andre overtidskontroll på sykehuset.

I går kveld hadde jeg mensensmerter og smerter i korsryggen. Jeg kom meg ikke til sengs før klokken var rundt 2 om natten, noe som ikke var så smart siden jeg skulle på sylehuset til 08.45 i dag tidlig. Jeg våknet flere ganger i løpet av natten og hadde litt vondt, inn og ut av søvn så føler meg ikke særlig opplagt. Den siste gangen jeg våknet, så måtte jeg en tur på do. Kjempetrøtt så dro jeg av meg dyna, og før jeg kom meg ut av sengen ringte alarmen på mobilen min. På tide å stå opp! 

Da jeg kom dit tok jeg ny ctg + jeg fikk en annen dings på magen som målte rier. Spesielt siden jeg fortalte henne at jeg hadde hatt disse smertene, og at de kom igjen og igjen. Så undersøkte jordmoren meg, og jeg hadde modnet mye mere siden fredag. 

Etter hun hadde undersøkt meg økte riene, og slik har de fortsatt en stund, og holder fortsatt på. Det er overkommelig, men slitsomt i lengden. Jeg håper smerten øker og blir værre, og krysser fingrene for at det ikke dabber av..!


Meg på sykehuset, ser ut som en ordentlig bolle i ansiktet!  Superglad bildet er uklart. Mobilkamera<3
Målerne jeg hadde på magen min, en for hjerterytmen på lillegutt, og en som måler rier.


Maskinen som lot oss følge med på både hjerterytmen og riene. Gutten min lå på mellom 130-140, som regel rundt 135! Bare når han sparket og styrte på inne i magen gikk den opp til 150.

Riemålingen gav utslag, og jeg vet jeg har smårier! For hver gang det tallet økte opp til over 30 så hadde jeg smerter i korsryggen, og når tallet sank fint ned igjen kjente jeg hvor smertene forsvant.  

Målingen var super, og lillegutt har det flott inne i magen, men nå vil jeg at han skal komme ut altså! 

Sitter hjemme og prøver å slappe av  akkurat no, mamma kommer snart på besøk, og da skal vi gå oss en tur. Tror vi tar den faste runden som jeg har gått noen ganger nå, om jeg kommer meg gjennom den da! Haha.
Slenger inn en kjapp god morgen til alle som er oppe tidlig, håper dere får en flott dag!

Nå skal jeg dra til sykehuset om en liten stund på en ny overtidskontroll å sjekke at alt er bra. Har hatt en lang natt med lite søvn, menssmerter og mye smerter i korsryggen.. Skal tro hva det er for noe som skjer.. Det finner de ihvertfall ut på sykehuset når jeg kommer dit! 


Kommer du ut snart lille venn?<3
I dag er jeg 8 dager på overtid. Kan enkelt og greit si jeg er gørr lei av og vente nå. Ingenting skjer og det er sykt frustrerende, og gjør at humøret mitt daler ned som en fallskjermhopper hvor fallskjermen failer.

Siden det er søndag hadde humøret mitt gravd seg dypt ned under jorden. Men da jeg fikk vite butikkene har søndagsåpent så steg humøret opp fra de døde og svevde over bakken en stund.
Jeg prøver å få min kjære til å stå opp slik at vi kan dra og handle litt. Og senere skal jeg gå tur igjen. Har jo den faste lille runden jeg har gått 3 ganger nå, og den skal jeg fortsette å gå ofte tenker jeg.

Er det vits å legge ut nytt bilde av magen min, den har jo ikke blitt større. Men jeg har mere vondt i magen, omtrent hele tiden. Noe som er irriterende siden det ikke skjer noe mere enn at det er småvondt og ubehagelig.

Skjer ingenting i natt så skal jeg tilbake til sykehuset i morgen tidlig for ny sjekk. Forrige gang var jo alt flott. Det var nok fostervann og hjertelyden og bevegelsene til lillegutt var flott. Så er han en perfekt gutt i gjennomsnittstørrelse.


Så tok jeg masse bilder av meg selv fordi jeg er så utrolig supersøt.
Nå har jeg faktisk ryddet opp i en del papirer som lå overalt på stua, jeg har ryddet og kastet og styrt på! Vil ha det ryddig og koselig rundt meg, noe som er vanskelig til tider. 

Jeg fikk beskjed av legen at jeg burde prøve å bevege meg. Om jeg fikk sterke kynnere/rier skulle jeg opp og gå og bevege meg, og ikke legge meg ned! Om jeg la meg ned og slappet av kunne de dabbe av, men om jeg var i aktivitet kunne det gjøre det motsatte! Så jeg prøver å vere mye i aktivitet nå, selv om jeg fortsatt har smerter i nedre del av mage og rygg! 
Nå skal jeg rydde litt mere, kaste mere, brenne mere og så slappe av litt igjen. Håper her blir ordentlig ryddig slik at jeg kan trives litt mere her hjemme, og ikke bare se rundt meg og sukke over alt som må gjørest.

Nå har pusen også roet seg litt ned, skulle tro han hadde fått i seg noe superenergi tidligere. Han var opp og ned fra sofaen, hoppet å kloret og angrep hele tiden. Og alt mulig! Spesielt siden jeg har to snorer på jakken som var svært fristende. Nå er han nok utslitt og har sloknet ved siden av meg.Senere har jeg også planer om å gå meg en tur, vet ikke helt hvor jeg skal gå ennå. Men har en liten rute jeg tenkte på, som ikke er for lang og ikke for kort. Håper det får ting til å skje!

 


ORIFLAME

Hva skjuler seg bak luke nr. 9 ? 

En av vurderingene:

"Holder hva den lover. Sitter godt, røsser ikke. Drar ut lengden på vippene, og det viktigste av alt: den klumper IKKE."

Legg inn en bestiling hos meg på dette produktet!
Skriv til meg enten på kommentar på bloggen, eller på e-post (michelleholvik@hotmail.com) 
I dag dro jeg på sykehuset for overtidskontroll, da jeg kom dit så tok jeg CTG måling. Det er sånn som måler hjertet til bebisen min. Samtidig fikk jeg en knapp jeg skulle trykke på hver gang han bevegde seg. Han er jo supersjenert virker det som, så han lå stille nesten heeele tiden! Som han alltid gjør når folk vil kjenne på magen eller noe. Men det ble jo litt bevegelser etterhvert. 

Så tok jeg ultralyd. Legen sjekket at der var nok fostervann og størrelsen på lillegutt. Fostervann var der nok av og gutten min er gjennomsnittstørrelse! Altså rundt 3500 kg sa han!

Og så til siste del av overskriften. Nemmelig strippingen! Dette er noe jeg ikke vil gå så veldig nerme innpå, men da kjenner legen på livmortuppen og sjekker om den er moden, og så prøver han å ta bort litt av den hinnen som er rundt. Dette var utrolig vondt, og jeg ble rett og slett dårlig etterpå. Nå sitter jeg her og har fortsatt smerter og ubehag. Håper virkelig dette hjalp slik at gutten min bestemmer seg for å komme ut!

Hvis han ikke kommer før mandag så skal jeg tilbake til sykehuset for ny sjekk. Omtrent akkurat det samme som i dag faktisk. og jeg blir satt igang på onsdag om han ikke har kommet innen da. 

Nå sitter jeg og slapper av i sofaen og slapper av slik at kanskje smertene skal gi seg snart. Har en liten galning som har funnet favorittleken sin, nemmelig alt av snorer på klærne mine! Det er det beste han vet å leke seg med så han styrer på som bare det!
IDUNN har lagt ut denne videoen på bloggen sin, etter å ha sett den måtte jeg bare dele den videre!
Jeg håper dere tar dere tid til og høre hva denne jenta har og si! Utrolig sterkt!  
Termin 03.12.11
På vei 41 uker
Igjen til termin jeg er 4 dager på overtid!! 
Kjønn Gutt
Utålmodig Gørr lei, KOM UT 
Aktivitet innenifra Kjempemye!! Turbotroll<3
Bestemt navn Blir bestemt når han kommer ut :)
Vektøkning 14-16 kg ca
Vann i kroppen Litt, i leggene og slik 
Barnerom Er jo klart, men han skal jo sove på vårt soverom til og begynne med.
Utstyr Har det vi trenger!
Mangler av utstyr Det vi ikke har nå ønsker vi oss til jul :) 
Strekkmerker Nei! Har ingen fra graviditeten, glede!!
Om fødselen Prøver og jeg å få igang så godt som jeg klarer!!
Plager Har en STOR plage. Dvs jeg får han ikke ut av magen!! plager vettet av meg
Oppegående Japp!! :) Klarer ikke og ligge i ro...
Matkikk Fortsatt gal etter alt som er usundt :(
Kynnere Litt, men merker lite av det 
Melk i brystene Litt  :P haha
Tungt Nei egentlig ikke, blir bare fort sliten til tider.
Høygravid JA.. 
Neste kontroll 9.12.11 på sykehuset! Håper han kommer før....
Sykehusbagen Står og blir støvet ned siden lillegutt ikke vil ut!


Litt oppblåst og ikke oppblåst!  Men men, på tide å komme ut lillegutt...

 
Satt her og tenkte over hva jeg ønsker meg til jul, men det gikk fort over til at jeg fant ut hva jeg ønsker for lilleprinsen til jul. Her er ønskelisten for hans første jul!

1. Uro til sprinkelsengen
2. Ullklær!
3. god og myk bamse
4.  babygym, med bunn! 
5. Penger til lekegrind!
6. den populære Sophie giraffe leken!
7. babyleker / bøker for 0-1 år
 

 

Til fødselen ønsker vi oss nyfødt fotografering! Eller penger til nyfødtfotografering! :)

I morgen er jeg 41 uker på vei, og må desverre til med ENDA en ukesoppdatering. Noe jeg virkelig håpet å slippe. Om det ikke skjer noe i natt eller tidlig på dagen i morgen så kommer ukesoppdateringen som planlagt.
 Lillegutt var helt turbo i gårkveld/natt så jeg fikk ikke sove før langt ut på natta!  Han nektet å ligge i  ro i ett eneste sekund! I tillegg hadde jeg litt mensensmerter. Sytesyte! 

Forsov meg litt i dag, men kom oss til jordmor på sjekk, bare 5 minutter for sent. Alt er bra med lillegutt, hjertet slår som bare det, og han er frisk og god. Jordmoren min tippet han er rundt gjennomsnittsvekten 3500-3600 når hun kjente på magen. Det blir ihvertfall spennende og se hvor lang og tung han er når han bestemmer seg for å komme ut!

Fikk time på fredag på sykehuset for videre kontroll. Og om han ikke kommer denne uka, så blir jeg satt igang neste uke! Men jeg vil jo gjerne ha han ut før da!

 Nå sitter jeg hjemme og slapper av med kjæresten min og pusen. Det kommer en veninne av meg på besøk snart, så får vi se hva vi to finner på! Lenge siden jeg har sett henne, så det blir koselig.

Jeg er nå 3 dager over termin, og er temmelig lei. Kom ut kom ut lillegutt! Har desverre ingen nye bilder og dele med dere akkurat nå, men det kommer nok et innlegg senere i dag med bilder! :) 


 

ORIFLAME
Hva skjuler seg bak luke nr 6 ? 


Om du likte det du fant, legg inn en bestilling hos meg.
Enten på kommentar her på bloggen, eller på e-post(michelleholvik@hotmail.com) 

 


Må forresten gratulere Birgitte Hustad Viljevoll med seieren i 71 grader nord i går! For ei jente!!
Stolt over å være Ørsting når jeg ser dette!  GRATULERER SÅ MYE BIRGITTE!
I dag så skal jeg en tur til kiropraktor igjen! Hadde jo håpet på at jeg ikke rakk denne timen, men den gang ei!!
Jeg er omtrent helt fin i nakken igjen, fungerer som normalt. Men kjenner det såvidt i høyre side om jeg sjekker etter. Jeg vil få det helt bort! Og det håper jeg skal fikses i dag. Har ikke råd til å gå kjempemye til kiropraktor så blir ikke så veldig tett på neste gang, desverre..

Lillegutt har kommet til magen, og bestemt seg for å bli. Noe mammsen ikke liker i det hele tatt. Vil gjerne at han skal komme ut nå. Er så typisk at jeg er den som må gå overtid, er helt sikker og forberedt på at jeg må settes igang jeg nå. Noe som er 9 dager til! 


(bildet er tatt fra google)

Om han ikke kommer i løpet av dagen/natta så skal jeg til jordmor på overtidskontroll i morgen, noe jeg hadde håpet at jeg ikke skulle rekke. Men nermer meg grusomt at jeg kommer til å rekke det da. Ellers så er jeg jo i uke 41 på onsdag, om han ikke bestemmer seg for å komme ut. Ny ukesoppdatering da! Huff og uff, hvorfor ?

Nå skal jeg dusje og fikse meg, spise frokost og slik før jeg finner ut av hvordan jeg kommer meg nedover til kiropraktoren. Har ikke bil selv for tiden, Siden vi holder på å fikse eksosanlegget på den. Kanskje likegreit, det er kjempemye snø ute, hadde vell kræsja på under ett minutt. Blir vell til at jeg må smiske med noen i slekta. 

 

 


Hva skjuler seg bak luke nr 5 i Oriflame ?
 

Om du finner noe du liker av produktene til oriflame er det bare å kontakte meg, så ordner vi det til deg! Det er kjempelett, og oriflame har utrolig mange gode produkter!
Jeg la meg med en del menssmerter i går kveld, håpet sterkt på at noe skulle skje i løpet av natten. Men jeg våknet jo da i dag uten at noe som helst hadde skjedd. Skuffende! Nå må ting begynne og skje snart altså!

Lurer på om jeg skal kle på meg en tjukk jakke og gå meg en tur, hører det skal hjelpe! Blir nok ingen lang tur, det orker jeg ikke. Men tur er tur.. Men når jeg tenker meg om så er det jo snø på bakken. Ikke helt heldig om jeg faller.

Typen har ikke vert hjemme siden i natt, da han dro ut og måtte brøyte. Heldigvis er han på vei hjem nå<3

Sitter for øyeblikket i en morgenkåpe på sofaen og ser sånn hallveis på tv, pusen løper rundt og tuller! Desverre har han begynt å klore litt på sofaen! Vi har sånn klorestativ, hvordan får jeg han til og bruke det istedenfor? Hjelp!


 Kom ut lillegutten min! <3
Siden lillegutten i magen min tydeligvis ikke har tenkt seg noe sted i kveld, så får jeg kose videre med den andre bebisen i huset, nemmelig lille gråtass!

Nå skal jeg straks finne meg godt til rette og se på handball-vm! HEIA NORGE!

 

 

 


ORIFLAME

Det har kommet ut en ny katalog fra oriflame, finner du noe du liker? Bare skriv til meg så fikser vi bestilling til deg!
KATALOGEN 

De har også sin egen julekalender, med et nytt tilbud hver eneste dag!
JULEKALENDEREN 
I dag har jeg termin, og lillegutt har ikke bestemt seg for å komme ut ennå, kjipt synest jeg. Men han kommer når han er klar! Her kommer en statusoppdatering for i dag.

 

Termin 03.12.11
På vei 40+3 uker
Igjen til termin Termin i dag!
Kjønn Gutt
Utålmodig Kom ut!!!!! 
Aktivitet innenifra I går kveld og i natt var han helt vill!! Litt roligere i dag igjen.
Bestemt navn Blir bestemt når han kommer ut :)
Vektøkning 14 kg ca
Vann i kroppen Litt
Barnerom Er jo klart, men han skal jo sove på vårt soverom til og begynne med.
Utstyr Har det vi trenger! :) 
Mangler av utstyr Vil ha uro over sengen, men ingenting og stresse med!
Strekkmerker Nei! Har ingen fra graviditeten, glede!!
Om fødselen Prøver og jeg å få igang, NÅÅ!
Plager Merker litt vondt i magen til tider, smerte som stråler ned gjennom innsiden av låret.. Osv..
Oppegående Japp!! :) Klarer ikke og ligge i ro :P 
Matkikk Fortsatt gal etter alt som er usundt, wii ...
Kynnere Litt, men merker lite av det...! 
Melk i brystene Litt
Tungt Egentlig ikke... !
Høygravid Jaaa... 
Neste kontroll 6.12.11 men satser på at jeg har fått bebis da!
Sykehusbagen ER PAKKET! Og klar til sykehusbesøk!


Føler absolutt ikke at jeg ser høygravid ut!! 

 
Og jeg sitter fortsatt hjemme! Kan jo bli deppa av hele greia etter min mening. Han kommer når han kommer, men vil helst ha han ut nå ja!

Håper noe begynner og skje snart, vil ikke sitte her i 11 dager til før jeg blir satt igang. NEI NEI NEI.

Lurer på om jeg skal spise kanel fra boksen samtidig som jeg løper i trappen. Haha, alt for og få ut gutten min hva? :)

 
Ja, jeg sjønner at folk blir spente og lurer på hva som skjer når man ikke oppdaterer på en stund, spesielt siden jeg er SÅÅÅ nerme termin! 3 timer liksom. Men jeg er nok her ennå.. Desverre! 

I dag var jeg til kiropraktor igjen, var fortsatt kjempeskummelt, men utrolig deilig nå på kvelden når jeg er nesten helt bra igjen!! Skal tilbake på mandag, om jeg ikke er opptatt med noe annet da, noe jeg forhåpentligvis er! 

Etterpå dro jeg på fugl føniks, som er en cafee her i Ørsta. Den har nettopp flyttet til nye lokaler og åpnet i går.  Veldig god ostekake og noe kjeks greier jeg spiste! Og lokalet er jo superflott! Godt fornøyd der ja, må prøves ut!Ellers så lager jeg nå middag til min kjære, det ble amerikansk gryte i dag. Heldige kjæresten min som har sovet i hele dag og våkner opp til middag. 

Nå må jeg gå og røre i maten, så krysser jeg fingrene for at smertene er på vei nå!
Termin 03.12.11
På vei 40 uker
Igjen til termin 3 dager!!
Kjønn Gutt
Utålmodig NÅ er det på tide og komme ut synest jeg!
Aktivitet innenifra Kjempemye, merker han har liten plass!!
Bestemt navn Blir bestemt når han kommer ut :)
Vektøkning 14 kg ca
Vann i kroppen Litt, i leggene og slik 
Barnerom Er jo klart, men han skal jo sove på vårt soverom til og begynne med.
Utstyr Har det vi trenger!
Mangler av utstyr Vil ha uro over sengen, men ingenting og stresse med!
Strekkmerker Nei! Har ingen fra graviditeten, glede!!
Om fødselen Prøver og jeg å få igang! 
Plager Ryggen min er vell det eneste.. :)
Oppegående Japp!! :) Klarer ikke og ligge i ro
Matkikk Fortsatt gal etter alt som er usundt, wii ...
Kynnere Litt, men merker lite av det...! 
Melk i brystene Litt  :P haha
Tungt Vil ikke si det følest tungt nei, merker vekten har gått opp men føler meg ikke tung pga stor mage..
Høygravid JA :):)
Neste kontroll 6.12.11 men satser på at jeg har fått bebis da!
Sykehusbagen ER PAKKET! Og klar til sykehusbesøk!


I gårkveld når vi hadde lagt oss fikk jeg ikke sove. Jeg hadde meget irriterende smerter nederst i korsryggen! Og på innsida av lårene. Lå egentlig bare og snudde på meg ganske lenge. Pluss at jeg ble plutselig sulten så det romla i magen min. Derfor stod jeg opp, laget meg noe mat og så på tv en stund.. 

Føler ting begynner og nerme seg, av en eller annen grunn. Men vil ikke bli skuffa! Så forventer ingenting.

Har nedpress
Smerter nederst i rygg, både "vanlige" smerter og så til tider stikkende smerte! Voondt!
Nedover lårene, på innsiden har jeg også smerter..
Var ganske kvalm i går kveld
Hadde vondt i hodet i hele går omtrent også!

I dag er jeg egentlig ganske trøtt, men så stod jeg jo opp klokken 10 når jeg ikke la meg igjen før kvart på 4 i natt da. Heldigvis holdt pusekatten meg med selskap hele tiden! Koset og leket som bare det :) Gode lille pjusken!

Nå er det på tide med litt frokost kjenner jeg, får se hva spennende jeg finner i kjøleskapet i dag! 

Min kjære jobber tunnel i dag, så jeg sliter litt om vannet går og han ikke har dekning! Men da er det vell bare og ringe opp igjen etter noen minutter, han kjører jo ut og inn av tunnelen så :) *lastebil* 

i dag er jeg 39+6
det er 4 dager til min termin!  
Da er faktisk sykehusbaggen min pakket. Jeg er superklar for at ting bare skal begynne og skje med en gang jeg! 

1 Langermet body str.56
1 strømpebukse
1 lue
1 par lester i ull
1 par "hansker"


Bamsedressen er i str. 62, så den tror jeg kanskje blir litt stor.
Den hvite er i str. 56 Så om bamsedressen blir for stor bruker jeg den fine hvite.
Altså, uttapådress til hjemturen :) 


Hentesett som min svigermor har strikket!
Jakke, bukse, lue, sokker, hansker


Til meg selv.
En stor og god joggebukse!
Ammebh
2 par sokker
Gode truser
Topp
(tjukkere genser) 
Ammeinnlegg(gratispakke)

Annet:
Har klart stellesakene på badet, bare og hive dem oppi baggen!
Kameraet ligger oppladet og klart, vet ikke om jeg skal ta med både digitalkameraet og speilrefleksen.. Hmm ?
Og såklart helsekortet!!! 

Hva mere trenger jeg? :)
 39+5 i dag!
5 dager igjen til termin! 
For det første skjønner jeg INGENTING av hvorfor jeg er våken og sitter i stua på denne tiden av døgnet. Har egentlig ligget og vert hallveis våken hele natten føler jeg, og rundt 8 tiden fikk jeg ikke til og "duppe av" en stund lenger.. Lå bare våken. Så da ble det til at jeg stod opp! 

Skal lage meg noe frokost og se på morgenbarnetv jeg, tenk! Når jeg var mindre så stod jeg alltid opp kjempetidlig ihelgene, og fikk med meg morgenbarnetv. Pokemon er jo et must! Halloo...

Min kjære dro halv 2 i natt, og siden har han vært ute og brøytet som en galning.. Håper han kommer hjem snart! Men da sover han nok bare resten av dagen, våkner på kvelden og drar ut for og brøyte igjen.. Koselig hva? 

Synest foresten det kan komme litt snø her også, ikke bare ut på dalen og over mot sæbø.. Her reiner det jo bare! Selv om snøen er godt ned i fjellene nå! 

Forresten har jeg bare 6 dager igjen til termin, og begynner å bli utolmodig. Jeg går bare og venter på at ting skal begynne og skje, og krysser fingre og tær og alt som går ann å krysse for at han snart vil ut og si hei! 
Nå er nok klærne som skal i sykehusbaggen også tørre, slik at jeg får pakket ferdig den *hmfftkremt* Ja den er ikke ferdig ennå. Men den skal bli pakket i dag, i promise! Haha..
Termin 03.12.11
På vei 39+1 uker
Igjen til termin 9 dager <3
Kjønn Gutt
Utålmodig Absolutt!! Nå kan han bare komme altså
Aktivitet innenifra Kjempemye! Mye bevegelse hele tiden!
Bestemt navn Blir bestemt når han kommer ut :)
Vektøkning 14 kg ca
Vann i kroppen Litt, i leggene og slik 
Barnerom Er jo klart, men han skal jo sove på vårt soverom til og begynne med.
Utstyr Har det vi trenger, untatt bilstol..
Mangler av utstyr Bilstol, uro til seng
Strekkmerker Nei! Har ingen fra graviditeten, glede!!
Om fødselen Vil jeg ha i gang nåå! Hehe vil bare bli ferdig med det :)
Plager Ryggen min er vell det eneste.. :)
Oppegående Ja det vil jeg si jeg er! Selv om det blir en del sløving på sofaen.
Matkikk Fortsatt gal etter alt som er usundt, wii ...
Kynnere Litt, men merker lite av det...! 
Melk i brystene Litt  :P haha
Tungt Vil ikke si det følest tungt nei, merker vekten har gått opp men føler meg ikke tung pga stor mage..
Høygravid JA :):)
Neste kontroll 30 november hos jordmor, om jeg rekker det!
Sykehusbagen Har jeg fooortsatt ikke pakket.. UFF! Skal gjøre det i morgen, i promise.

Bollemagen min <3 Kom ut nå lillegutt! :)
Jeg hsr da ikke data, siden min bestemte seg for at blå skjerm var kult.. Har bestilt meg ny, som for håpentligvis kommer i løpet av uken!

Nå nermer det seg veeldig mye til termin, og slutten av svangerskapet.. Jeg har begynt å tenke mye mere på fødeselen å bekymrer meg for om alt er klart til lillegutt kommer ut.

For noen dager siden begynte jeg å vaske babyklær i str. 50/56 både ting jeg har fått arvet, lånt og nyinnkjøpt! Nå er alle klærne brettet fint og lagt i kommoden klare til bruk!

Sprinkelsengen er montert på soverommet og mangler bare laken, dyne/dynetrekk og sprinkelsengbeskytter! Noe som blir laget klart når sprinkelseng beskytteren er tørr etter vask.

Og siden jeg er 39 uker på vei i morgen så er det vell på tide å pakke sykehusbaggen eller hva? Jeg har spurt mange om råd for hva jeg burde ha med meg, og hva jeg absolutt ikke trenger. Hvis vi tar det enkelt så sier vi at til meg skal jeg ha med stellesaker, og dusjsaker. Og en joggebukse og genser og undertøy til hjemreisen.. Og ammeinnlegg såklart..
Til lille knøtten så skal det vere hentesettet som min svigermor har strikket, strømpebukse, body, lue, votter og en uttapådress.
Vi må såklart også huske og ta med kamera, som jeg hsr bedtilt sammen med dataen, og det er forhåpentligvis kommet før fødselen! Jeg fåe jo bare å venter på at noe skal skje nå!!

Ellers har jeg sluttet sånn nesten på skole, på torsdag skal jeg ha en matteprøve, slik at jeg får karakter til høsten, og så skal jeg dkrive en norskstil på sidemål for karakter i norsk.. Så får vi se hva mere jeg må gjøre for å få karakter i resten av fagene, har jo ikke data nå så sliter litt! Men skal nok få det til, får sette med ned å øve på matte snart..

Ellers så venter jeg på at kjæresten min skal komme hjem, jeg skal lage jeger gryte til middag i dag, det blir godt det! Namnamm :-)

Får se om jeg får lagt inn en ukesoppdattering i morgen, om jeg får tak i en data så blir det ihvertfall!! :-)

noe jeg burde ha med i sykehusbaggen som jeg har glemt????For tiden er jeg utrolig sliten. Merker det godt på morgenene når jeg skal prøve og komme meg på skolen. Er dødstrøtt og så er jeg ordentlig stiv og har vondt i føttene.. Men dette går over når jeg får bevegd meg litt. Men desverre har dette ført til at jeg har sovet og ikke dratt på skolen. Har bestemt meg for at nå er det nok, så jeg skal få tatt permisjon fra skolen slik at jeg kan vere hjemme og spare krefter til fødselen..

Ellers så hadde magen plutselig sunket noe fryktelig på lørdag! Våknet opp og da jeg så meg i speilet fikk jeg meg et lite sjokk... Håper det nermer seg! Haha, kjæresten min er ihvertfall utolmodig nå i disse dager!

I går kveld tok vi flere bilder med mamma, denne gangen måtte kjæresten min også vere med! Ble noen flotte bilder! 

I dag måtte jeg kjøre min kjære på jobb, før jeg dro på skolen selv. Det var skummelt siden det var frost på veiene! But i'm alive. Tehe..

Jeg får se om jeg orker resten av skoledagen, eller om jeg drar hjem. Er GANSKE ubehagelig å sitte på disse stolene og måtte bøye meg fremover.. Blæh.

37+6 i dag <3
Termin 03.12.11
På vei 35 uker
Igjen til termin 38 dager <3
Kjønn Gutt
Utålmodig Begynner og bli det ja!
Aktivitet innenifra Veldig mye! Tar ofte helt av når jeg har lagt meg, og på skolen!
Bestemt navn Er ikke bestemt nei, har diskutert litt. Får se når han kommer ut
Vektøkning 10 kg.. Men er ikke gale det!
Vann i kroppen Tror kanskje litt i leggene? Not sure.
Barnerom Begynner og pakke nå! På fredag flytter vi inn i nytt hus, der får lillegutt eget rom<3
Utstyr Har det meste ja!
Mangler av utstyr Bilstol, lekegrind, uro og klær(ULL! folkens)
Strekkmerker Ingen fra graviditeten så langt. :):):):):)
Om fødselen Gleder meg til og bli ferdig med den..
Plager Ryggen min verker til tider, har fått ett eller annet i høyre fot som gjør virkelig VONDT.
Oppegående Ja egentlig, siste dag på jobb i morgen da.. 
Matkikk Tror det må vere alt usunt :( Nei, ingenting spesielt.
Kynnere Tror det, kjennest ut som kraftige menssmerter og til tider bare smerter! :( 
Melk i brystene Litt  :P haha
Tungt Ikke så veldig, men blir fort sliten om jeg må gå over lengre strekninger. Bøying og slik er også tungt.
Høygravid JA, hihi!
Neste kontroll 8 november hos jordmor.
Sykehusbagen Har jeg ikke pakket, men tror jeg må gjøre det når vi har flyttet, nermer seg nå!
På disse fire bildene er det stor forskjell. 
De to øverste er jeg oppblåst som bare det!
De to nederste er sånn ca vanlig..
Ser du forskjellen? 
I det siste har jeg ikke følt meg helt bra, mye vondt i magen! Og var litt redd det kanskje var noe med svangerskapet. Men siden han styrer på hele tiden så tok jeg det med ro. 

Jordmor sa det kan vere noe med Voldavannet for tiden, flere som har vært litt dårlige.

Alt sto ihvertfall bra til med lillegutt! Fundusmålet mitt har rettet seg ut igjen, heldigvis(!)
Har heller ikke gått opp noenting på disse 2 ukene siden sist. Ganske fornøyd med det! Var jo livredd for at der var kommet flere kilo, men den gang ei! Har til nå gått opp 10 kg i svangerskapet. 

Ny time er om 2 uker igjen, da er jeg hele 37 uker på vei! Og lillegutt vil ikke regnes som prematur om jeg føder etter den tid. Wiho! Nermer meg sånn<3

Desverre er det tid for nye blodprøver også nestegang, noe jeg IKKE liker. Men siden det er for og se om alt er bra med lillegutt, gjør jeg det såklart!

I morgen er jeg hele 35 uker på vei, da blir det statusoppdatering + bilde igjen! 

Gutten min som var kjempeliten her, jeg var jo bare 19 uker på vei!
Det er altså 16 uker siden disse bildene ble tatt!
 
Denne skulle komme 19.10 MEN blogg.no klikket(?) så kom jeg ikke hjem før nå.
Anyways, her er oppdateringen min for uke 34

Termin 
03.12.11
På vei 34 uker
Igjen til termin 45 dager <3
Kjønn Gutt
Utålmodig Begynner og bli det ja!
Aktivitet innenifra Veldig mye! Spesielt når jeg har lagt meg, og om morgenene når jeg har time!
Bestemt navn Vi har et som vi er litt usikre på enda
Vektøkning Innenfor normalen, men har nok det ja! *spise mere sunt*
Vann i kroppen Nei, eller.. i magen da? Haha
Barnerom 9 dager igjen til vi flytter inn i nyehuset! Da skal barnerommet fiksess :D
Utstyr Har det meste!
Mangler av utstyr Bilstol, klær og lekegrind! :P
Strekkmerker Ingen fra graviditeten så langt.
Om fødselen Gleder meg til dagen! Ingen skrekktanker om smertene enda, ihvertfall.
Plager Ryggen min!! :(
Oppegående Japp, både jobber og går på skole. 
Matkikk Tror det må vere alt usunt. Not good! Lakerol Rasberry drops også, må ha det nesten hele tiden!
Kynnere Har vell hatt det et par ganger, men veldig svakt ? Usikker på om det er det.
Melk i brystene Litt  :P haha
Tungt Ikke så veldig, blir tyngre og bøye seg kjenner jeg! Og å gå lengre strekninger kan vere et slit..
Høygravid Nei, men ikke lenge igjen!! Oj oj.
Neste kontroll 25 oktober hos jordmor.
Sykehusbagen Har ikke pakket noe nei, men må vell snart begynne og tenke på det!

Forskjellen fra når jeg har spist og er litt oppblåst og om morgenen er STOR. Her ser magen min liten ut igjen.
 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.


ARKIV

· Juli 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · August 2013 · Juni 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet nr 1 · hverdag · Konkurranse · Koreansk kosmetikk · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits