Det har vært veldig dårlig blogging fra meg i det siste, det ble vell en liten bloggpause som mange kaller det. Ufrivillig faktisk. Vi har stresset og styrt på og gjort klart til dåpen. Og dåpen gikk kjempefint!

I kirka var Sebastian så snill som et lam. Såvidt det var lyd av han. Og når vi stod fremme og han skulle bli døypt, så smilte han som bare det til presten! Gullet mitt <3

Etter kirka dro vi opp til lokalet der vi skulle ha dåpen, og jeg kan ikke få takket TANTENE mine nok for hvor fint de hadde laget til all maten. TUSEN TAKK! (bilde kommer senere)

Vi koset oss med deilig koldtbord og deretter kaffe og kaker. Og siden vi som alltid har alt for masse kaker igjen(sunnmøringer....) så har jeg et etterselskap i dag hvor det blir servert "kakerester" i håp om at vi får litt mindre kake i kjøleskapet.

Jeg hadde ikke med meg kamera, men heldigvis hadde jo alle andre med seg kamera så jeg får nok masse bilder av dåpen snart. Desverre blir det ingen bilder i dette innlegget.

Nå koser jeg meg med deilig frokost som da er koldtbord! Skal se en episode av Warehouse 13 mens jeg spiser, deretter blir det rydding av hus så det er klart til selskapet senere. 
Etter dåpen i går så ommøblerte vi faktisk stua, og jeg vasket overalt grundig. Og så har oppvaskmaskina streika, så jeg har da vasket opp veldig mye for hånd, noe som er dødskjedelig. Og i dag skal resten av rotet bort.

 
I dag var min lille gullklump så snill at han lot meg sove til nesten 10!! Klokken var 09.50 da jeg våknet så smått av at han lå og makket litt i sengen sin. Dette er første gangen han har sovet så lenge, siden han i tillegg la seg halv 12 i går. 

Etter at han hadde fått frokost så tok vi morgenstellet og jeg begynte med litt plikter. La sammen noen klær først, og deretter skulle jeg legge sammen noen av hans klær jeg hadde vasket. Men først fant jeg ut at nå må jeg få bort alt som ikke passer lenger, så jeg har brukt mye av ettermiddagen på å se gjennom klærne til lillegullet, og pakket bort det jeg vet er for lite, og lagt til side det jeg er usikker på om passer lenger, så han skal få prøve litt div. klær senere.

Er helt merkelig å se på di små klærne i str. 50 som var for store for han før, som nå er for små. Men han passer jo ennå i noen klær i str. 50 såå... Men blir nok ikke lenge før alt i den størrelsen skal bort, og jeg må pakke ut alt i str. 62. Nå bruker han litt str. 50 og mye str. 56.. Og etpar klær i str. 62 også faktisk.

Nå blir det frokost på meg, og lunsj på lillegutt tenker jeg. Men først, dagens OUTFIT til lillegutt.


Smelter<3


Gode gutten min har på seg en kul joggedress i str 56 og et par ullsokker.
Og såklart body og strømpebukse under.

Joggedressen har vi fått låne av SILJE.
I dag slappet jeg av litt for lenge i sengen, men var ganske trøtt så måtte bare sove i noen timer ekstra. Men etter at jeg kom meg ut av sengen så gikk det bra. Siden jeg ikke hadde bil så ble det til at jeg trillet meg ned til sentrum og hjem til besta. Jeg skulle prøve bunaden hennes siden jeg absolutt ikke hadde sjans til å få igjen min. Pupper stappfulle av melk er ikke alltid så gøy. Men besta sin bunad gikk fint, bare at den er litt kort, men det er jo den jeg har selv også.

Har også fått handlet inn litt pynt til dåpen, ihvertfall telys og noe bordpynt. Skal se etter servietter i morgen, såpass vi får alt på plass før helgen!

Må også begynne å handle inn div. varer som vi skal ha til koldtbordet. Vi lager koldtbord selv.

Nå sitter jeg og slapper av litt forran tv'en. Min kjære har vasket gulv så her dufter kjempegodt! Skal straks rydde litt kjøkken og deretter begynne å lage litt mat, vi har kjøpt inn sånn månedsdeal fra prix. Altså fish and chrisp(elns) og chips. Så det blir det vi skal ha til vår sene middag nå straks.
Etter at maten har sunket litt så blir det en ny treningsøkt med 30 day shred. I dag skal jeg trene dag 27! Synest jeg har vert flink jeg, og jeg kjenner at kreftene er så smått på vei tilbake til kroppen, de fleste øvelsene går ihvertfall mye lettere enn hva de gjorde før. 4 dager igjen nå! Det skal jeg klare altså.

 
På søndag var jo vi i selskap, koste oss veldig der. Og som dere ser var der både god mat og kaker. Begge kakene smakte kjempegodt!


 Senere den kvelden dro vi en tur til min pappa så han fikk sett Sebastian litt. Der fant min kjære trommesettet til lillebroren min. Og da vart det bråkete i leiligheten til pappa.

 

I dag har jeg fikset diverse til barnedåpen. Men er fortsatt mye som skal kjøpes inn og lages til. På lørdag blir det bading! Ja, jeg skal faktisk bade i sjøen. Det er jo såklart en russeknute, og da må det jo gjøres ;)

Nå skal jeg forte meg å trene dagens shred, ble utrolig sent. Men bedre sent en aldri!
I dag har jeg egentlig bare vert hjemme og koset meg med lillegullet mitt. Siden det er lørdag så ble det litt potetgull med dipp og litt melkesjokolade.
Dette nøt jeg samtidig som jeg så en film som heter green lantern. Bra film foresten!

Har også fått støvsugd hele øverste etasje grundig. Neste gang jeg skal kjøpe seng blir det sånn som går helt ned i bakken, å drive å skubbe rundt på sengen å støvsuge under er kjedelig.

Jeg ligger for øyeblikket å slapper av før lillegutt skal til sengs og jeg skal få lagt sammen og hengt opp klær før jeg tar kveld jeg også.

Dagens shred er også gjort så jeg har fått jobbet litt med kroppen i dag også. Er hærlig å få trent litt!

I morgen skal vi i selskap til min svigerfar, da blir det nok litt inntak av forskjellig usunt greier. Har fått vite at det blir servert oreokake, mmmh...!
I dag tok jeg og Sebastian på oss godt med klær, og trillet oss av gårde. Jeg tok meg meg ett par nett med tomflasker, som vi kunne pante på butikken, og kjøpe oss noe godt for pengene etterpå. Eller jeg skulle kjøpe meg noe godt da, siden Sebastian bare får morsmelk, ofc.

Turen tok ca en og en halv time. Gleder meg til det blir sommer og jeg slipper å skubbe vogna gjennom både slaps og snøbarer. For det er slitsomt skal jeg si dere.

En annen ting jeg blir fryktelig irritert på, er biler. Ikke alle biler, men de bilene som ikke slakker ned, de gasser heller opp når de passerer folk som går i veikanten. Er utrolig takknemmelig for de som slakker ned når de kjører forbi meg når jeg går på en veldig smal vei. Men det er langt ifra alle som gjør. 

På butikken kjøpte jeg meg eple og kiwi. Som jeg nå har laget en liten fruktsalat av. Hadde banan hjemme, så det ble også blandet i skålen. God og sunn mat etter en trilletur. Skulle gjerne hatt flere sorter frukt, men det funker med 3 sorter også. 


Jada, jeg kom på at jeg burde ta bilde etter at jeg hadde spist opp over halve skålen. Men la gå!

Hva har du gjort på i dag? 
Nå er jeg ferdig med shred 22 folkens! Nivå 3 er så utrolig mye bedre enn nivå 2 i mine øyne. Disse siste 8 dagene skal jeg ikke spise noe usunt mere. Null brus og null godteri. Bare gode sunne produkter. Som minner meg på at jeg har kiwi i kjøleskapet, nam!

Nå er jo klokken mye, så det blir ikke gjort så mye  mere i dag, skal legge sammen noen klær, deretter gjøre Sebastian klar for senga, og så tenker jeg vi legger oss og sover begge to. Er utrolig trøtt etter å ha fått lite søvn i natt og deretter tidlig opp og på skole.

Tidligere i dag var vi på besøk hos Silje. Hun har også en nydelig liten sønn som ble født 2 mnd før mitt gull. Tipper de to kommer til å bli gode kompiser når de blir litt større!
Helt nydelige er de! <3

 
Nå sitter jeg her og er ferdig med shred 21!!!! (only 9 days to go)Jeg skal straks springe opp å få dusjet meg ren og god. Lillegutt skal også få et bleieskift, og deretter mat sånn at han er klar for senga! <3

Skal også få hengt opp  noen klær og lagt sammen noen. Så skal jeg se litt på noen lekser før jeg finner senga selv. I morgen er det tidlig opp igjen, skolen begynner 08.10 og jeg må da ha ordnet meg, ordnet Sebastian og gitt han mat. Må også få pumpet meg slik at han har et lite måltid klart mens jeg er på skolen. Håper jeg rekker det i kveld. Kanskje min kjære vil henge opp klær om han kommer hjem. Men været er ikke så forferdelig bra ute, så tipper han blir ute en stund og brøyter.

God natt folkens :)Nå er jeg ferdig med shred nivå 2 faktisk, er bare 10 dager igjen nå. Jeg skal klare å gjøre det hver dag disse 10 dagene. Har hatt 2 dager nå på nivå 2 som har blitt pausedager. Men siste innspurt før måling nå! Ekstra innsats kan bety mindre mm/cm !

Etter treningen satte jeg på en maskin med Sebastian sine klær. Disse skal henges opp når maskinen er ferdig, og for å få hengt opp dem må klærne som er tørre legges sammen. 

Dette er ihvertfall målet mitt for i kveld, legge sammen alle de reine klærne, deretter henge opp nye klær. Så støvsuge øverste etasje. Deretter har jeg litt naturfaglekse som skal gjørest. Det er på'n igjen med skole i morgen, så leksene må vere gjort. Skal se hva jeg får gjort av lekser i kveld, resten tar jeg i morgen før skolen.

I morgen skal jeg i tillegg til skole, få ryddet opp i hovudetasjen, her ser ikke ut så noe må gjørest.

Håper at stipendet mitt også kommer snart, det stod at behandlingstiden var ca 4 uker, men krysser fingrene for at jeg får pengene før. (som om det skjer da.)


Meld deg gjerne inn i min Oriflame gruppe på FB
(blogg.no er klikk så innlegget vil ikke midtstille seg.. )
Et barn på 2 mnd skal kunne:
 
-Holde hodet rett
-Gurgle for å kommunisere
-Kjenne igjen foreldrenes stemme
-Bevege beina i sirkelbevegelse
Barnet begynner å få mer kontroll over det tunge hodet. Men er fortsatt for svak i nakkemusklene til å holde det oppe selv. Det klarer å løfte hodet litt høyere når det ligger på magen. Hendene er fortsatt knyttet, men begynner å åpne seg litt. De aller fleste barna vil smile av glede og følge deg med blikket.
♥♥♥
Sebastian kan alle de fire tingene som er listet opp. Men han kan i tillegg holde hodet oppe selv, som det står i teksten han skal vere for svak for. Hendene hans har begynt å åpne seg litt også. Han smiler som en sol hele tiden og er flink til å følge både mennesker og objekter med blikket. 
Og når han er 2 måneder må vi jo ta MASSE bilder av gullet<3

Se så flink jeg er til å holde hodet mitt oppe!


Smil til kamera!


Og nå skal jeg vie hvor flink jeg er til å rulle rundt! Strever litt på bilde nr2 men det går til slutt!


Mamma og Sebastian <3

Tittei her er jeg!


<3
Vil begynne med å si gratulerer med dagen til alle mødre!  

I dag dro vi ned til min bestemor for å spise sosakjøtt, noe som er UTROLIG godt. Nam nam..
Siden min kjære hadde vært ute i hele natt og brøytet så ble han hjemme og sov. Så det var bare jeg og Sebastian som var der nede fra dette huset. Til desert hadde vi sjokoladepudding og vaniljesaus.

Etterpå så slappet vi av og koset oss med forskjellige spill. Først var det yatzy, og deretter et spill som heter "emil fra lønneberget" og deretter spilte vi pjasta. I pjasta er det eneste vi bruker pappbiter, jeg liker det spillet godt, kanskje jeg forteller mere om det senere.

Nå koser jeg og min kjære oss med Iskake som han hadde kjøpt til i dag. Fikk også en bukett når jeg kom hjem. Gode gutten min <3 


Nydelig bukett med hjerte i <3
I går fikk jeg trent shred 18, så nå er det bare i dag og i morgen igjen av nivå 2.. Nermer meg slutten av 30 day shred med stormskritt! Gleder meg til å måle.. Håper på 10 cm(tilsammen på alle målene) Og om det er flere cm så er det bare lykke! 
Og igjen, jeg slanker meg ikke, jeg kommer i form igjen med litt styrketrening og kondisjonstrening. Det er 20 minutter, så ingen stortrening. Og jeg går på ingen måte på noen diett, jeg spiser normalt og drikker ekstra mye vann hver dag. Så det kommer nok ingen giftstoff i melken min.

Jeg var også ute en tur i går, ikke noe drikking. Jeg var sjofør en liten stund til noen kjekke folk. Sebastian var hjemme med pappaen sin, men jeg dro ikke ut før i 11 tiden, så jeg ga Sebastian kveldsmat og så la jeg han i sengen før jeg dro. Hadde i tillegg pumpet melk om det skulle vere nødvendig(noe det ikke var)

Senere i dag skal vi til svigerfaren min og spise pizza. Og etterpå aner jeg ikke hva som skjer, har ikke planer for øyeblikket.  Men nå skal jeg se ferdig en episode med Warehouse 13(hekta) og så skal jeg støvsuge øverste etasjen, og så henge opp noen klær som blir vasket i dette øyeblikket.

Gutten min koser seg i vippestolen sin med alle de fine lekene i sterke farger.. Er godt at han viser slik interesse for dem. Siden han er mere og mere våken for hver dag som går så får jeg mindre og mindre tid til ting som skal gjøres her hjemme hver dag.. Da er det godt med vippestolen som underholder han en stund slik at jeg får styre med mitt.. Men han sitter aldri lenge, han er så nydelig at jeg må ta han opp og kose med han hele tiden <3 


Stjernen er utrolig fascinerende synest Sebastian! Tror det er favorittleken hans ;)
Teppet han har på seg er det personlige teppet fra pledd.net
Nå har jeg vert hos tannlegen, og funnet ut at jeg har null hull som må borres! Gjett om jeg er glad for det da. Så slipper jeg foreløbig noe styr med den biten. Hadde etpar "begynnende hull" men skal bare bli flinkere til å bruke fluorskyll og prøve meg litt på tanntråd så skal ikke de lage problemer. 

Sebastian var utrolig flink når vi var der nede. Var lys våken og stirret på den blå sofaen med store øyne når vi satt i venterommet, sterke farger er spennende vettu. Måtte ha teppet over bilstolen og vogge han litt, og da sovnet han godt. Sov helt til jeg kom hjem og begynte å fikle med han for å ha han ut av uttapådressen sin.

Har satt på en maskin med klær, ryddet kjøkken og fått i meg litt mat.. Og mens jeg ammet og koset med gutten min så fikk jeg sett en film også. Så I am number four. Og gleder meg til neste film! Det er akkurat slike filmer jeg elsker å se på.

Mens jeg venter på at maskinen er ferdig så skal jeg begynne på nytt og se en serie som jeg elsker, nemmelig Warehouse 13.. Meget spennende serie, og om du liker litt fantasy, sci-fi og slike ting i den dur, så tror jeg du skal sjekke ut denne serien.


Min lille engel på lastebiltur med pappaen sin! Bildet er speilvendt.

Nå er jeg ferdig med dagens shred! Nummre 17 for å vere nøyaktig. Godt å tenke på at jeg er over hallveis! Merker god forskjell på øvelsene, og tror nok at nivå 1 hadde nok blitt ganske enkelt om jeg skulle tatt det nå! Det beste i verden er når man kjenner man har blitt sterkere!

Nå skal jeg sette på en maskin med klær, ta meg en dusj og så legge sammen klærne som henger på klesstativet til tørk. Deretter blir det kveldstell på Sebastian Nicolai, kanskje vi får tid til et lite bad i kveld også. Så skal ihvertfall Sebastian legges for kvelden og jeg skal få hengt opp klærne som har blitt vasket.

I morgen skal jeg til tannlege en tur, vet egentlig ikke om jeg bare skal på sjekk eller om jeg skal borre.. Håper det bare er sjekk, for om jeg skal borre så er jeg så pingle at jeg må da få meg en sånn tablett som gjør meg litt avslappet og sånn. Da vet jeg ikke hvordan det er med amming og slik etterpå, man får ihvertfall ikke lov til å kjøre bil. Så da satser vi på at det bare er sjekk i morgen! Må ha med Sebastian, så håper det går bra og at Sebastian sover hele tiden!


Verdens nydeligste lille blidfis <3
I går valgte jeg å ta meg en "hviledag", rett og slett fordi jeg ikke hadde tid til å trene. Klokken var alt for mye da jeg hadde tid, og jeg skulle opp og tidlig på skole i dag. Så det ble en hviledag. Passet jo ganske greit, siden jeg hadde kommet meg til dag 15 og er halvferdig med 30 day shred.

Nå holder jeg på å steke baguetter som skal bli lunsjen min i dag, og så skal jeg trene shreden tenkte jeg, godt å bli ferdig tidlig så man slipper å tenke på at man må gjøre det utover kvelden. Jeg har også litt lekse som jeg skal få gjort ferdig. Har jo en uke på meg, men er så dumt å bli sittendes å stresse med å bli ferdig kvelden før.

Sebastian sover søtt i vuggen sin nå. Han sovnet godt i bilen på vei hjem, så jeg valgte å bare få av han ytterklærne forsiktig og la han sove videre en stund. Jeg må jo vekke han når jeg er ferdig å spise selv(om han ikke har våknet) for da er det på tide med mat igjen.


Lille gullgutten min som er blitt så utrolig flink til å leke seg selv! <3
I dag har jeg holdt meg hjemme, ble vekkt klokken 13.00 av telefonen som ringte. Da måtte jeg og Sebastian stå opp før vi fikk besøk av fadderen til Sebastian. Han skulle egentlig vente her til min kjære var ferdig på jobb, men det tok sin tid det. Og min kjære kom ikke hjem før litt over halv 6.. Men jeg er jo gøy å vere sammen med jeg så det var ikke synd på han!

Nå har jeg og min kjære spist middag og det er tid for å slappe av litt. Dagen i dag har gått KJEMPEFORT og jeg har ikke rukket noen ting. Men jeg må fortsatt gjøre shred 15 i dag. Når den treningen er gjort har jeg kommet meg HALVEIS med 30 day shred. nivå 2 er tungt, mye tyngre enn nivå 1. Jeg kjenner det ganske godt etter treningen for å si det slik. Men kjenner også at formen er forbedret.

 
I går hadde jeg besøk av min kjære Ronja, vi så film, spiste Lapskaus og potetstappe med ketshup og rømme(vår spesielle veninnerett.) og koset oss. Sebastian var jo såklart hjemme sammen med oss, koste seg godt han også! Gleder meg til neste kosekveld <3

Fadderkos må man ha! Sovnet en liten stund etter dette bilde, gjorde han <3

Etterpå så leverte jeg en sovende Sebastian til min mor for en liten stund. Jeg og Ronja dro ut og rånet litt og pratet med litt kjentfolk og så på alle de fulle gapingene. Det er noe jeg har savnet utrolig mye, så var godt å komme seg ut et par timer å bare vere litt ungdom igjen. Men så dro jeg og hentet Sebastian og vi dro hjem og la oss. Han fikk seg litt mat før vi la oss i 2 tiden, og det merkes at han var oppe og fikk seg måltid om natten. For han sov til neremere halv 11 i dag! Ååh min lille gullgutt <3

Shred 13 ble også fullført i går. Håper jeg klarer shred 14 i dag, har så inderlig vondt på venstresiden nede i korsryggen, har slitt me å snu meg i natt pga smertene, og å løfte sebastian er ikke verdens enkleste sak med så vondt heller. Men men, sånn kan det gå! Jeg er ihvertfall snart halveis i shred programmet, og jeg merker forskjell på formen, det gjør jeg. Gleder meg til og ta mål og se hvilke forandringer som har skjedd!
I dag har jeg fått levert papirer slik at jeg får meg stipend snart. Jeg har også fått trent shred 12! Nivå 2 er vanskelig altså, eller ikke vanskelig, men hardt!! 

Lillebroren min skal overnatte til i morgen så vi har laget god hjemmelaget pizza som vi har koset oss med, og så ser vi på the voice! Utrolig flinke folk som er med der! Har ikke helt sjønt meg på programmet, men gøy er det å se på likevel. 

Nå skal jeg henge opp noen klær, og så skal jeg gjøre klar sengen til lillebroren min for natten. Han skal jo legge seg snart, og da må jo sengen vere klar. Men først skal vi kose oss med litt potetgull. 

I morgen skal jeg sende ut invitasjonene for dåpen til Sebastian. Det er ikke mange som skal sendes i posten, men de som skal sendes må sendes, og resten skal vi levere ut. Så får vi det unnagjort!


Lille gullgutten som snart skal døpes! <3
Sebastian har begynt å bli interessert i leker nå, er så utrolig koselig og se hvor han utvikler seg og blir større for hver dag som går! Før ville han knapt se på lekene, nå både ser han på de og han prøver å ta borti dem.. Eller slå dem da. Ligger ganske lenge å styrer seg i vippestolen med lekene før han blir lei og vil opp til mammaen sin igjen.

Fikk foresten trent shred 11 i går. Med en gang Sebastian sovnet i voggen sin heiv jeg meg rundt og begynte å trene. Var faktisk akkurat ferdig med siste utstrekkingen da han våknet og ville opp igjen. Så det passet perfekt. Etterpå tok vi oss en dusj og så la vi oss. I dag sov han faktisk helt til halv 9. Det er virkelig hærlig det.Fineste lille gutten i verden, og jeg er så heldig å få vere mammaen din <3
I dag har jeg faktisk bare vert hjemme. Jeg skulle jo egentlig nedover å fikse et par ting i dag, men når man ikke har bil er ikke det så enkelt. Så da ble jeg hjemme. Like greit siden jeg har hatt null energi idag. Lå i sengen og sov til klokken var rundt 13.00 faktisk. Bare våken av og til for å gi Sebastian litt mat. Øynene ville bare lukke seg uansett hva jeg gjorde.

Jeg har fått vasket opp alt på kjøkkenet, for hånd såklart. Siden oppvaskmaskinen vår har bestemt seg for å ta seg en liten pause. Den virker bare av og til, noe som er sykt irriterende. Men fikk ihvertfall vasket opp. Vasket en maskin med klær og slikt.

Nå venter jeg på at Sebastian skal sovne, han nekter å sove for øyeblikket og da får jeg ikke trent dagens shred heller! Håper han lukker øynene snart slik at jeg får trent, begynnet å bli ganske sent på kvelden. Han roer seg helt og sovner når jeg holder han i armene, men slår opp øynene når jeg prøver å legge han fra meg. Nå ligger han i vuggen, ser på meg og totter. Venter bare på at smokken skal falle ut og sutringen kommer slik at jeg må "stappe i proppen igjen" Jeg har gitt han nok av mat, så sulten er han ikke..

I morgen skal vi på helsestasjonen og veie han igjen. Da får jeg tid til å gjøre alt jeg skulle gjøre nedenfor idag.

 
Nå skal jeg vise frem noen oriflame produkter som jeg har her hjemme. Jeg skal si noe om de produktene jeg har testet ut. Jeg har også et bilde hvor ALT er til salgs for en billig penge, så om du er interessert må du ikke nøle med å ta kontakt. Også om du finner noe i katalogen til Oriflame som du vil ha.

produktene det står "TILBUD" bak så er det tilbudsprisen som står her. klikk på linken for å sjekke orginalpris. 


Essentials ansiktsmaske 2pakning  15,- TILBUD
Pure Skin Hide and Treat 99,-
Discover Scandinavia Fresh Seascape Licuid håndsåpe 59,- TILBUD
Tender Care Cherry(ikke netshop) 

Ansiktamasken er utrolig god, og tilfører godt med fuktighet. Tender care(alle lukter) er utrolig gode. Har bare hørt positive ting om dem fra alle som har prøvd. 
 Et smykke med lipgloss inni, utrolig kult! Gratis gave fra oriflame til meg.


Time Reversing all in 1 Magic Cleanser 229,-  TILBUD
Hair and Nail Nutricomplex 159,-
Tender Care Lip Balm 69,-  TILBUD
Swedish Spa Hydrating Body Soufflè Cream 119,- TILBUD
Duftprøve av parfymen Paradise 349,- TILBUD

Tender Care Lip balm er den jeg bruker nå, utrolig god. Og ser ut som en liten leppestift.
Swedish spa har jeg til nå bare luktet på, himmelsk lukt ihvertfall!Stilig Clutch som jeg fikk i gave fra Oriflame. Love it!!


Urban Lovers for Him 259,-
Parfyme som min kjære fikk i gave med meg. Lukter utrolig godt!!


Optimals Oxygen boost Cream 159,-  tilbud
Optimals Oxygen boost Face Mask 149,-
Optimals Foaming Cleanser 149,-
Optimals Refreshing toner 149,-
Optimals Clarifying Scrub 99,-  Tilbud 

Dette er mitt nye hudpleiesett som skal brukes fremover. Satser på det virker!Rettetang som jeg fikk for 49,- bare. Har ikke prøvd den ennå.Silk Beauty håndkrem 59,- TILBUD
Beauty Illuminate Eye Crayon Purple mist 119,- TILBUD 
Ecollagen [3D+] Anti-Wrinkle Eye Care 299,- 
Beauty Wonder lash  Mascara 179,-
Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Day Cream 379,-
Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Night Cream 269,- TILBUD

På dette nederste bildet er alt til salgs. Prisene over er prisene på oriflame sin hjemmeside nå. Ta kontakt med meg på e-post(michelleholvik@hotmail.com) eller Facebook for mere informasjon om hvilken pris dere får fra meg.
I dag ble det en veldig sen Shred workout på meg. Men den er gjort og jeg er herved FERDIG med 30 day shred nivå 1 !!! Jeg har holdt på i 10 dager, og jeg må si jeg merker forskjellen fra dag en. Jeg holder ut mye bedre, og gjør øvelsene enda mere vanskelig enn i begynnelsen. Hærlig! Nå er det bare 20 dager igjen før det blir måling, gleder meg til å sjekke resultatet når jeg er ferdig!

Nå skal jeg se gjennom nivå 2 raskt før jeg begynner på det imorgen. Så skal jeg henge opp noen håndkle. Min kjære tok med seg lillegullet ut på en liten kjøretur for å sjekke føret der han brøyter. Det var så jeg skulle få trene, siden lillegullet ikke ville sove og var oppmerksomhetsyk. Han liker å kjøre bil, da blir han rolig og sovner som oftest.

Håper de kommer tilbake før jeg er ferdig med alt jeg skal i kveld, lillegullet må få seg litt mat før vi legger oss og sover til i morgen. Har funnet ut at om jeg skal klare å gjøre alt jeg har planlagt hver dag må jeg lage liste, noe jeg også har gjort. Har 10 punkt som jeg skal krysse ut for i morgen. 

Har også tre innlegg som jeg har planlagt å poste i morgen. Jeg skal vise frem teppet fra pledd.net som vi fikk i dag, jeg er superfornøyd med det!! Så skal jeg endelig få vist frem noe av det jeg har fått fra oriflame i de siste to pakkene. Og fortelle hva jeg synest om det som har blitt prøvd ut til nå.

I tillegg kommer det  NY KATALOG fra oriflame i morgen, og jeg kommer til å poste noen flotte tilbud, som jeg er så heldig å har fått sniktittet på fra før av. Det nermer seg valentinsdag, og hva er bedre enn å gi en flott gave til din kjære fra oriflame? Om du er rask og bestiller med meg, vil du få pakken tidsnokk!


God natt til dere
I dag har jeg hatt min første firetimers dag på skolen på ganske lenge. Først to timer med Naturfag, og så to timer med økonomi. Hardt, men så var jeg jo vant med fulle dager før, så er ganske deilig å vere ferdig etter de fire timene.

Nå sitter jeg hjemme med mamma og fikser dåpsinvitasjonen til Sebastian Nicolai. Han skal døpes den 26. Februar, så vi må få sendt ut invitasjoner og få fikset mat og kaker og alt mulig som skal ordnes. 

Jeg har også to pakker som venter på meg på postkontoret, den ene er da et personlig pledd fra pledd.net . Gleder meg til å se hvordan det både ser ut og kjennes ut på ekte! Den andre pakken er fra Oriflame, det er nesten ingenting til meg i den pakken, men der er ihvertfall en liten gave til min kjære ;)

Lillegullet sover på sofaen, så jeg lurer på om jeg skal få ordnet diverse mens han sover så jeg slipper å dra med meg bilstolen inn på alle butikker jeg skal på. Vi er altså på besøk med mamma, så hun passer han da mens jeg får ordnet ting. 

 

Hva skal dere gjøre i dag? 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits