Jeg er ferdig, nesten. Jeg blir nok aldri ferdig og klar for i morgen, da er det framføring av særemnet mitt. Jeg burde vell heller gått gjennom det en gang til istedenfor å skrive på bloggen. Men jeg trenger en pause, klarne hodet litt, sove i en del timer.

Framføringen skal skje i morgen, og jeg gruer meg. Liker absolutt ikke å skulle stå forran en folkemengde og prate, men det må gjøres, og jeg håper bare jeg klarer å slappe av nok til at jeg prater uten hakk og "æææ" "øøøø". Vi får krysse fingrene, men jeg tror nok det vil komme etpar "æææøøøhmm" likevel.

Enannen ting er at jeg gleder meg til å bli ferdig med særemne, slik at jeg kan begynne for fullt på neste prosjekt, nemmelig historisk person. Det er jo da en annen stor oppgave, som teller ganske mye i historie. Jeg er dødsglad jeg hverken har økonomi eller naturfag nå, det hadde vært utrolig mye mere å tenke på. Jeg har nok med mine 3 fag atm.

 

I dag regnet det og sluddet og haglet og snøvet det. Jada alt sammen, om hverandre. Men det stoppet ikke meg nei. Gikk en timestur med Nelly, selv om det fristet å snu da det haglet meg rett i trynet en stund. Deilig å tenke på at jeg har fått gått meg en tur i dag, selv om været suger. Jeg har jo også vært på styrketrening, og funnet ut at dips var gøy. Jada jada, assisted dips da, men jeg likte det. Det var en øvelse jeg grudde meg en del til faktisk. 460 kalorier fra gåturen, og 467 kalorier fra styrketreningen. Må vere litt feil der, eller så er det fordi jeg går virkelig på når jeg går på tur, holder pulsen oppe lenge. Og under styrketrening så blir det jo litt pauser hvor pulsen synker. Jada spekulasjoner. Ihvertfall 927 kalorier som ble forbrent i dag da. Liker det!

I morgen er det 1 mars, og jeg håper målet mitt på vekta er nådd, jeg tror faktisk jeg har nådd det, da jeg ser fremgang på meg selv. Spesielt etter at jeg begynte med godtestreiken, som jeg holder meg til ennå. Den varer til slutten av mars. Må jo kunne innta litt påskegodis(PÅSKEEGG naaaam!)

Satser på ihvertfall -1 kg til før påsken, helst flere.

 


Sånn så buksa mi ut av å løpe inn i bhg og ut igjen. Kan dere tenke dere hvordan håret og trynet så ut! Haha, tror det regnet og blåste litt.
Da er Nelly meldt på sin 2 og 3 utstilling. Dette går over en helg, da det er 2 forskjellige klubber som arrangerer, ene lørdagen og ene søndagen. Denne gangen er Nelly meldt på i Junior klassen.  Gleder meg veldig til dette, da vi kom godt ut forrige gang.

Så på lydighetsreglene også, og tenkte å prøve meg litt i øvelsene der, og se hvordan det går, kanskje jeg melder meg på lydighet 1 også? Men jeg må komme meg på treningene til hundeklubben min, Nelly trenger mere sosialisering og trening sammen med andre hunder. Hun er kjempeflink alene i stua og på tur, men vet ikke helt når hun er sammen med andre hunder. Hun er veldig leken og sosial, så hun vil bort til absolutt alle som går forbi, og hun vil leke med alle hunder. Må få bedre kustus på henne.

Utstillingen er ikke før i slutten av april, så har god tid til å trene, men tenker jeg må begynne med en gang, slik at vi blir kjempeklare, og litt til! Vil jo at Nelly skal gjøre et godt inntrykk.

 

Bilder fra forrige utstilling, da som valpeklasse.


BIR og BIG2(den i midten er for deltagelse)Etter ringen, da vi ble BIR


Etter grupperingen, da vi ble BIG2! Stolt :)

 

Nå er jo Nelly mye større enn på bildene. Så blir noe annet tenker jeg.
Nå sitter jeg som sydd fast i gostolen vår. Planen var egentlig å gå en tur mens lillegutt og mannen tok seg en "middagskvil" men kjenner det godt at jeg ikke har sovet optimalt i natt. Føttene har sovnet og jeg har null krefter til å komme meg opp fra stolen. Kanskje er det beste bare å slappe av i dag. Øynene vil ihvertfall heller ikke jobbe noe særlig lenger, trenger hvile de også.

Jeg VIL jo egentlig ut på tur, det er tross alt sol ute. Ja, vi har faktisk sol av og til vi også. Trodde jeg skulle få sånn energikick av å se sola jeg. Men ikke i dag desverre.. Jeg må komme meg opp og få gått en tur, bare en liten en.. Halvtime er perfekt, siden lillegutt skal vekkes innen kl 5. Hvis ikke får jeg problemer når han skal legge seg for natta.

Maten går btw, fortsatt fint. Har ikke sprukket ennå. Noe jeg absolutt ikke har planer om å gjøre heller! Bortsett fra i morgen. Selskaper er unntaket, og jeg skal nyte litt kake i selskapet til en godgutt som skal feire 4 år. Men skal ikke hive i meg, bare litt. Skal ihvertfall prøve, haha.

Tenker jeg tar vekta på onsdag, lurer på om jeg har nådd det ene delmålet mitt da. Satser på det! Så kan jeg feire litt, og lage meg et nytt delmål. Jeg har ihvertfall et mål som skal vere i boks til mars, og så har jeg et annet mål som også skal i boksen innen slutten av mars.

Og nå som jeg har sittet her og skrevet så ble ihvertfall hodet litt klarere, selv om kroppen sover ennå så føler jeg at det skal bli tur, jeg SKAL. Da er det bare å legge fra seg dataen og få på seg turklær!
er nåstraks ferdig med min 5 dag i sunnhetsverden. Og det går strålende. har holdt ut og vært kjempeflink med maten min. De som er på instagram kan følge meg. Legger ut div, mat og slikt :)

instagram navn : Shella93

 

merker det egentlig på hele kroppen at jeg har holdt meg sunn. både på at jeg føler meg slankere, ikke oppblåst mage og slikt. 

Det har absolutt ikke vært lett å holde seg sunn, har ved flere anledninger måttetta meg sammen og si strengt til meg selv at skal det bli forandringer må jeg vere sterk og ikke falle for dumme fristelser.  Det ble blant annet servert kake på et kurs jeg var på, og kake å kjeks i et selskap. Men jeg rørte det ikke. Stolt!

Jeg er slik at når kvelden kommer får jeg slike cravings som det kalles. Jeg bare må ha noe å putte i munnen når jeg ser tv og slikt. Nesten så jeg kan kalle det abstinenser. Så før ble det ofte litt potetgull, sjokolade eller bare mat. Rett og slett det jeg fant.

men jeg holder meg til tanken om at bare jeg holder ut så går det over etter ihvertfall 15minutter. Har sittet med druer og vann. og hver gang jeg føler for å reise meg for å gå på kjøkkenet så drikker jeg vann. har faktisk slitt etpar kvelder der jeg får disse abstinensenemange ganger. Men jeg vet jeg klarer å holde meg. og krysslista mi er jo så fin så måå jo fullføre den.

 

Litt nytt fra Såebastian er litt ord, som tottæ(totten/smokken) og eple. Han har beynt å få til skikkelig å putte klosser i puttekasse også! Stolt mamma :) Han er også blitt værre med protesteringen sin, og 'Nei' erblitt et ord han er flink til å si. Skal teste grenser hele tiden. Om han åpner en dør på et skap og jeg sier lat igjen(lukk igjen) så lukker han skuffen eller skapet. Flink gutt :)

 
Her kommer en liten update og slikt av mitt liv!


Har vært med i en kampanje gjennom BUZZADOR, der vi fikk tilsendt nestle sine smoothies. I rødt og grønt. Sebastian elsker smoothie så derfor var dette en flott kampanje for han(eller meg da).  Han hiver innpå og roper "MEH"(mer) når den er tom. Får aldri nok av disse. Synest selv at de smaker godt også, kanskje litt lite i hver pakning, men det er jo ment som et lite mellommåltid for småttisene da.


Nelly er stor søt jente, her med et gullfjes! Har begynt å ha henne løst 100% av tiden nå, null bur lenger. Skummelt om natten når jeg ikke vet hva hun finner på, men sannsynligvis så sover hun en god del, siden stua er intakt om morgenene. Nermer seg et år hun også nå!


Siden folk har maset på meg veldig lenge om at guttungen måå klippes, så fant jeg frem saksen i dag. Tror ikke det blir satsing på noe frisør yrke på meg, men han ser grei ut etter min mening. Ikke lett å klippe når man er alene hjemme og en gutt som ikke vil sitte stille. Blir vell litt småklipping her og der ettersom jeg oppdager alle feilene mine. Men håret er kortere, og gutten blid. Dårlig bilde, da det er tatt med mobilkamera, uten blitz(skjermkamera) og en gutt som ikke vil sitte stille.

Har også bestemt meg for å vere STRENG med meg selv nå. Det er kostholdet som jeg sliter med, og derfor er det det jeg må skjerpe meg på. Til å begynne med så tenkte jeg å ta en slags godteristreik. Absolutt ingen søtsaker på lenge for meg nå! Med unntak av selskaper og slikt. Men skal prøve og holde meg til bare litt når vi er i selskap også. For ekstra motivasjon laget jeg meg en fin kalender som jeg har hengt opp på kjøleskapet. Denne skal krysses av på etter hver dag jeg har vært flink, kanskje vekta blir snillere med meg også? 


Søt hva? Brukte fargestiftene til sebastian for å få det litt finere, hehehehe. Wish me luck!

 

På trening har jeg fremgang, og det er jo alltids kjekt! Elsker når jeg kan øke vektene, og kjenne at det jeg ikke klarte før, er blitt piece of cake nå. Hurra!
Har vært flink til å trene i det siste, og har hatt noen harde øvelser på triceps. Ble meget stolt over meg selv da jeg kom opp til mamma for å dusje( nei vi har fortsatt ikke vann). For jeg må jo titt og ofte sjekke om det er kommet noen resultater. Og denne gangen ble jeg positivt overasket. Når jeg strammet armene viser det en slags strek bak på armene, eller sånn at man ser at der er litt muskler da! Kanskje jeg legger ut bilde? Vi får se. Jeg ble ihvertfall kjempeglad! Ellers så har magen min krympet, endelig begynner jeg å nerme meg mere den flate magen jeg hadde før. Men skal ha bort flere cm, og stramme meg godt opp.

Vekten har også minket med 1 kg til. Har satt meg et lite mål som jeg håper jeg når til mars. det er på 2 kg til. Da når jeg et at delmålene mine som er viktig for meg!

 

BTW. Her er noe av det jeg fikk i iherb pakken min! Stressende dag som jeg har så kommer dette litt vel seint.


Sjokolade protein
GoLean frokostblanding
Eplebarer fra Atkins
Skin detox yogi te
Fikk også med en nyttig linjal, som jeg faktisk bruker på skolen nå.

Frokostblandingen og barene er nsten spist opp. Altså = MEGET GODT

Fikk også en pakke til, som jeg skal ta bilde av og få lagt ut. 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits