For en uke siden var det jo pinse og frimandag. Dette måtte vi utnytte og tok oss en familietur til fjells! Sebastian har maset ganske lenge om at han vil opp på "pølsa" som er eit populært turmål her i Ørsta. Dette fjellet som også har navn "okla" er 610moh. Og er en fin tur som ikke tar så lang tid til vanlig, selv om det tok greit lenger tid i min tilstand.  

På toppen tok vi en lengre pause og spiste en god pastasalat til lunsj, og jeg fikk tilbake pusten, hehe.De spreke guttene mine spratt opp til toppen uten noe slit. Er veldig imponert over Sebastian, som ikke klaget en eneste gang, og til og med bar med seg sekk med drikkeflaske og div oppi. Og gutten var så stolt, når han endelig hadde gått på pølsa! 

Gleder meg til flere familieturer sammen til høsten når jeg skal få kroppen tilbake i form, det var i hvert fall siste ordentlige fjellturen kroppen min klarte i dette svangerskapet. Kjente det greit i bekkenet etterhvert når vi gikk nedover igjen. Var 33+2 på denne fjellturen.

 

Jeg kommer nok til å gå en del på fjellet med lillebror til høsten. Hvilken bæresele bruker DU på turer i terrenget?
Trenger en god en for lengre turer for både meg og han før han er stor nok til bæremeis.
Det ha blitt en tradisjon i vår familie å vere på Sandsøya i påsken. Familien min kommer fra Sandsøya og moren min bodde der til hun var 14 år. Vi har en flott hytte hvor vi bruker å samles alle sammen. Heldigvis har vi omtrent nok sengeplassser til alle! Sandsøya er en av mine favorittplasser. Absolutt en øy verdt et besøk! Og da spesielt i påsken! Hver langfredag går nemmelig 7-toppturen på Sandsøya. Dette har jeg vært med på og gått 2 ganger før, men i år sier kroppen nei til en så krevende økt. så da ble det Sandsøymarsen der vi går rundt vågen. En veldig fin runde, selv om jeg siklet greit opp mot fjellene og skulle ønske jeg kunne gått der oppe. Fikk oss fine pins, vi som gikk marsen!Pause med litt energipåfyll i form av kjeks, sjokolade og vann! :)

 
Storkoser oss på stranda med krabbeleting og hundene badet og svømte :)

Like koselig som alltid! Og gleder oss til neste påske allerede. (Spesielt jeg, da jeg endelig skal få gå 7topptur igjen!!)


 
Endelig er jeg ferdig med videregående skole, og kan slappe av fremover. Jeg fortsetter å jobbe i sommer, og jeg og min lille familie drar ikke på ferie før i høst. Sebastian vokser og utvikler seg mye. Han elsker biler, og egentlig alt med motor. Den siste tiden er det "shye" eller flyet da, som er det kuleste. Han er blitt stor, 1.5 år allerede. Løper rundt med mye energi og sprer glede!

Nelly er også blitt stor jente. For øyeblikket ligger hun og slapper av på gulvet ved siden av meg. Vi har vært på mye fjellturer i det siste, og hun elsker å løpe fritt i naturen, det er jo også veldig god trening for henne også!

Her er vi etter utstillingen i sunndalsøra. Fikk os CK(champion kvalitet) og excellent! :)
2 beste tispe ble vi også.


Utenfor huset stod plutselig lastebilen til pappa, da måtte det utforskes! Fikk han nesten ikke med meg igjen.


På toppen av Melshornet. Brukte 1 time og 20 minutter opp :)Helgehornet, sammen med noen venner. Hadde Sebastian i bæremeis opp, veldig tungt!


Vi har vært på utstillingskurs, dette var på siste kursdagen. Flotte hunden min!
Her kommer en liten update og slikt av mitt liv!


Har vært med i en kampanje gjennom BUZZADOR, der vi fikk tilsendt nestle sine smoothies. I rødt og grønt. Sebastian elsker smoothie så derfor var dette en flott kampanje for han(eller meg da).  Han hiver innpå og roper "MEH"(mer) når den er tom. Får aldri nok av disse. Synest selv at de smaker godt også, kanskje litt lite i hver pakning, men det er jo ment som et lite mellommåltid for småttisene da.


Nelly er stor søt jente, her med et gullfjes! Har begynt å ha henne løst 100% av tiden nå, null bur lenger. Skummelt om natten når jeg ikke vet hva hun finner på, men sannsynligvis så sover hun en god del, siden stua er intakt om morgenene. Nermer seg et år hun også nå!


Siden folk har maset på meg veldig lenge om at guttungen måå klippes, så fant jeg frem saksen i dag. Tror ikke det blir satsing på noe frisør yrke på meg, men han ser grei ut etter min mening. Ikke lett å klippe når man er alene hjemme og en gutt som ikke vil sitte stille. Blir vell litt småklipping her og der ettersom jeg oppdager alle feilene mine. Men håret er kortere, og gutten blid. Dårlig bilde, da det er tatt med mobilkamera, uten blitz(skjermkamera) og en gutt som ikke vil sitte stille.

Har også bestemt meg for å vere STRENG med meg selv nå. Det er kostholdet som jeg sliter med, og derfor er det det jeg må skjerpe meg på. Til å begynne med så tenkte jeg å ta en slags godteristreik. Absolutt ingen søtsaker på lenge for meg nå! Med unntak av selskaper og slikt. Men skal prøve og holde meg til bare litt når vi er i selskap også. For ekstra motivasjon laget jeg meg en fin kalender som jeg har hengt opp på kjøleskapet. Denne skal krysses av på etter hver dag jeg har vært flink, kanskje vekta blir snillere med meg også? 


Søt hva? Brukte fargestiftene til sebastian for å få det litt finere, hehehehe. Wish me luck!

 

På trening har jeg fremgang, og det er jo alltids kjekt! Elsker når jeg kan øke vektene, og kjenne at det jeg ikke klarte før, er blitt piece of cake nå. Hurra!
etter en hard dag har jeg faktisk funnet senga allerede, sammen med fullet Sebastian.

Er forkjølet og har rennende nese, tett nese, sår hals, vondt i hodet og jeg hoster noe grusomt. Ikke gøy å vere meg disse dagene.

Det at vi ikke har fått igjen vannet gjør ikke saken noe bedre heller.

Skal ikke sove helt ennå, men skal lese litt i boken jeg skal bruke til særemnet mitt. Må bli ferdig med den så snart som mulig.

I forgårs klarte faktisk jeg å skli på isen med Sebastian i armene mine. jeg fallt og skrapet opp det ene kneet mitt veldig, og stakkars gutten min falt på nesen. Det var mye blod og jeg så for meg både tenner i tusen biter og besen brukket. Vi dro rett på legesenteret for en sjekk, der vi fikk bekreftet at det kun var skrubbsår. En stk lettet mor, og en stk rudolf nese bebis. Jeg er bare så lettet for at det gikk bra. Skrekkopplevelse var dette her, absolutt.
Nå har vi fått gått gjennom vårt nye program med litt nye øvelser. Egentlig liker jeg alle øvelsene i dette programmet.  Smal benkpress, sumomarkløft, front knebøy, pullups(assisted), hammercurl, stående hantelløft. Og flere som jeg ikke kommer på akkurat nå. Positiv overasket over hvor gøy øvelsene var, og ingen som jeg må pine meg gjennom ( dvs, front utfall fra benk....)

I dag blir det bare  tur med hunden, vet ikke hvor jeg skal gå, men skal ta en lang tur ihvertfall! Slite meg godt ut tenker jeg. 

Hadde jo styrketrening i går, og så var planen handball senere, men da jeg kom til handballbanen så prøvde jeg meg på jogging, som er oppvarming. Desverre meldte hodepine sin ankomst, og selv med en smertestillende så hjalp den ikke nok. Ble sittende å se på treningen før jeg dro hjem og sov godt.

 Har egentlig ganske fullt program i dag, etter turen må jeg få orden på klesvasken, har vært sløv i det siste. Alt for mye skittentøy nå. Skal legge sammen en haug med klær og få vasket en haug også. Så må jeg kjøpe mere mat til Nelly, hun er straks tom. Det går en sånn diger 15 kg sekk eller hva det er hver mnd. 700kr. Hun bruker Royal Canin merket. Kjøpes på dyrebutikken.

Så skal jeg besøke min kjære Tina, som har ei lita søt jente som jeg ennå ikke har møtt. Gleder meg til å se den lille engelen.

Ellers må jeg sette meg ned med særemne og jobbe godt med det, trenger god karakter. Selv om jeg heller vil satse på andre oppgaver enn denne. 


Godgutten min <3
i går var jeg på et forsinket julebord med jobben vår. kalte det enkelt og greit for januarbord vi.

Hadde det utrolig gøy, mye dansing og kjekke folk!

I dag har jeg tatt det med ro. Vi var i selskap og jeg spiste.ltt kake og slikt, kjente jeg hadde stort søtsug etter å ha holdt meg ganske sunn lenge. Nå skal jeg snart sove og starte en ny uke i morgen med to timer gym. Og så en time med tur også. vikig å.komme i rutiner igjen etter en slapp helg.

Kos med godeste gutten min. alltid like hærlig å få han hjem igjen <3
Eller kanskje ikke. Sitter her og har fritime. Prøver meg på lekser, går helt greit. Bortsett fra de få gangene det er noe jeg ikke helt fortstår i matte, og der er ting som ikke står godt nok forklart i boka. Jeg er altså ikke noen mattenerd, selv om jeg har god forståelse bare jeg får det forklart på riktig måte. 

Dette kapittelet handler om rette linjer, er allerede gørr lei av å tegne grafer. Men slik er det, man må bare fortsette. jeg skal ha bra karakterer. Punktum finale.

Etter skole skal jeg gå tur med hunden, skal gå en runde slik at jeg ender opp hjemme hos mamma, skal låne bilen hennes å hente lillegullet mitt i bhg. Se så gøy! Eller ikke, gleder meg til å trene og hente lillegull jeg nå. <3
Skolen er igang, og jeg har fått hentet både bøker og timeplan. Husker nå hvor kjedelig det er å sitte stille i over en time og se fremmover. Jeg sliter også med å sitte i ro så lenge, så jeg makker alltid med ett eller annet, bytter sittestilling og slikt.  Men men, heldigvis blir nok de fleste timene fyllt med oppgaver å gjøre, så det er greit.

Har skole til 3 i dag. Etter det så skal jeg gå meg en lang tur med hunden, det fortjener hun. Og så er det faktisk sol i dag, så blir ekstra gøy, og man får lyst til å gå lengre enn hvis det hadde regnet. 

Skal en tur på trening i dag, styrketrening vel og merke. Gangsperren fra forrige onsdag har gitt seg, og jeg er klar for nye knebøy. (ja jeg var på trening søndag, men andre øvelser) Deilig å komme godt igang, spesielt når jeg har vært så flink å gå tur. Merker det godt på kroppen at jeg beveger meg mere. Og det skal jeg fortsette med. Håper vekten slipper taket. Noe jeg faktisk tror kommer til å skje nå.

Lurer på hva jeg og Sebastian skal finne på når jeg har hentet han i bhg. Tenker jeg skal begynne å lage til rommet hans, det blir han nok kjempeglad for! En av tingene som skal stå på rommet hans, er den nye store bamsen han fikk til jul. Den fyller opp rommet, og Sebastian liker den ordentlig godt.


På julaften, måtte håndhilse på den nye kameraten sin. 
SEBASTIAN

-Klær i str. 80 eller større. ( gjerne ull)
-Leker, biler/lastebil
-Innredning til barnerommet ( Bilder, hyller, osv..)
-Tegne og male saker, ark.
-Bøker som passer fra 1 år. 
-Trehjulsykkel
-Puslespill / Duplo - Eller andre leker. 
-"smart telefon" som er beregnet til babyer.
-Filmer
-CD spiller til musikk på rommet(cd'er også) 

 

MICHELLE
-Treningsklær, Topp, tights, bh.
-Treningsklokke
-Bøker. Gjerne "fantasy/sci-fi"
-Rosendahl ( kaffeglass, servise.)
-Sko - Jeffrey Campbell spike
-Vintersko "tilskudd for dei"
-Gjerne gavekort til klær/tilbehør
-Mappe til Samsung tab 10" (nyeste)
-COD, black ops 2 (PS3)
 

NELLY
-Godbiter (dentastix går også)
-Leker ( Biteleker, tennisball, draleker)
-Hjernetrim leker "mental leker"
-Hundehus
-Halsband og leieband i bra solid stoff. Gjerne med navn på halsband.
'

Ellers er det gaver til hjemmet som da blir til både meg og Øystein
-Veggur fra Clas Ohlson : 36-4955
-bilder til vegg
-stort fint speil
-Skittentøyskurv
-Pynteputer
-penger til sicilia vitrineskap
-Stuebord 
-Gardiner ( 6 stk ) 

 

Dette er ihvertfall noen av tingene vi ønsker oss! Har ingen ønskeliste fra min kjære, da han ikke finner ut hva han ønsker seg. Heldigvis har jeg funnet ut hva jeg skal kjøpe til han.

Skoene jeg "ønsker meg" på ønskelisten måtte jeg altså bare kjøpe meg selv, så de har jeg allerede kjøpt. Da det kun var 1 skopar igjen i min størrelse, og de andre gamle vinterskoene mine fallt omtrent fra hverandre, så det jeg ønsker meg er på en måte penger som kan dekke litt av de skoene. Siden jeg ikke kunne holde dem av til etter jul. Og ville da ønsket meg penger for å kjøpe de skoene. Jeg elsker btw de nye skoene. De må gåest inn, men de er varme og gode.


Her er skoene, bildet er tatt i en litt rar vinkel, men de er nydelige. 


 
Da er det en stund siden jeg har blogget, selv etter jeg fikk pc igjen så har bloggingen vært dårlig. Jeg har vært opptatt med jobb, trening og slike ting, derfor er bloggen blitt nedprioritert. Men nå skal jeg prøve og komme igang igjen, og satser på at det går strålendes!

Har vært på jobb i dag, og slapper av hjemme med gode vofsen vår, som ikke er så liten lenger. Store gode Nelly. Hun er nå 8 mnd, og ikke i nærheten av det lille knøttet hun var da vi hentet henne. Stor og fin jente som er en ordentlig koseklump!

Sebastian blir hele 1 år på torsdag! Tiden går alt for fort. Det blir feiring med familie, kaker, pakker og slikt. Gleder meg til å se han åpne pakkene sine, men om jeg ikke tar helt feil kommer det nok til å vere innpakningspapiret som blir det kuleste. 

Treningen går som det suser, og ikke minst kampene går unna med seier etter seier, det er virkelig noe som lyser opp dagene når vi vinner kamper! Heia Ørsta.

Nå har jeg bestemt meg for at jeg endelig skal begynne på den helsikes julevasken, tenkte å gjøre meg ferdig med den til Torsdag, når vi skal ha selskap, om ikke selskapet blir i helgen da. Men jeg skal ihvertfall bli ferdig til Torsdag, så er vell bare og begynne!


Fikk du ikke julestemning av dette bildet så vet ikke jeg! Fra da jeg og Ronja baket pepperkaker.


Noen av pepperkakene. Vi laget også Cola-kake, namnam!

 
Dan har vi endelig datamaskin igjen, noe som er fantastisk deilig! Selv om jeg har klart meg ufattelig bra uten også.
Det har skjedd mye siden jeg oppdaterte ordentlig sist. Håper oppdateringene skal bli bedre nå.

 

Jeg kan STOLT fortelle at min kjære sønn har begynt å gå. Det varierer veldig hvor lange avstander han klarer å gå, men han blir bedre for hver dag! Snart løper han vell rundt.

Jeg fortsetter og trene, har akkurat vært gjennom en periode med lite styrketrening, men har bestemt at det skal taes opp fra og med i morgen. Handballen går bedre også, noe som er stor glede, da jeg må komme meg i mye bedre form igjen!

 

Det er snart jul, og jeg må både handle inn litt ny pynt, da vi ikke hadde så mye i fjor. Gleder meg til bakedag, som jeg har tenkt å invitere til her i huset. Er alltid gøyest når man er flere sammen.

 

Bilder kommer, men akkurat nå er mobilen min utladdet, og jeg får gjort lite ut av det, desverre.


 Verdens fineste gutt! - 
er fortsatt uten data, håper ladren min er rett rundt hjørnet.

sitter og slapper av før jeg skal på jobb. deretter trening, og trening etter det igjen! altså styrkeøkt så handball. da er dagen ferdig og jeg er klar for å legge meg når jeg kommer hjem.

hva skal du gjøre i dag?
etter at min kjære nelly har bitt over ladderen til dataen min så ligger den fortsatt uberørt uten strøm. jeg har ikke fått brukt data på fleeere dager.. blir vell over en uke nå. derfor mine kjære venner har det vært minimalt med blogging.

jeg kan si at treningen går supert og jeg er fortsatt hekta. vårt første program er vi snart kommet gjennom og kanskje jeg legger ut noen resultater ? vi får se!
Nå er endelig Clas Ohlson offisielt åpnet, og jeg er ferdig med en fantastisk dag på jobben! Utrolig gøy at det endelig var kunder inne i lokalet. Er blitt en fantastisk butikk, som virkelig er verdt å stikke innom hvis du er i nærheten. 

Ellers så har jeg dumpet ned i sofaen, og vil helst bare bli her resten av dagen. Kjenner gangsperren i lårene og hendene, og er sliten etter dagen. Men jeg har da en liten gutt som trenger mat og oppmerksomhet, en hund som skal luftes og husarbeid som ikke gjør seg selv, desverre! Så blir nok ikke sittende noe særlig lenger før jeg må opp og få gjort diverse. Skal ihvertfall få på meg ei god joggebukse da.

I morgen er det både jobb og trening som står på menyen, jeg er faktisk utrolig klar for neste treningsøkt! Er noe med når du skriver ned hvor tungt du løftet osv forrige gang, så skal du klare og øke denne gangen. Jeg må si at jeg gleder meg til å se hvordan det går. Dette blir bra! Tror styrketrening kan bli en favoritt hos meg.


Hærlige gullet mitt <3 Bildet er ikke fra i dag.


Og så meg da, lyst ute. 
når snøen er kommer langt ned igjennom fjellene, og gradestokken nermer seg 0, da gjemmer Michelle seg godt inne i huset, med en god kopp te og fyr i peisen.

hvordan er været hos dere, snø, regn, sol?
Det er viktig at man til tider lar alt annet ligge, og bare slapper helt av og pleier seg selv litt. Nå når gullet mitt sover siste blunden sin på dagtid, så nyttet jeg anledningen til å nyte en kopp te, sammen med ansiktsmaske og hårkur. + serie på tven, som jeg har blitt helt hekta på! Den heter Game of Thrones. Og jeg er straks ferdig med første sesong. 


senk skuldrene, og slapp av!I dag når jeg våknet fant jeg ganske fort ut at dette blir en dag hvor jeg ligger i senga eller på sofaen hele dagen og syns synd i meg selv. Halsen verker, jeg hoster og nesa er tett. Stemmen min hørest ut som en marsboer, og hodet er til tider i veldig ubalanse.

Jeg fikk derfor min kjære mor til å hente Sebastian og få han i bhg. Når jeg endelig fant ut at jeg måtte stå opp, så var det ingenting som fristet å ha på seg, bortsett fra min kjære onepiece, som funker fjell på en dag som denne. Fant jeg også et par tjukkelester, som er ganske så søte. Vil ikke fryse når jeg er syk! Liker det best godt å varmt.

Derfor har jeg fyrt i peisen, og lagt meg godt til rette i sofaen, med flere kopper te. Ble litt havregrøt til frokost, da jeg trengte å få i meg noe annet varmt enn te.

 

Jeg får ikke lagt inn bilder på dataen nå, da minnekortleserhullet tydeligvis er ødelagt. *f,oewpjfpowe* Blir gal. Dette er noe jeg er avhengig av.
så jeg ga opp hele greiene, og jeg postet ikke 9 mnd oppdateringen. Det er jo kjedelig uten bilder av gullet! Men kan poste det, og heller legge ut bildene når jeg får det til. Vet ikke om det blir i dag, da jeg helst vil ligge rett ut resten av dagen. Været er også dårlig btw.

 I disse siste ukene har jeg virkelig vært dårlig til å blogge. Men jeg har hatt det travelt og da kommer bloggen i andre rekke. Her kommer ihvertfall et lite oppdateringsinnlegg, såpass dere ser jeg ikke har sluttet helt.

Jeg har fått meg jobb. Ikke bare en, men to stykker. Jeg er tilkallingsvikar i en bhg, og den andre jobben vil jeg avsløre ganske snart.

Ellers så er det fullt kjør med handballtreninger to ganger i uka, og gym på mandager. Jeg har bestemt meg for å slutte å tenke så mye på vektnedgang fremover, jeg skal bare tenke litt over hva jeg spiser, og så tror jeg at vekten kommer litt av seg selv da jeg har kommet meg i gang med treningen igjen. +Jeg skal begynne på treningsenter fra neste mnd av, når jeg har fått meg ei god lønn(noe jeg har savnet sårt.)

Nå skal jeg på jobb i bhg, og gleder meg til å se småttisene igjen. Er utrolig gøy og lærerikt å jobbe i bhg! :)

I morgen er Sebastian hele 9 mnd, og jeg kommer med en oppdatering fra det. I promise! 

 

Noe du lurer på? Bare spør i kommentarfeltet!
I dag har jeg vært på alexandra hotellet i Loen. Det var i anledning at besteforeldrene til Øystein skulle feire gullbryllup! Er fantastisk når folk holder sammen så lenge. Jeg har ikke vært på koldtbord der før, men det er jammen meg et bra koldtbord! Klarte og holde meg til 2 runder med mat, og så ble det 2(3) runder med desert også da. Måtte jo ta små smakebiter på alt mulig! Alex i Loen er et fantastisk hotell med spa og hele pakka. Anbefales virkelig!!

Etterpå dro vi til ei hytte som nettopp er bygget ferdig, det er tanta til Øystein og familen hennes som eier den, og jeg må virkelig si at den er fantastisk flott!  Stort og fint, men så har de holdt det slik at det fortsatt ser ganske ut som ei hytte, og ikke som et vanlig hus. Veldig koselig! Og når vi var der var det plutselig eeenda mere kake og kaffi. Og der var da Oreo-kake, såå... Ja, jeg måtte spise enda mere kake.

Nå har vi kommet hjem, fått henta hunden og lillegullet, er så hærlig å se igjen småttisene mine når jeg har vært borte så lenge :)

Skal btw, bare skrive ferdig dette innlegget, for så og legge meg. Skal tiidlig opp og på Skole i morgen, gym faktisk! Så jeg må vere uthvilt. Har hatt en flott uke, og gleder meg til neste uke! Blir ihvertfall en laang flott fjelltur i morgen, må få av meg alle kakene.

 
Heisann mine flotte lesere!

Nå har jeg og Sebastian vært på helsestasjonen, og jeg har fått gjort masse husmorsoppgaver her hjemme. På tide med litt avslapping før Sebastian skal få seg litt mat og sove litt.

På helsestasjonen går alt som det suser for tiden. Gullet mitt var litt over 7,7 kg og er blitt 71 cm lang! Han er ganske tidlig ute med det meste, og jeg regner egentlig med at det ikke er lenge før han tar sine første skritt alene. Løper nok rundt som en galning før han er året!

Her hjemme har jeg støvsugd, tatt ut og inn av oppvaskmaskinen, brettet og hengt opp nyvaskede klær. Må bare bytte på sengen og få sortert noe greier så er jeg ferdig oppe i øverste etasje. Må bare støvsuge og tørke litt støv osv her i hovedetasjen også. Altså småtterier som skal gjøres.

Sebastian krøp rundt og koset seg, jeg gikk inn på kjøkkenet og fyllte opp et glass med vann, kom inn igjen, og fant lillegullet forran dataen. Han hadde da altså klart å gått inn på 123spill.no sine sider! Og såklart trykket og rotet til maaassseeee annet. Han er gal etter å få fikle borti tastaturet på dataen all the time.


Lille rakkerungen til mamma!
Forige uke fikk jeg meg 3 fjellturer. Dette er noe jeg skal ha denne uken også, nemmelig minst 3 stk. Jeg VET at om jeg fortsetter med fjellturene så vil vekta bli bedre, og jeg får en bedre kropp.

Nå sitter jeg faktisk og skriver på min stasjonære pc. En gammel pc jeg brukte utrolig mye før. Den er gammel og slitt, og jeg vil nok oppgradere den litt. Men ellers så fant jeg en haug av gamle bilder og slikt innpå her. Dvs, "mine glansdager" når det gjelder vekt og form. Kanskje jeg deler et bilde med dere? Skal ihvertfall skrive ut et av bildene og henge det på veggen. God motivasjon! fordi jeg VET jeg har vært der før, og kan komme dit igjen.

I dag valgte jeg å ha Sebastian hjemme, han trenger en hjemmedag i blant. Han er jo ikke 9 mnd engang, og da synest jeg det at å ha han fullt i bhg blir litt for mye. Så savner jeg jo han noe voldsomt når han skal vere borte også da! Så i dag skal vi kose oss her hjemme <3

I tillegg så er det finevær i dag. Har allerede hengt opp en maskin med klær. skal straks brette sammen en haug med klær og sette på en ny maskin. Man må virkelig benytte seg av fineværet når det først er her! klærne tørker jo såå mye fortere når de henger ute i varmen og fineværet. Kanskje jeg kan klare å få minsket haugen av skitneklærne. 

Vet ikke om det blir noen fjelltur i dag, men det blir ihvertfall en trilletur, siden jeg endelig har gullet hjemme. Og desuten har jeg handballtrening senere, jeg måtte utebli i 2 uker!!!! Så nå håper jeg at jeg klarer å trene igjen. Ikke gøy å bare få en trening for så å vere skada i 2 uker. Men handball i kveld, skal teste ut om jeg klarer en hel trening igjen.I går dro jeg og min kjære + en venn på fisketur! Er ganske gøy å ha båt, kjøre rundt, høre på musikk og fiske litt! Først var det lite fisk å få. Men etter en stund så fant vi endelig fisken! Og det var ikke noen liten fisk vi dro opp først heller. Den var faktisk ganske stor. Utrolig at vi fikk dratt den opp med den lille fiskestangen som ble brukt.


Her kan man se litt hvor store fiskene er, da man kan sammenligne det med hånden min.


Yeah, må ha litt tullebilder! Full fart fremover, håret til alle kanter.


Her ser vi enda bedre hvor store fiskene er. Ikke værst ikke værst!

 

Fikk såklart flere småfisker også, katten blir nok utrolig fornøyd tenker jeg. :)

Nå skal jeg straks løpe ut døren. Skal en tur på sætra på morgentur sammen med tanta mi. Har vert våken siden kl.7 da jeg måtte kjøre karene mine i bhg og på jobb. Frokost i dag ble 2 skiver med 2 egg og en med noe skinkepålegg. Såklart min kjære proteinkaffe, og litt vann.

Eller, jeg hopper kanskje ikke. Men er ihvertfall våken, og har vert det i en time allerede. Lillegull skal nå i bhg igjen, og jeg lurer på hva jeg skal finne på når han er borte. 

Dagens frokost bestod av proteinkaffe, havregryn med mulberries og melk, og litt druer til "desært"
Senere i kveld så begynner noe jeg har ventet på i langt over et år. Endelig skal jeg få delta igjen, og endelig begynner handballsesongen, og jeg skal vere med å spille igjen! Det var en trist sesong i fjor, da jeg bare måtte sitte å se på kampene. Det var første sesongen jeg ikke spillte handball siden jeg var rundt 8-9 år! Men i dag er det pån igjen, og jeg er superklar! Og kroppen er klar til å få trent seg. Tror nok dette hjelper godt på vektnedgangen min. Lykke på jord! Haha.

 btw. Mulberries kjøpte jeg på super nature i Oslo. Minner om rosiner, og så er det jo supermat. Nam nam! :) Om dere skal til Oslo så vil jeg absolutt anbefale dere å ta en tur innom supernature :) 
Nå slapper jeg av litt før jeg skal legge meg å sove. Trodde jeg skulle ha fri i morgen, men det ble jobb alikevell. Helt greit for meg, som blir glad når lønna kommer!

I morgen blir det først jobb, deretter skal jeg få pakket og gjort alt klart før avreise på torsdag. Gleder meg og gruer meg litt. Håper det går bra med Sebastian på flyet, og at jeg får med meg all bagasjen osv.. Har laget pakkeliste, og vasket klær som jeg nå skal henge opp før jeg legger meg, slik at alt blir rent og tørt før jeg reiser.

Skal ikke ha med meg data, så blir nok ikke blogging før søndagen. Muligens et par mobil inlegg.

Forresten fikk Sebastian sin andre tann for et par dager siden! Tenker munnen er full av tenner snart! Lillegullet<3 

God natt folkens, nå skal ihvertfall jeg sove godt!(etter jeg har hengt opp klær, vel og merke)
I dag har jeg ikke sittet forran dataen før nå faktisk. Derfor ingen innlegg! Er travelt når man plutselig skal tilbake på jobb osv..

Har vært på jobb i hele dag, kom hjem, så begynte vi å lage hundegård, deretter dro jeg og ordnet en haug med ting jeg skulle, og så dro jeg på stranda og så på min kjære som dro paraglider der. Kom hjem, laget middag og kveldsmat til Sebastian, ordna noe annet jeg skulle. La sebastian, spiste middag/kveldsmat. Og nå har jeg hengt opp noen klær. Tenker jeg finner senga mi nå straks også. Travel dag eller? :)


Koste oss på stranda!


Kom hjem og fikk slappe av litt med to gull <3Og sist men ikke minst, denne karen hær var utrolig kul! Eggeglass som har hammer som er bøyelig med stålkant som "knekker" egget, og egen holder til skei. Digget den! Tror nesten jeg må ha meg en slik selv, men kom på jeg spiser skjeldent egg fra eggeglass. Du får den hos Jernia :)

 

Skal på jobb i morgen også, så vet ikke hvor mye blogging det blir. Skal ihvertfall prøve å få til ett innlegg. Nå skal jeg skrive pakkeliste før jeg legger meg. Ikke lenge til vi reiser nå! :)
Etter at det ble litt mye sofakos og løvbiff med chips til middag så er det på tide å få bort alt igjen. 

Til frokost ble det CC med litt fun light saft. Og den andre halven med kanel og litt sukrin. 

Fant ut at ukens helgetilbud på kiwi er kalkunfilet, noe jeg skal kjøpe inn av ihvertfall! Kalkun er ja mat altså! Må holde meg til bare sunt og vere veldig bestemt på hele denne ukens mat.  

Må også begynne å planlegge pakkingen. Skal pakke for 4 dager. Ikke bare til meg selv, men også til Sebastian. Så jeg må nok skrive pakkeliste slik at jeg får med meg alt jeg skal.

Skal gå tur sammen med mamma og lillebror nå snart. Såklart med Nelly og Sebastian i vogn.
I dette øyeblikk holder jeg på å koke opp vann, slik at min kjære sønn skal få seg noe grøt. Lillebror og mamma har dratt, etter at vi ble sittende og se "arriettas hemmelige verden". Ganske søt film faktisk. Liker litt slike filmer jeg :)

Nå blir jeg alene her hjemme til min kjære kommer hjem på onsdag. Så får noen travle dager med både unge og hund fremover. Men heldigvis ikke lenge! Var ganske greit å ha lillebror her i noen dager, så jeg fikk hjelp til diverse ting.

Senere så skal mamma passe Sebastian litt, slik at jeg får ryddet og styrt litt her hjemme. Ikke det at det er så rotete. Men jeg skal henge opp klær og vaske gulvene både oppe og nede. Ganske greit å få gjort det uten å måtte løpe og ta Sebastian hele tiden. Spesielt nå når han begynner å reise seg opp etter ting. 

Trente forresten shred i går ja. Så har bare i dag og i morgen igjen med nivå 2. Føler meg meget flink! Snart ferdig med dette forferdelige nivået. Kan begrunne meg litt mere med hvorfor jeg ikke liker det. Det er alt for mange "plankeøvelser" for min del. Både i styrke, kondisjon og mage er det plankeøvelser, liker ikke! Og så er det en øvelse som er så forferdelig langdryg. Men ellers er der noen øvelser jeg også liker ganske godt. 

Blir bra når jeg får ryddet dette "overflaterotet" her. Og får vasket ordentlig over gulvene igjen. Vasker jo dem daglig egentlig, da Nelly ikke er fullstendig husrein ennå. Så må få vasket ordentlig over dem nå. Og så skal jeg vaske øverste etasjen også da.

Men nå må jeg løpe og lage klar grøten til lillegullet. 

Kommer flere innlegg senere! :)
I dag har jeg en såkalt zombiedag. Jeg går egentlig rundt å bare surrer, hodet er halveis ute av funksjon, og jeg vil helst bare legge meg ned i senga og bli der til i morgen. Men når man har unge og hund så er ikke det like lett. Så joda, jeg må bite tenna sammen og løfte på meg hver gang jeg må ta Sebastian, hver gang Nelly skal ut og tisse. Det er helt forferdelig, og jeg kjenner at hodet verker litt. 

Til tross for at klokken snart er halv 8, så valgte jeg å ta meg en proteinkaffe. Kanskje jeg da blir våken nok til å klare dagens treningsøkt, og en tur med Nelly. Jeg har kommet meg over 4000 skritt i dag, da jeg har vært både på butikken og senteret. 

Nå står forresten det ei panne med gulrøtter og poteter i panna, koker og skal bli middag til lillegullet mitt. Er litt seint ute med middagen hans, men så sov han til nesten klokka 7 i dag da. Og da benyttet mor anledningen til å legge seg nedpå og hvile seg i en halvtimes tid.

Jeg MÅ få litt mere energi, slik at jeg får trent og gjort alt jeg hadde planlagt i dag. Jeg MÅ for eksempel legge sammen alle klærne som er rene og henger på klestativene, da lillebror skal sove på sovesofaen som er på det rommet der jeg tørker klær. 

Ellers så burde jeg fått vasket over gulvene her hjemme, spørst om det bare blir støvsuging i dag og vasking i morgen, om jeg har bedre energi da. 

Men nå skal jeg få i meg proteinkaffe og komme meg på beina for dagens shred! Nemmelig dag 3 i nivå 2. Dag 10 av 21! Hallveis når jeg er ferdig med denne økten folkens. Hærlig!


Lurer på å lage taco i dag! Om lillebror vil ha det da, såklart!
Etter en deilig frokost bestående av litt kyllingpølse, to egg, litt pasta, agurk, minitomat og paprika så er jeg mett og god. Jeg skal vente i ca en halvtime før jeg tar dagens shred. Føler for å bli ferdig med den tidlig i dag. Er ikke bra å drive å trene så sent når man er trøtt. Derfor blir det tidlig trening i dag. Siste dagen med nivå 1 nå, gleder meg til å begynne på et nytt nivå med nye øvelser.

Jeg kjenner jeg er sliten i beina, etter mye gåing hver eneste dag. Noe jeg ikker er vant til nå i disse dager. Men jeg må såklart ut på tur i dag igjen. Men tenker det blir en litt mindre tur. Sålenge jeg bikker 10000 skritt i dag er jeg fornøyd. 
I går var jeg en tur på trandalblues. Trandal er en bitteliten plass med 2 faste innbyggere. De har bar der, og både trandalblues og countryfestival. Utrolig fin plass på sunnmøre :) Vi tok båten fra sæbø til Trandal, og var der og hørte på musikk og pratet og koset oss. Deretter tok vi turen til Ørsta for litt bilfyll, som det kalles. Hadde en kjempegøy kveld som var meget velykket.

I dag er formen helt fin, jeg savner lillegullet mitt noe voldsomt, så gleder meg til å hente han. Det blir nok noe god mat og en film elns på menyen i dag. Da været ikke er helt på topp. 

Akkurat nå ligger jeg å ser på hoteller og flybiletter, jeg skal nemmelig til Oslo en tur snart, noe jeg gleder meg kjempemye til. Det blir da og hilse på mitt nyeste søskenbarn og litt shopping. Kanskje det blir innom tusenfryd også, da jeg skal vere sammen med mamma og lillebroren min også. Vi får se hva som skjer! 

Noen som vet om noen billige, men bra hoteller nært frognerparken(?) For meg og Sebastian :)
Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.


ARKIV

· Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Juli 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · August 2013 · Juni 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet nr 1 · Graviditet nr 2 · hverdag · Konkurranse · Koreansk kosmetikk · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits