I 11 tiden våknet jeg og Sebastian og var klare til å stå opp. Han fikk som vanlig mat i sengen før vi stod opp, og siden han spiser og koser seg så kom vi oss ikke opp før kvart på 12. Da dusjet jeg meg raskt og fikk byttet på han og vi var klare for dagens gjøremål.

Han lå og styrte seg selv en stund i voggen før han sovnet, mens jeg gjorde n

aturfaglekser. Jeg ble helt ferdig med dem, og tenkte jeg skulle få i meg frokost. Like etter jeg hadde laget til frokost og fått tatt meg 3 biter så hylskriker Sebastian og vil ha mat igjen. Jeg ser på klokken og finner ut at vi er nødt til å dra snart. Jeg skulle vere på skolen 14.10 og nå var klokken nesten halv to. Mamma skulle komme å hente oss rundt halv 2 slik at hun passet Sebastian og jeg fikk dratt på skole. Hun var heldigvis litt forsinket hun også, men jeg fikk ikke spist mere selv, og Sebastian var ikke helt fornøyd med måltidet. 

Vi stresset oss ut til bilen med alt pikkpakket, og når vi hadde begynt å kjøre, da så jeg en i klassen min, lurte på hvorfor han ikke var på skole. Og i det øyeblikket gikk det opp for meg at vi ikke hadde vanlig skole i dag.

Både glede over at jeg ikke hadde dratt helt til skolen før jeg fant det ut, og skuffelse over at jeg ikke fikk spist opp maten min og vi hadde stresset så mye når det ikke var nødvendig. Den følelsen!

Vi dro hjem til mamma og lagde middag i stedet, så fikk jeg slappet av litt der før det var på tide å jobbe på russebilen igjen. Jeg leverte Sebastian til pappaen sin før jeg dro av sted og jobbet. Ting begynner å ta ordentlig form inne i bilen nå, det blir så sykt bra! 

♥♥♥

I går gjorde jeg Shred 8 veldig tidlig på dagen, og i dag så skal jeg gjøre shred 9 nå. Bare i dag og i morgen igjen av nivå en. Da er jeg ferdig med 1/3 av programmet. Så nå skal jeg få på meg treningsklær og få gjort dagens lille treningsøkt.

I morgen er det tidlig opp og på skole igjen. begynner 08.10 så jeg må opp før klokken 7 for å rekke alt. Naturfag og økonomi fag står på planen.
Litt tidligere i dag, når jeg og lillegullet stod opp så bestemte vi oss for å ta en dusj, eller jeg bestemte det da men. Han har ikke noe imot vann, så det er viktig at han får dusjet og badet seg så ofte at han blir godt vant med det.  Etter dusjen skulle jeg smøre han inn med babyolje, siden jeg synest han er litt tørr i huden. Snudde han over på mage og tørket  av litt vann før jeg begynte å smøre han. Han lå jo og makket som vanlig, men plutselig så trillet han rundt. Ikke helt men han lå på siden. Kanten på stellematten stoppet han fra å rulle helt rundt. Jeg ble jo ordentlig glad, men måtte vere tolmodig å smøre han ferdig med babyolje, la det trekke inn litt, og så få på han klær.

Da vi var ferdig påkledd så var jeg så spent på om det bare var tilfeldighet / ubevist eller om han virkelig ville rulle rundt bevist. Jeg la han i senga på magen, og der kunne man tydelig se at han bevist vred seg og makket seg rundt på rygg! Dette gjentok seg ei 2-3 ganger i sengen før vi gikk ned på stua. Der la jeg han på et teppe, og det samme skjedde etter en liten stund! Flinke gutten min altså!! 

Man kan se det er bevist, måten han begynner bevegelsen før han triller rundt, og det at hvis hodet er litt for langt bakover så makker han veldig siden han ikke kommer seg helt rundt med en gang da. sparker og vrir seg til han ligger helt på rygg. Og blikket hans, det er også veldig avslørende. Han begynner å rulle, så setter han opp et sånt forventningsfullt blikk på en måte. 

Sebastian Nicolai er 6 uker og 6 dager i dag. Jeg har sett litt rundt på nettet, og funnet ut at han er ganske tidlig ute med å rulle fra mage til rygg. Men så har jo jeg ligget på gulvet og styrt på med han, lagt hånden hvor den skal vere og vist han flere ganger hvordan man skal gjøre det.

Jeg må bare få utrykke meg over hvor stolt jeg er over gutten min, alt går så fort. Det varmer ogdentlig i mammahjertet når gutten min klarer nye ting, eller når han ligger der og gir meg store gode smil <3
STOLT MAMMA! 

 

Når rullet barnet ditt over fra mage til rygg / rygg til mage første gang? 
Nå har vi hatt et velykket selskap med litt mindre velykkede vaffler. Smakte godt gjorde de, men de delte seg når vi stekte dem, aner ikke om det var vaffeljernet eller røren. Ikke godt å vite!

Nå ligger jeg på sofaen og ser litt på tv, guttene mine ligger i godstolen og sover så godt atte.

Kjenner at jeg må få på meg treningsklærne og få trent dagens 20 minutter før det blir for sent og jeg ikke orker. Er dag nr 7 i dag, så er snart ferdig med nivå 1 ! jeg Synst jeg har vert utrolig flink. Jeg har ikke sluntret unna. Prøver også å spise sunt og godt med mat i tillegg. Men slik som i dag når vi har selskap så er det et lite unntak.

Nydelige guttene mine <3 

Nå skal jeg henge opp noen klær før det blir trening, og deretter tror jeg at jeg finner senga. Ny dag i morgen!
I går hadde jeg det utrolig gøy med mange kjekke folk! Det var godt å komme seg ut sammen med venner og bare koble ut litt. Og så fikk jeg sove lenge i dag, noe som også var hærlig! 

Men merket at noe manglet når jeg våknet, og nå klarer jeg knapt vente til pappa kommer og jeg får tilbake lillegullet mitt <3

Nå slapper jeg av på sofaen og ser litt på tv. Skal slappe av en liten stund til. Men så må jeg få ryddet, støvsugd og vasket huset slik at det er klart for familieselskap senere. 

Jeg fikk jo såklart trent shred 6 i går før jeg dro ut. Og jeg har planer om å gjøre shred 7 i dag, men jeg tror jeg venter til i kveld, etter selskapet. Er i god form, er ikke fyllesyk eller noe som helst, bare litt trøtt.

 

Og før jeg fikk postet dette innlegget kom pappa med lilleguten min inn gjennom døren, helt hærlig å ha han i armene mine igjen! Hærlige lillegullet mitt<3
I dag skal jeg ut å feire både typen min og veninna mi. Det blir bare en liten tur ut og kose seg! Derfor skal Sebastian vere hos bestefaren sin i kveld, skummelt å dra fra han! lille gutten min <3

Men så må jeg få meg litt voksentid også da. Lurer på hvor mange ganger jeg kommer til å ringe / sende melding til pappaen min og spørre hvordan det går med lillegullet mitt! Selv om jeg vet det kommer til å gå kjempebra, så er det slik som må til utover kvelden! 


Mitt største problem i dag er hva jeg skal ha på meg. Men før jeg begynner å rive ut klær fra klesskapet, så skal det trenes! 30 day shred, dag 6! 

Hva skal dere i kveld ? 
Dagen i dag har gått fort, nå gjennstår det bare at jeg må få gjort dagens trening, så er jeg fornøyd egentlig!

Jeg fikk hjelp av kjekke kompiser slik at gaven til min kjære kom i hus og alt var klart før han kom hjem. Og han vart såklart kjempefornøyd. Han har jo gått og maset om denne gaven i månedsvis. Og endelig fikk han det.

 
Det var en godt fornøyd og smilendes kar som kom  inn gjennom døren da han så denne godstolen!!

Nå skal lillegutt få seg litt mat mens vi venter på at min kjære skal komme hjem, siden han forsvant ut etter en liten stund. Er best om han enten tar med lillegutt på en trilletur eller noe slik at jeg får trene i fred og ro, uten forstyrrelser! Sidn man ikke skal ha pause så vil jeg ikke risikere at lillegutt trenger oppmerksomhet midt under treningen.

Deretter skal jeg få besøk av en god veninne som jeg ikke har funnet på noe med på en stund! Så det skal bli godt å få litt tid sammen med henne igjen <3 Vi skal da se film og kose oss. Kanskje jeg leter frem litt potetgull til og med! ;) 
Vil gratulere min kjære samboer og forlovede med dagen i dag! Nå er han 20 år og hallveis til 40 :*
Elsker deg kjære gutten(mannen) min! Håper du liker gaven du får <3 :*  
I dag var vi en tur til Ålesund på sykehuset med lillegullet vårt. Det er ingenting som har skjedd eller noe, men siden jeg var putebehandlet når jeg var liten så måtte han inn til en rutinekontroll for å sjekke hoftene på ultralyd. Alt så helt fint ut og det er jeg glad for altså. 

Det var ganske stressende, siden vi trodde vi skulle vere der 14.10 men så hadde min kjære sett feil på lappen. Vi skulle egentlig ha vert der 13.20, så vi måtte ringe og forklare saken, men heldigvis var det ingen problem. 

Og når vi da først er i Ålesund, så må man innom McDonalds på Moa. Det er kjempeviktig for oss "bønder" med litt god McDonalds mat når vi endelig er på byatur. Ble også litt titting i forskjellige butikker, men fant ingenting egentlig. Bortsett fra noen nydelige tøfler, som jeg bare måtte kjøpe til lillegutt. <3

Nå er vi hjemme igjen og slapper av. Lillegullet har nettopp fått seg mat, og jeg skal bare slappe av litt til før jeg gjør meg klar til 30 day shred dag 4! Jeg skal gjøre ferdig alle 30 dagene, bare 26 ganger igjen nå, og bare 7 treninger igjen på nivå 1 :)


<3


Supersterk i nakken er han!


<3
Solstrålen min som smiler hele tiden <3


Tøflene er fra H&M og kostet 59.50 ,-  (str. 13-15)
Da har jeg kommet hjem fra min andre dag på skolen, hadde jo bare to timer med naturfag så det gikk ganske raskt. Farmoren til Sebastian passet han mens jeg var på skolen, og når jeg kom for å hente han fikk jeg servert deilig frokost. Hun baker noen utrolig gode rundstykker!! :)

Har allerede fått handlet, satt på en oppvaskmaskin og en klesmaskin, og klokken er ikke 12 ennå! Til vanlig hadde jeg såvidt kommet meg opp fra sengen nå til disse tider.

30 day shred dag 3
Jeg har fått på meg treningsklærne og er nå klar for min tredje dag med shred. Vil få det overstått nå som det er så tidlig. Så har jeg god tid til alt annet senere. 

Har også litt lekser jeg må gjøre, først og fremst så har jeg oppgaver, pluss en rapport som skal skrives og leveres inn fra et forsøk vi hadde i dag. Forsøket gikk ut på å varme opp melk, for så å skille ut proteinet og fettet, og deretter sjekke hva som var igjen i "grumset".. Bilder kan jeg legge ut senere, siden det var de andre i klassen som hadde kamera. Proteinet var faktisk en klump, som så ut, og kjentes ut som tyggis eller deig.. 

Innlegget blir postet sent. Det ble skrevet ca halv 12, men før jeg rakk å poste det så kom min kjære med en sulten liten gullgutt som jeg måtte mate og bytte på før jeg fikk fortsette med noe annet. 
 

Nå skal min kjære ta med seg lillegullet på handletur slik at jeg får trene og gjøre litt lekser i fred :) 
Da har jeg endelig tid for et lite innlegg, men bare et kjapt ett faktisk!

Det begynte med at vi var på 6 ukers kontroll med lillegutten min. Alt ser bra ut, men han legger ikke på seg så mye som hun vil, så jeg må prøve å gi han mat oftere. Noe jeg såklart må prøve så godt jeg kan å gjøre, han må jo vokse seg stor og sterk! Men ellers har han blitt 5,5 cm lenger og veier 4270g..  Legen som undersøkte han sa også at alt så bra ut! Så jeg er fornøyd, men pga vekten skal vi tilbake om en uke for en liten veiing igjen.

Etter kontrollen dro vi hjem med en gang, vi måtte bare få i oss litt mat før min kjære mann skulle passe lillegutt og jeg skulle på SKOLE en tur. Ikke gøy å tenke på at jeg har begynt på skole igjen, men det er verdt det til slutt altså! 

Har fått ny lærer så måten vi har natufag på er annerledes, nå får vi leselekse og oppgaver til hver time. Noe vi ikke hadde før. Hun tar med alt for mye etter min mening, siden hun drar inn temaer og slikt som ikke står i boken. Men men, vi lærer vell mere ut av det!

Etter skolen dro vi litt hit og dit og gjorde ærend. Fikk for eksempel fyllt luft i dekkene til vognen min, vi fikk handlet inn diverse også. Så det er bra! 

Når vi kom hjem laget jeg middag som jeg fikk spist før jeg leverte Sebastian til "besta" sin, og jeg dro en tur for å jobbe med russebilen vår, som forresten ser ganske bra ut!!!! Begynner å få på plass mye, så den ser bare bedre og bedre ut.

Når vi var ferdige der hentet jeg lillegullet mitt og vi dro hjem. Da var det tid for mat og kos. Fikk også besøk av en god veninne en stund.

Når matingen og besøket var ferdig var det endelig litt tid for trening. Og jeg har fullført dag 2 av 30 day shred! Det var hardt, siden jeg har litt gangsperre siden i går. Hard trening vettu! Men jeg fullførte i dag også, og er klar for ny økt i morgen.

Nå skal jeg gjøre litt lekse som vi har i naturfag til i morgen, viktig å gjøre det bra når jeg har bare det ene faget å konsentrere meg om. Kanskje ett fag til, men det er ikke sikkert ennå.

Etter lekser så er det kveldsmat og legging, tidlig opp i morgen og på skole igjen! Uff da, tror ikke jeg har stått opp før 7 på ganske lenge, men det må nok til i morgen!
Nå har jeg vert på senteret og kjøpt meg vekter, siden jeg ikke gidder å stå med flasker med vann i og trene. Så nå er alt klart for dagens 20 minutter med hardtrening!

Nå skal jeg bare gi lillegullet mitt mat slik at han er fornøyd, og så er det opp å finne frem treningsklærne, som er gjemt langt inn i skapet. Men på skal de, og trene skal jeg! Mamma har jo allerede skrevet melding om at hun er ferdig med dagens trening, så hun må vel få svarmelding snart fra meg at jeg har fullført også.

 

Trener du? 
Har du prøvd 30 day shred? Hvis ja, funket det? 
I dag sov vi ganske lenge, alt for lenge faktisk. Men det var godt da! Vi stod opp i ett tiden, spiste frokost(han ihvertfall) og så slappet vi av og koste oss litt. Min kjære hadde jo dratt på skisenteret for en stund siden, så vi var alene. 

Jeg fikk tak i moren min som kom og satt barnevakt litt mens jeg fikk dusjet og fikset meg, vi skulle nemmelig i selskap kl. 16.00 men min kjære fikk jeg ikke tak i, derfor trengte jeg litt hjelp.

Vi kom oss til selskapet til slutt, bare litt forsinket. Der koste vi oss sammen mange kjekke folk, og mye god kake!
Gratulerer med 1 års dagen Oline!! 

 

Når vi dro fra selskapet skulle vi opp til mamma en liten tur. Jeg og mamma har nemmelig gjort en liten avtale. Vi skal begynne på 30 day shred i morgen, og siden vi er to stykker så må vi fullføre. Jeg har ikke tenkt å gi meg før moren min! Vi tok ihvertfall mål av både arm, midje, hofte, rumpe og lår. Nå får vi se om denne 30 day shred funker, noe jeg håper inderlig at det gjør. Mye skryt over 30 day shred, så jeg har troen på det. 20 minutter med intens trening uten stopp hver dag + trilleturer, om 30 dager skal jeg vere i mye bedre form!

Nå har jeg og min kjære nettopp sett hangover 2 med litt smågodt og potetgull som kos. Dette er siste gangen på 30 dager jeg skal kose meg med godteri. Eller, kanskje det blir litt på lørdagene, viktig å ikke kutte helt ut, for da går det bare galt.

ANBEFALER hangover 2 på det sterkeste, ihvertfall om du likte eneren!


Godnatt fra meg og Sebastian! (som er grusomt opptatt av tv'en)

Nå er det kveldsmat på lillegullet mitt før vi legger oss. I morgen skal jeg på 6 ukers kontroll, og så skal jeg såklart starte med treningen. Blir nok et innlegg som viser resultatet om 30 dager! :)
Hei hei!

Nå sitter jeg og ser litt på tv, skal straks gi lillegullet mitt en god dose med mat før jeg tenkte å trille nedover til lageret der russebilen vår står, vi er ordentlig gira etter å få satt sammen resten av bilen etter at vi fikk se hvor sykt kul den ene døren ble etter at vi fikk skruet den sammen igjen. Desverre blir nok utseende til bilen hemmelig foreløbig, men det blir nok bilderas om en stund, når alt er ferdig og slik. Kan ikke risikere at noen kopierer oss vettøø..


 Den nydelige vognen min!! <3

 
Dagen i dag har gått veldig fort, jeg stod opp i 11 tiden. Dro alene på en liten handlerunde, mens Sebastian var hjemme med pappaen sin. Det er ganske merkelig å kjøre rundt alene og slik, siden jeg er sammen med Sebastian 24/7 til vanlig. Men det var litt deilig med alenetid også! 

Hentet forresten en pakke fra Oriflame i dag også, fikk mye fint. Husk TILBUDENE jeg har lagt ut på bloggen, katalogen varer til 1.februar, så ikke vent med å bestille. Kjempemange gode produkter. 

Om noen lurer på hvordan parfymene lukter osv, så har jeg prøver her hjemme som folk i nærområdet kan komme og lukte på. Har litt forskjellige produkter også som man kan teste ut før man bestiller.

Nå har min kjære kidnappet med seg sønnen min på handletur, og jeg er hjemme alene. Skal nyte tiden med en ansiktsmaske og en lang god dusj. Men må vere klar i sofaen når klokken er 20.00 for da skal jeg heie på Norge! Håper virkelig at herrene klarer å vinne nå da! 

Jeg har forresten testet DENNE ansiktsmasken, den er utrolig god og etterlater ansiktet ditt mykt og godt. Den er med ekstra fuktighet, som er godt nå på vinteren når man kan bli litt tørr.

2 stk for bare 29,-
I dag har jeg og Sebastian bare koset oss og slappet av til nå. Jeg har spillt litt COD når Sebastian sovnet og nå er det snart tid for litt Zumba tenker jeg! + styrketreningen min, som jeg ikke gjor i går(dårlig av meg.)

Senere skal Sebastian en tur til mamma/besta hans, mens jeg skal jobbe videre på russebilen vår. Som bare blir bedre og bedre!! Loveit.

Neste uke skal både jeg og Sebastian på 6 ukers kontroll, lurer på hvor mye han har lagt på seg, og ikke minst hvor lang han er blitt.

Når vi først snakker om neste uke, så tror jeg at jeg skal ta meg en tur på skolen igjen da. Jeg skal fortsette på naturfag, som er 3 timer i uka. Men bedre enn ingenting! Jeg får ihvertfall fullført ett fag dette året. Dvs, mere tid til andre fag til neste år når jeg skal fullføre skolen.


Elsker lille godklompen min <3
Får man mye støtte fra nav og lånekassen når man blir foreldre som unge? Får man så mye at man klarer å forsørge barnet sitt på det? :)
Om man er alene med barnet får man støtte med nav til å klare seg, men siden vi er to stykker så har jeg ikke fått annet enn engangstønaden med nav. Med lånekassen får jeg fødselstipend, men det er ikke nok penger til at jeg kunne forsørget oss.
 
Hvordan går det å være gravid utover skolen ?
Da jeg var gravid var jeg mye trøttere på slutten, og jeg måtte opp og på do flere ganger om natten, slik at jeg ikke fikk nok søvn når jeg måtte opp kl. 7 for å komme meg på skole. Men ellers så gjorde jeg det like godt som før på skolen :)
er sebraen hvit med svarte striper eller hvit med svarte striper?
Jeg vil si Sebraen er hvit med svarte striper ;) 
har du hatt en fin dag?
Ja, det har jeg.
Var Sebastian planlagt? Utrolig nydelig baby, forresten :))
Sebastian var nok ikke planlagt nei. Tusen takk :) 
Han er en nydelig engel. Hvem synes du han ligner mest på? :)
Jeg synst han er prikk lik pappaen sin, og det sier alle andre også!
Vil gjerne ha flere spørsmål neste gang jeg har spørsmålsrunde, bare å spør om alt og ingenting!:)Lillegutten min er superglad <3

Dårlig mobilkamera ja..
I dag har jeg og Sebastian vert på en liten trilletur til butikken for å poste et brev og handle litt matvarer. Det er jo ikke lange veien til den matbutikken jeg var på, så det gikk fort å komme seg frem og tilbake.

Hallveis til butikken kjente jeg plutselig hvor det "svei" i magen, slik som det gjør når man er veldig sulten. Da først kom jeg på at jeg hadde jo ikke spist eller drukket noe i dag. Jeg hadde stått opp, gitt Sebastian mat, fikset et par ting og så dro jeg for å handle og slik. Tanken om at frokost kanskje var smart kom ikke i nærheten av mitt hode.

Ble til at jeg kjøpte meg noe på butikken som jeg stappet i meg før jeg gikk hjem.

Nå skal jeg slappe av litt hjemme og kose meg med lillegutten min, han har blitt ordentlig flink til å smile nå!  Smiler som en sol kjempeofte til meg :D

 

Skal straks begynne å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden jeg hadde. Svarene blir nok postet i kveld!

 

Spørsmål til småbarnsmødre: Glemmer dere å spise selv når dere har mye annet å gjøre? 
Nå sitter jeg og spiser frokost og ser litt på tv, synest God Morgen Norge er et ganske koselig program, selv om jeg fikk utrolig lyst på kake da. De lager nemmelig Tropisk Aroma!

I dag stod jeg opp hall 8. Jeg skulle kjøre min kjære på jobb slik at jeg har bilen til senere. Da jeg kom fra badet og slo på lyset på soverommet så sov jo lillegutt ennå, men våknet sakte men sikkert av lyset da. Og når han endelig åpnet øynene og så opp på meg så kom det et stoort smil! Er så utrolig hærlig når han smiler til meg <3

Når jeg er ferdig med frokost nå skal lillegutt få seg mere mat. Han fikk jo mat før vi stod opp, men er viktig med mye mat, og han takker nok ikke nei til litt mere mat, det er skjeldent!

Jeg skal også ta meg en økt med Zumba også snart, før jeg skal nedover. Til nå kjenner jeg ingen stølhet eller noe etter treningen, da mener jeg både Zumbaen og styrketreningen jeg gjør hver kveld. Kanskje jeg bør øke litt repitisjoner og antal slik at jeg kjenner noe dagen etterpå.


Senere skal vi en tur til fotograf igjen, både gruer og gleder meg.
Et barn på 1 mnd skal kunne:

-Løfte hodet litt
-Respondere til lyder
-Se på ansikt 

♥♥♥

Gutten min holder hodet kjempelenge og er utrolig sterk i nakken, det har han vert lenge og blir bare sterkere for hver dag som går! Han reagerer jo på forskjellige lyder som jeg lager og når jeg snakker til han. Han fester blikket på ansikter og studerer, men til tider kan dette bli slitsomt så øynene går i alle retninger, søten <3


Tatt 13.01.12 - da sebastian var 1 måned

(treig oppdatering, men glemte helt av det)
I dag har vi ryddet litt hus og styrt på her hjemme. Endelig er også bilen fikset. Har ikke kjørt på en god stund så var godt å sitte i førersetet igjen.  Kommer meg frem og tilbake dit jeg skal også nå, slipper galskapen med å ringe rundt for å bli hentet. 

Etter ryddingen dro vi på besøk til søsteren til min kjære, fikk servert kjempegode kanelboller, nam!

Nå etter at jeg kom hjem så sover jo såklart sebastian, tenkte jeg skulle spille litt playstation, og så inni skapet hvilket spill jeg skulle velge, og da fant jeg zumba spillet som jeg ikke har prøvd ennå. Fant ut at siden Sebastian sover så kunne jeg like gjerne prøve det ut. Så nå har jeg danset meg gjennom "Beginner 20 minutes Class 1" og jeg kjente jeg ble sliten, ikke kjempesvett, men varm og klam. Og absolutt sliten til tider! Så dette blir nok brukt flere ganger fremover ja. Kanskje jeg kommer meg til vekt målet mitt innen mai ? 

Jeg har et mål om å komme meg ned i vekten jeg var før jeg var gravid til russetiden, helst skulle jeg ha vert noen kilo mindre også. Vektmålet mitt til mai er 70 kg. Og gjerne kan jeg bli lettere også.  Mitt absolutte mål ligger på 60-65 kilo, helst 60 såklart. :) Jeg må finne meg en vekt snart, aner ikke hva vekten min er nå faktisk, lenge siden jeg har vegd meg. Satser på at ammingen hjelper endel. 

 

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN 
PAKKE 1

PAKKE 2

PAKKE 3


PAKKE 4

PAKKE 5

PAKKE 6


Bestill produkter fra oriflame hos meg!
send meg en mail (michelleholvik@hotmail.com) eller ta kontakt på facebook (min gruppe)
Siden dagene går litt i ett nå så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde der du kan spørre om hva du vil.

 

SPØR I VEI 

 

spørsmålsrunden avsluttes på søndag :)
I dag har jeg kost meg hjemme med lillegullet mitt, vi hadde også besøk av en kompis en liten stund :)

Jeg har også vert å jobbet på russebilen vår! Vi holder fortsatt på å trekke om alt mulig, og så har vi begynt å pusse ned alt treverket og male det på nytt. Det beste er at alle hjelper til og er ivrige med jobbingen, så det går fremover som bare det!

♥♥♥

I morgen drar de fleste som er russ til bjorli for å ha en fantastisk helg med fyll og fanteri. Er kjipt at jeg går glipp av denne helgen, siden alle som har vert på den før sier det er awsome. Men jeg velger såklart å vere her hjemme med lillegullet mitt. 

Nydeligste Sebastian Nicolai er faktisk en måned gammel i morgen. Helt sykt hvor fort tiden går! På tide å tenke på dåpen også nå. Vi må planlegge mye før dåpen skal finne sted, men vil gjerne ha dåp snart.

Skal også prøve å ta avtrykk av foten og hånden til lillegullet i morgen! Skal såklart bruke settet jeg viste i forrige innlegg. Håper vi får det til bra! :)
I dag var vi en tur på helsestasjonen igjen. Lillegutt har lagt på seg 190gram siden sist vi var der. Han har nå bikket 4kilo og veier 4010gram. Neste kontroll er når han skal på 6 ukers kontroll. Da skal han både vege seg og måle seg. Gleder meg til å se hvor lang han er blitt.

Etter helsestasjonen var jeg en tur på amfi og fikk byttet inn et par ting som vi hadde fått dobbelt av og slik, jeg er jo da supersmart, siden det er salg på vinterklær nå så kjøpte jeg utedress til han til neste år. Kjøpte den i str. 74 som er 9 mnd, altså størrelsen under 1 år. Tror det vil passe fint til høsten/vinteren 2012.

Kjøpte også noen supersøte ullsokker på kappahl for noe jeg byttet inn, så betalte jo ikke noe selv for de.

På lekebutikken fant jeg sånn avstøpings-sett for hand og fot, pluss bilde i midten. Dette er noe jeg har bestemt for lenge siden at vi skal gjøre, slik at vi har avstøpning av hvor små hender og føtter lillegullet vårt har nå <3Nå har jeg kommet hjem fra en god økt med jobbing på russevanen. Vanen er nå helt tom, alt er skrudd ut. Handywoman. 

Vi holder på å trekke om alt av vegger og tak, så skal stolene trekkes om, listene skal males. dørkenen skal sveisest pga litt rust og vi skal ha nye treplater osv. Denne russebilen skal bli rå altså!

 
Min kjære lille engel Sebastian Nicolai er hele 4 uker i dag. Tenk at for 4 uker siden lå jeg på fødestuen og hadde det helt fantastisk, med verdens nydeligste lille prins på brystet <3

Her er det han hadde på seg i dag når jeg tok litt bilder av han, nydelig er han <3

Deilig kosedress fra Cubus (str. 56)
Newbie sokker/tøfler fra Kappahl 
Hadde det igrunnen ganske travelt i går, så når jeg kom hjem gikk resten av dagen til mating og kosing med lillegullet mitt. Så det ble desverre ikke blogging. Men dere skal få en liten kort update fra gårsdagen.

Jeg stod opp litt sent, og klokken var nesten halv 2 når Sebastian var ferdig med mat og jeg fikk fikse meg slik at jeg kom meg på møte som skulle vere klokken 2!!(som jeg ble litt sen til..)

Men det gikk greit at jeg kom sent til møtet, heldigvis. Det var nemmelig et Oriflame møte der jeg fikk møte regionalsjefen vår. Hun ga oss tips og triks og viste oss forskjellige ting.  Det varte litt lenge, og plutselig så stresset jeg som en gal for å komme meg opp til hun ene i russegjengen der vi skulle ta bilde for å ha på bilen vår. Måtte løpe fra møtet så fort det vi skulle gå gjennom var ferdig. Men jeg rakk alt, heldigvis.  

Så dere skjønner kanskje hvorfor jeg ikke har orket å blogge i går. 

Sebastian er en god og tolmodig liten gutt, han er litt mere våken, ligger og ser seg rundt og prater mye. Men sover også fortsatt en del. Mat er han også glad i, så håper det vekten hans er rundt 4000g nå. Det får vi se når jeg skal på helsestasjonen i morgen for å veie han igjen. Han er ihvertfall begynt å bli rundere i ansiktet ser jeg. Han bruker fortsatt str. 50-56. Så han er ikke store gutten ennå.

Gutten min er kjempesterk i nakken synes jeg, holder hodet utrolig lenge og ser seg rundt. Det har han egentlig gjort kjempelenge, og han blir bare flinkere og flinkere. Skal legge han mere på magen fremover når han er våken, slik at han får trene enda mere på og holde nakken. Og kanskje han begynner å skjønne hvordan han skal snu seg etterhvert også? 

Han er 4 uker i dag! Tiden går så utrolig fort.. Snart en mnd lillegutten min <3


8 dager gammel. Holder hodet opp og ser på fotografen! <3
I dag har jeg faktisk vasket gulv og ryddet en del. var ordentlig lei av rotet og følte jeg hadde energien til å få ryddet litt i dag. Noe som er bra, for nå ser her utrolig mye bedre ut en hva det gjorde. 

Om en liten stund skal jeg ned i hallen og se på at handball-laget mitt skal spille kamp, viktig å møte opp og heie på dem, selv om jeg ikke kan spille selv. så Heia Ørsta!

Etter kampen skal jeg hjem og lage klart til et lite russemøte med gjengen. Vi skal få orden på ting og fikse litt forskjellig. Det blir nokk gøy :)

Nå skal jeg fortsette litt med ryddingen, eller jeg skal begynne på klær. Altså legge sammen klær, sortere klær og henge opp nye klær. Har en haug med klær som er vasket i str. 62 og oppover som skal sorteres og legges i hyllene der de skal vere. Haugen vokser seg større, så nå er det på tide å få orden på alt.

 
I dag har vi hatt besøk av Aurora først, og så kom Casandra på besøk en tur! Ble korte besøk, men det er godt å ha veninner på besøk av og til, slik at jeg slipper å sitte alene her hjemme.

Vi var også en tur til Volda og spiste god pizza med svigermoren min, altså bestemoren til Sebastian. 

Etter pizzaen dro vi en tur og hentet noe jeg har kjøpt brukt i Ørsta. Nemmelig en slik lekegrind jeg har ønsket meg kjempelenge! Det gjør ingenting for meg at den er brukt, betyr jo bare at vi fikk den billigere. Den er jo like bra ennå.


Grinden er i merket Park-a-Kid ! Love it <3
Lillegutt i sin nye gode fleece jakke og bukse(str. 50). Den fikk han med pappaen min, altså "besten" hans til jul. Utrolig fin dress, og ikke minst god og varm!
Jeg fikk ikke blogget i går, rett og slett fordi jeg ikke hadde tid! Utrolig hva?

I går var jeg en tur på varetelling. Siden jeg ikke hadde barnepass så var planen å ha med Sebastian på butikken og håpe han skulle sove hele tiden. Det er butikken til pappa/besten så null problem å ha han med. Tanta mi skulle kjøre oss nedover, men hun fant ut at hun kunne ta med seg Sebastian en tur på senteret siden hun skulle dit alikevel. Da fikk vi telle varer i fred og ro en god stund uten å måtte passe på lillegullet.


Bildet er stjelt fra en annen jente i russegjengen, fra dagen før.

Å telle skruer og mutterer er ganske gøy, eller hva? Vi ble ihvertfall ferdig med det som var igjen etter de som talte den hylla i går. Og vi ble ferdig med alt det andre vi fikk beskjed om å telle! Flinke oss :)

Når det var rundt en time igjen av varetellingen for oss så kom tanta mi med Sebastian. Men det var ingen problem siden pappa bor rett ved siden av, og han hadde dratt hjem fra jobb allerede. Så jeg tok med meg vogn, bilstol og unge og leverte alt opp til pappa, før jeg fortsatte å telle.. 1..2...3..4..5..6...7..8..9...10...

Da vi var ferdige dro jeg også opp til pappa, der ble vi en god stund før min kjære kom og hentet oss. Så klokken var over 7 på kvelden da vi kom oss hjem. Da var det middag som stod på planen.

Men middagen ble travel, og det ble resten av kvelden også, da det var en liten gutt som tydeligvis hadde vondt i magen sin! Han ville ikke ha mat etter at han var mett, og om vi la han ned hylgrein han med en gang. Måtte ha han opp mot oss og stryke han på ryggen / dunke han på rompa for at han skulle vere rolig. Og til tider var heller ikke det nok! Stakkars lille gutten vår, vi viste jo ikke hva vi skulle gjøre. Han har aldri vert så urolig før. Jeg tok han med opp på badet for å ta kveldsstellet på han, og da fikk han seg et lite bad også. Han var rolig når jeg badet han, og viser at vann er noe han liker godt! Men etterpå når han ble tørket og fikk på seg pysjen ble alt galt igjen. 

Men etter en god stund med stryking på ryggen i senga når han lå på magen min så fikk han ut mye. Han ble med ett roligere og var klar for senga. Da vikk vi endelig sove, alle sammen.
I dag har vi hatt enda en daffedag hjemme. Men istedenfor å sitte alene har vi hatt besøk. Til og med kjæresten min har vert hjemme litt i dag, noe som ikke er så ofte for tiden.

Først fikk jeg besøk av ei veninne av meg. Vi satt her hjemme en stund, pratet og koste med Sebastian. Min kjære var hjemme til og begynne med men dro en tur på jobb. Etterhvert kom bestemoren min, altså Sebastian sin oldemor en tur på besøk etter at hun var ferdig på jobb.  Vi kan jo si det slik at hun passet på han slik at jeg fikk lagt sammen klær og hengt opp nye. Min kjære kom også hjem, og laget middag til oss. Det ble fyllt rødspette, poteter, grønnsaker og bernesaus(?).

Det var ganske godt, rødspette er noe som bør prøves ut!

 

Ellers så var han en tur på kjøpesenteret og hentet ringene våres.
Noe jeg ikke har nevnt før er at vi ble forlovet på julaften <3

Vet ikke helt om fingrene mine er helt i sin rette størrelse etter graviditeten, så vi får se om jeg må forandre størrelsen etter en stund, men akkurat nå passer ringen flott!

Nå ligger lillegutt og sover i vuggen sin, og jeg skal spille litt COD før det blir kveldsmat og legging. Vi må nemmelig opp litt tidlig i morgen. Jeg har jo ikke bil, så derfor må jeg trille nedover til sentrum med vognen. Jeg skal på varetelling med russegjengen min. Satser på at lillegullet sover som alltid. Da blir det telling som bare pokker i mange timer. Money money money.

 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits