Nå er jeg SUPERKLAR for russetiden, bilen er klar og anlegget spiller som bare juling! Dette blir bra altså. 

Bilen rett etter lakking!
Ut på prøvetur!


Og her er klistermerkene komt på! Love it! 
Bilder innvendig kommer nok når jeg får tatt noen ordentlige bilder. 
Hva synest dere om bilen vår? Har hatt et par flotte dager på hytta vår. Loen er virkelig en fin plass! Litt slitsomt når man må opp før 7 og gjøre seg klar når lillebroren skal spille kamp kvart på 8 er ikke bare bare..Både jeg og Sebastian var trøtte. Men vi møtte såklart opp og heiet på guttene!

På denne cupen hadde ikke g9 og g10 noe mål om å vinne, men derimot å lære! For g9 er det første året de spiller handball, så man kan ikke forvente for mye av dem. Men det ble 1 seier, noe som gjorde dem godt! Og de har utviklet seg og blitt mye bedre siden sist jeg så en kamp i høst. g10 har spillt siden de var rundt 8 år elns, så de har mere erfaring. Lillebroren min på 9 spilte på g10 siden de trengte innbyttere, og flink som han var så scoret han 1 mål også! Noe man kunne se han trengte! g10 vant vell 2 eller 3 kamper.

Det er noe med det, når de spillerne som enten er nyere i gamet, eller kanskje ikke tørr å prøve så mye, når de først prøver og det faktisk går bra, når de enten stopper en motspiller fra å komme seg gjennom forsvaret,(låser den ned.) eller scorer et mål! Det lyser virkelig opp av ansiktene deres, og man kan se hvor det virkelig gjør noe med dem! Hærlig altså!

Kjenner virkelig jeg savner handball, når jeg ser på kamper og slikt. Gleder meg til høsten!! Har som mål å komme meg i form igjen i løpet av sommeren og vere klar igjen til høsten. Dette er første sesongen siden jeg var rundt 9-10 år jeg ikke har spillt! Kjenner det kribler i føttene og jeg vil ut på banen, når jeg sitter og ser på.

Ellers så koset jeg, Sebastian og mamma oss på hytta, vi spiste taco og så på filmen hangover på lørdagskvelden. Godt !

Nå er jeg hjemme igjen, klar for en ny uke med nye gjøremål. Men først skal jeg og min kjære grille litt i det fine været her hjemme! 

Et bilde fra turen hjem til Ørsta! Nydelig vær :)

God dag godt folk!

I dag stod vi opp i 10 tiden etter å ha koset i senga ca en time. Lille søte Sebastian er verdens blideste og godeste koseklump altså! Jeg laget meg deilig frokost som jeg brukte god tid på og spise opp, mens jeg så på en episode av serien "Merlin".

Nå har jeg slappet av ganske lenge, og Sebastian har sovet en liten stund i vuggen sin. Tenkte å vekke han nå, gi han mat og deretter trille oss en tur på den lille runden som jeg kaller den, og deretter på butikken for å handle inn litt diverse. 10 kroners marked på spar, og når jeg så at det var masse forskjellige taco ingredienser inne i det tilbudet, så tror jeg nok det blir taco i kveld! Nammiss!

Etter trilleturen må jeg en tur nedover til sentrum, skal hente ei pussemaskin med pappa, siden russebilen skal pussest på i dag.


En liten røver som elsker når han får holde skeia og spise på den selv! <3

 

BTW; været er fortsatt HÆRLIG med strålendes sol og greier!
Har hatt en ekstremt travel uke. Så har ikke fått blogget i det hele tatt. Er ikke akkurat noen første prioritet heller da. 

Det har vert så utrolig fint vær her på sunnmøre de siste dagene, og det nyter jeg altså, så langt jeg kan. Altså på tirsdag tok jeg ansiktspleie, krystallsliping som det heter. Det var ikke så veldig vondt, men det stakk litt til tider. Hærlig å få renset huden litt! Desverre så måtte jeg da vere forsiktig og holde meg unna sola pga. huden min var jo blitt behandla litt røfft. Så trilleturen min neste dag var solbriller og hetter så jeg fikk minimalt med sol i ansiktet. lite gøy når det for en gang skyld er sol her! Og ja, de som så meg trodde sikkert at jeg hadde sovnet i sola elns med solbriller. Var litt flaut å møte opp på skolen slik, men men.

Vi har også endelig fått godkjent russebilen vår!! Lykke på jord altså. Ble ihvertfall utrolig glad når jeg fant ut at bilen var godkjent. Vi har nå 7 seter til rådighet i bilen. Det eneste vi er litt seine med, er lakkingen. Så i morgen begynner vi for fullt med nedpussingen av vanen vår. Drittjobb, rett og slett. Men det må gjørest, og det FORT. For nå har vi liten tid. Det eneste som er deilig er jo at resten av bilen er ferdig.

Håper solen varer, for da skal jeg ut og trille igjen i morgen, tidlig på dag.

Slenger med et par bilder av min kjæreste sønn!
Giraffen er gøy å leke med, den lager ihvertfall lyd når han biter!

Leker i vognen sin. Må nesten bare støtte opp ryggen litt med en pute bak, slik at han får se litt mere når han er våken! Nyskjerrigperen min ;) 

Men til slutt så sovnet han med et godt tak i lekene sine! Søtnosen.<3

 
I kveld har vi koset oss med lasagne og jeg så filmen "Grusomme meg". Som forresten var utrolig morsom! Desverre sovnet min kjære rett etter maten, og våknet da filmen var i avslutningscenen.

Siden min kjære lille gullgutt er så utrolig turbo, spreller og veiver hele tiden, så fant jeg frem noe jeg ikke hadde tenkt å finne frem ennå, nemmelig en slags gå-stol. Etter å ha vasket stolen så fikk Sebastian prøve den, men han er desverre for kort! så føttene veiver rundt 5 cm over bakken, men ingen sure miner av den grunn. Han sparker og spreller, og leker seg med lekene vi la frem til han. Er helt i hundre!


Slenger også med et par bilder av en dag da jeg og Sebastian koset oss litt ute i sola! Må jo nyte den når den en sjelden gang titter frem på himmelen ;)


Et barn på 4 mnd skal kunne:

-Løfte hodet når det ligger på mage ved hjelp av hender og armer
-Rulle fra mage til rygg
-Åpne hendene sine helt (de har vært knyttet før)
-Utforske ting med hender og munn

Barnet gurgler igjen når du prater. Det har veldig lyst å sitte og kravle, men klarer det ikke helt enda. Det griper etter leker selv og fører de med en gang til munnen. Barnet snur seg etter lyder og gurgler glad tilbake til den som snakker til det.

♥♥♥

Sebastian holder seg oppe ganske bra med hender og armer, det har han gjort en god stund! Det er også lenge siden han først rullet seg fra mage til rygg, og kan dette godt. Hendene åpner han helt, og han griper etter absolutt ALT han får tak i og stapper det i munnen. Han er en kjempeblid gutt som er ganske pratsom av seg, leker seg veldig fint alene med alle lekene sine.

Han har begynt med litt grøt, og hver eneste gang han får en skeid med grøt inn i munnen sier han "mmm!"


Mamma's lille engel <3

slevingen går over all forventning! 

I går fikk jeg en pakke i posten, som inneholdt 15 ansiktsmasker av merket LuxStyle. Jeg fant annonsen på facebook, og tenkte at dette kanskje kunne vere noe. Jeg leter jo overalt etter et produkt som kan rense huden min og gi meg den perfekte, glatte og rene huden. Desverre har jeg ikke funnet noe så langt, kanskje LuxStyle sin Peel-Off maske er løsningen for meg?

Jeg leste litt rundt på nettet og på anmeldelsene folk hadde gitt på hjemmesiden deres, og da bestemte jeg meg for å bestille meg en pakke. Jeg bestilte like så greit økonomipakken som de kalte den, til 199,- til sammen kostet alt 238,- kroner. Du finner maskene HER.

Føler meg superflott i den svarte masken! Haha.

Stakkars lille Sebastian tror jeg ikke kjente meg helt igjen, han så på meg med store skeptiske øyne, men heldigvis så hjalp det å prate litt med han. Det å høre stemmen til mammaen sin gjorde han rolig og jeg fikk til og med et lite smil fra han! Tror ikke han var helt overbevist om at dette var mammaen hans.

 

Og så tar vi litt om selve masken. Den skal sitte på i 30 minutter, eller til den stivner da. Og så skal man dra den av huden, dette kan gjøre litt vondt så om man har sensetiv hud skal man vere forsiktig.
Denne gangen tok masken sånn greit, huden min ble litt mykere etter at masken var dratt av, men ellers merket jeg ikke sånn veldig stor forskjell. Skal prøve den igjen i dag og se om den hjelper litt bedre da.
Skal prøve med et litt tynnere lag på huden, da jeg tror kanskje jeg tok litt for tjukkt denne gangen.

Forresten er min kjære sønn 4 måneder i dag! Oppdatering av det kommer senere! 
Nå kommer et lite kjapt innlegg før jeg tar beina fatt og triller meg nedover mot sentrum, eller rettere sagt besta. Vi får servert ribbe i dag, noe jeg absolutt ikke takker nei til. Og da tenkte jeg at det funker sikkert best om jeg får trimmet litt i dag, siden jeg kommer til å spise meg fordærvet stappfull av god mat etterpå, he he.

I går hadde jeg det kjempekjekt, var ute sammen med to gode jenter som jeg ikke ser så ofte. Hun ene bor i Bergen så hun ser jeg veldig sjeldent. Det var kjempegøy og vi møtte mange kjekke folk ute også!

I natt skal lillebroren min overnatte her, så vi får se hva vi finner på senere, det blir sikkert noe god mat, film og spilling.

Lillegullet ser ut til å virkelig like grøten som vi gir han, det blir nå sånn smaksporsjon i 2 uker fremover før jeg gir han større mengder. Det eneste negative er at jeg tror magen hans må venne seg til grøten litt mere, er ikke rart han får litt vondt i magen når det plutselig kommer noe annet enn morsmelk dit.


En gira Michelle som er klar til fest!

Nå sitter jeg her hjemme å slapper av for meg selv, lillegutt ligger for øyeblikket i vogga si og halvsover. I dag fikk han smake på grøt igjen, istedenfor vann så blandet jeg den ut med morsmelk, noe jeg tror jeg kommer til å gjøre nå til å begynne med ihvertfall. Han gaper opp og spiser han, i dag ble det bare litt rap og så fikk han seg litt pupp og da sovnet han godt! 

Nå skal jeg straks bytte på han og så skal han få legge seg i senga si. Skal prøve å få han i sengs til halv 11 har jeg bestemt meg for. Ganske greit å ha litt alenetid på kveldene.

Ellers har det vært ganske bra vær i Ørsta i dag, så jeg, og lillebroren min, Eddie(hunden til tanta mi) og såklart Sebastian trillet nedover til sentrum. Vi skulle til bestemoren min på middag, og da fant jeg ut at jeg kunne gå nedover istedenfor å kjøre. Så ble det trim på meg i dag også!

Fikk forresten kjempegod middag, kalkun! Etterfulgt av spilling og desert. Vi er en sånn familie som liker å spille spill når vi samlest, brettspill og slikt! Fun fun :)

Lurer på om jeg skal spille litt ps3 når Sebastian har lagt seg, men det blir ikke lenge ihvertfall. Er litt trøtt så blir nok å finne senga "tidlig" i kveld.

Ble ett par gamle bilder av Sebastian, siden jeg ikke har tatt noen bilder i dag.
Om ca en uke er jo Sebastian 4 måneder, og da tenkte jeg at vi kan like greit begynne med litt smaksprøver av grøt til han. Noe som jeg tror falt i smak. Han lagde ihvertfall ikke noen grimasjer, men gapte opp når vi prøvde å gi han av skjeen! 


Hva er dette for noe, mon tro?

Smake på er viktig, uansett hva det er!

Godt, eller ?

Namnam

Etter litt gulping og ordentlig melk fra mammsen så sovnet han godt i fanget <3 

 

 
Tenke å slenge ut et bilde av en krabat som kom å ville inn i går kveld. Skjønner han godt jeg, slik som det snøva ute..

I dag så har jeg gjort meg klar for dagen, men kommer meg ingen vei før min kjære kommer hjem fra brøytinga si. Kjempegøy at han har bilen, og vogna er i bilen. Er ikke akkurat så smart å ta Sebastian i armene og gå med han nedover til sentrum heller, litt for langt.

Skal få byttet etpar av tingene som Sebastian fikk til Dåpen sin, pga. han fikk flere av det samme. Og så skal jeg også få bestillt inngravering på noen ting. Kanskje på tide å få gjort det nå ja..

+ jeg må få ordnet takkekort, noe som jeg rett og slett har glemt helt av, før i går.

Så da er det bare å krysse fingrene for at min kjære kommer hjem så fort som mulig nå!!
I dag har jeg ikke vært så mye ute av huset, det har ikke vært så veldig bra vær i dag, faktisk har det dalet ned snø som bare pokker! Derfor holdt jeg meg hjemme. Pluss at min kjære har hatt bilen, og han har vært ute å brøytet hele tiden.

Derfor fikk jeg god tid til å få gjort litt diverse ting her hjemme. Det ser ihvertfall bedre ut i øverste etasjen her, kan jeg si!

Nå ligger lillegullet og storegullet å sover, og jeg sitter her og lurer på hva jeg skal finne på nå, skulle gjerne ha måket innkjørselen  vår, men så er det ikke bensin på snøfreseren, desverre. Vil også lage snølykt, og snømann, barnslig som jeg er. Men det er ikke gøy alene, så om noen vil komme og lage snømann/snølykt sammen med meg så hadde jeg blitt glad! :)Litt påskepynt må man ha!


Gullet mitt som fann ut at tommelen va litt gode! <3

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits