I dag har det skjedd lite egentlig, jeg stod opp i 3 tiden. Lå og slasket meg lenge i dag, deilig! 
Så var vi hjemme og bare slappet av, så på tv og så klart fikk jeg i meg bare påskegodteri til frokost. veldig sunt.

vi lagde deilig ytrefilet og ris me bernesaus til middag. Veldig godt! (vet ikke åssen bernesaus skrives, hehe..)

Etter det dro jeg til Ørsta og satt barnevakt i litt over en time, og så dro vi hjem, så nå sitter vi og ser på Outlaw Bikers.
Skal straks legge meg, men er så klart ikke stress, siden det er fridag i morgen også.  Må henge opp noen klær og slik før jeg legger meg uansett også. 

Thats my day!

Hvordan har din dag vært? 
Ja nå er det vell over et halvt år siden jeg har skrevet her! Men nå er jeg jo tilbake :) 
Jeg har flyttet i leilighet nermere skolen min, sammen med kjæresten, leiligheten er ganske stor, med 2 soverom og greier. Funker ivertfall bra!

Men det å måtte henge opp alle klærne vi vasker er det motsatte. Kjedelig og tar tid.  

Gi meg denne og jeg kommer til og forgude deg! Sånn helt seriøst. Hehe.. Den skal ivertfall på plass i løpet av måneden, for nå er jeg lei av og måtte henge opp alt. Og det vil si det henger klær til tørk på stua 24/7!  Ser ikke bra ut.

Og så ønsker jeg meg oppvaskmaskin. Og vaske for hånd er ganske kjedelig det også. hehe :)

Ellers går alt greit! Vi har det fint her. Mangler bare et par bilder til veggene. Men jeg har bestilt 2 bilder med mammaen min, så de vil nok vere klare snart. Hun er kunstner, og maler abstrakt kunst. Hun er veldig flink, etter min mening. Så gleder meg til og få henge opp bildene hennes her! :)

Nå skal jeg sitte hjemme og stirre inn i enten dataen eller tv'en i hele kveld. Kanskje ta meg en pause og få vasket opp og hengt opp klær. Ryddet litt og så spille litt ps3. Jeg rett og slett elsker Cod.(call of duty) Føler meg litt alene om det, siden alle av mine veninner er mere opptatt av gutter og sminke og mote. Ivertfall ikke spilling.

 

-Noen som vet om en bra film som går på tv i kveld? 


Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits