Nå er nesten alt klart for at det nye familiemedlemmet skal få entre huset, har noe småtterier igjen som skal fikses i løpet av morgendagen, så er vi klare! Gleder oss så ufattelig mye til valpen kommer, og det var stor stas og kjøpe inn både børster, leker og seng til valpen. Nå er det eneste vi mangler her selve hovedpersonen. Eller, jeg skal kjøpe inn et teppe som han kan ha i "valpehjørnet" sitt som jeg kommer til å kalle det, siden sengen hans er alt for diger, så den får ikke plass inni der. Men sengen skal vi ha på soverommet tenkte vi, slik at han får vere inne hos oss om natten til og begynne med.

Valpegrinden som dere ser på bildet nedenfor er da egentlig en lekegrind for baby. Det var denne jeg absolutt skulle ha som lekegrind til lillegutt. Men vi fant fort ut at vi måtte bruke den andre lekegrinden, da katten kom seg gjennom sprinklene, desverre. Tror ikke katten hadde kommet seg gjennom den nå, tykk som han har blitt! Neida, men han har blitt mye større. Men fant ut at denne er jo ypperlig til valpegrind! Valpen kommer seg nok ikke gjennom sprinklene nei, så den var perfekt! Er storfornøyd jeg altså!

Er det noe dere tror vi mangler, skrik ut! :) 

Valpen vår er kjøpt gjennom en seriøse oppdrettere som vet hva de driver med, vi er godt fornøyde med valget vårt av disse folkene foreløbig ihvertfall, og tror vi kommer til å vere godt fornøyde videre også. De tar godt vare på valpene og er flinke til og informere oss, og hjelpe oss om vi har spørsmål og slikt. Kjempekjekke folk som jeg absolutt vil anbefale dere om dere ønsker å skaffe dere rottis.

Link til hjemmesiden deres finner du HER
Om du ønsker og se bilder av valpen vi skal få kan du klikke HER  
I dag har jeg vært på skolen i noen timer, på kafe med ei god veninne jeg ikke har sett på en stund, og jeg har fått til en trilletur også! Føler dagen er meget velykket til nå ihvertfall.

For øyeblikket så holder jeg på å koke opp vann. Skal både koke flaskene til Sebastian, og han skal få seg et måltid med grøt. Tror han begynner å bli gira på mat snart ja!
Resten av dagen skal brukes til husarbeid og Sebastian. Det blir en liten middag for en også, siden min kjære jobber til seeeent på kvelden. Bare meg og lillegull som skal kose oss her hjemme nå.

Her kommer et par bilder fra kafee turen vår! Gøy!I dag har jeg hatt fri fra skolen, pga det er eksamenstider og jeg ikke kom opp i noe skriftlig. Kn ikke komme opp i så mye heller, siden jeg bare har 2 fag på skolen.

Har vert på biblioteket i dag, lånt meg 2 bøker som jeg skal lese ut før helgen. Disse bøkene kommer til å bli nyttige i tiden fremover til både råd og tips og triks og alt det vi trenger egentlig. Er så sykt spent på helgen, og teller ned dagene nå. Om 4 dager skjer det, og det er absolutt ikke lenge, siden vi har ventet på dette Øyeblikket siden før Sebastian var født.
Vi skal nemmelig hente oss valp. Jepp du leste riktig, vi ble godkjent av oppdretterne og jeg er nå klar for å bli "3 barns mamma" (Sebastian og pusen er mine to barn nå). Vi skal få en liten søt tispevalp av rasen Rottweiler. Vi er kjempespente, og gleder oss alle sammen.

Her er de flotte dyrene fra valpekullet, og en av disse skal bli vår! 
Bildet er tatt fra Finn.no der oppdretterne har lagt ut bildet på annonsen sin.

Akkurat nå ligger Sebastian og sover i vuggen sin, så tenker jeg skal gå og lage til vognen og alt før han våkner. Da skal vi nemmelig ut på trilletur, denne gangen går turen til butikken for å handle. Været er fint så jeg må nyte det mens jeg kan. + at jeg burde venne meg til å gå noen turer for dag, med eller uten vogn.

Nå gjenstår bare diskusjonen om navn til valpen. Har du noen fine navn på lager? Det er tispe som sagt, og vi vil gjerne ha et navn på N (det er "n" kullet til oppdretterne)

 
Det er kjempefint vær her i Ørsta, og vi koser oss kjempemye med det. Dumt det skal bli kaldere og regn fremover, for dette er hærlig!

Vi har vert og spist koldtbord til frokost med min familie, så trillet vi til ungdomskolen, det er amcartreff i helgen og det var utstilling av de flotte bilene. Har desverre ingen bilder, siden jeg verken hadde kameraneller mobilen min med meg.

Nå hr jeg ryddet og støvsugd hovedetasjen i huset vårt, Det er fortsatt litt igjen, men jeg trenger litt hvile først.

Har også tenkr meg ut på trilletur i dag. Har bestemt meg for å gå på trilletur hver dag fremover, trene meg opp til at det skal gåes flere turer for dag. Kan du gjette hvorfor? :-)

Er ikke bare jeg som ligger rett ut! De to nydelige guttene mine ligger og sover søtt på sofaen.

Hva har du gjort i dag?
Et barn på 5 mnd skal kunne:

-Klare å sitte med støtte 
-Skal kunne dra seg selv opp når du drar de i hendene fra liggende stilling
-Oppdage føttene sine 
-Strekke seg og gripe etter alt som er innen rekkevidde og smake på det 
-Flytte en ting fra ene hånden til den andre 
-Le 

Sebastian har vell gjort alt dette som er listet opp ganske lenge, han sitter fint med støtte på fanget, drar seg opp som en ekte muskelmann når jeg holder han i hendene, løfter godt hodet og øvre del av skuldrene når han ligger på rygg selv også. Føttene har han oppdaget for lenge siden, de er både gode å knipe på og tåene er gode å smake på! Han vil ta alt han ser, liker spesielt godt snorer på klær. Han flytter fint på ting han holder, og ler når han er glad. Det er vell egentlig mest hylinglatter, men det skjer jo at det kommer hærlig babylatter også!

Den dagen han ble 5 mnd fikk han virkelig dreisen på å snurre seg rundt fra rygg til mage, og nå ligger han ikke på annet enn magen omtrent. 

Her kommer da en video fra den dagen Sebastian Nicolai var fem måneder, flinke gutten min!

video:sebastian nicolai 5 mndEtterhvert så ble det mere kontrollert rulling rundt, nå bare vrir han seg fint rundt.Her kommer en del kule bilder fra da vi var på monstertruck Showet som var i Ørsta for litt siden. Har sett en del av disse tingene fra før av, men der var jo litt kult da!
Pressisere at der er 8 billengder han hopper over.Fyrte opp og kjørte gjennom med en fyr på panseret. 
Nå sitter jeg på skolen og chiller, er egentlig ferdig men har ikke hastverk med å komme meg hjem. Skal hente lillegullet mitt snart, og så tenkte jeg vi skal ta oss en lang trilletur. Her er nemmelig FANTASTISK vær for tiden, elsker varmen og sola. Har lovet meg selv å aldri klage på sol og varme her på sunnmøre. Siden vi aldri har det omtrent.

Ellers så ble internetten revet ut i helga, så vi har desverre ikke internett hjemme. Så selv om jeg får blogglyst har jeg null sjanse til å få blogget. GØY hei hallo.

Men skal poste en stor nyhet senere, som jeg gleder meg kjempemye til! Kan dere gjette hva den store nyheten er? Det skjer ihvertfall om under 2 uker, teller dager som en gal nå!

Senere skal jeg få tak i internett og poste et innlegg fra helgen, da var jeg nemmelig på monstertruck show, så det kommer noen kule bilder fra det showet! Gle dere til det!

 

Det kommer også 5 mnd oppdatering av Sebastian, meget sent! Men bedre sent enn aldri, right? Og istedenfor masse bilder, så kommer det en liten VIDEO. :)

Gullet mitt er blitt stor baby! <3
Gullgutten min er utrolig hyper og spreller og styrer hele tiden, ikke mye kosing slik som før! Jeg finner han aldri igjen der jeg la han fra meg når han skal få leke med uroen sin. 

Gode gutten min altså, kan ikke annet enn å elske han <3
De fleste kjenner vel til Alice i Eventyrland filmene. Og mad hatter er jo en viktig del av de. Og nå er det tid for russebryllup for 2012 folket. Karakteren jeg fikk tildelt var nemmelig mad hatter. Så jeg sitter her og lurer på hvordan i alle dager jeg skal få til å ligne på det beistet! Noen som har forslag? 

Skal nok få til et eller annet, hvor bra det blir er en annen sak. Det første jeg skal begynne med nå er hatten, som jeg skal lage av papp. Wish me luck!Har vert lite aktiv her på bloggen i det siste, har brukt tiden min på andre ting, som det å vere russ! Jeg koser meg utrolig mye med gjengen min, og vi har funnet på mye sprell disse siste dagene. Selv om det blir litt mindre galskap fra min side, så er jeg glad for at jeg valgte å vere russ, det er en opplevelse jeg absolutt ikke ville ha vert foruten! + Det er ganske deilig å slippe å tenke på hva jeg skal ha på meg i 17 dager, hehe.

I morgen skal jeg en tur på helsestasjonen med Sebastian, så det blir nok en rolig dag for meg. Tror nok jeg blir hjemme, da mannen min må en tur på jobb. Viktig å vere hjemme og kose seg med lillegutt også! Skal se paradise hotel og slappe helt av.

For øyeblikket sover lillegullet mitt, men tenkte å vekke han om en halvtime ca, for litt mating. Sebastian har blitt så flink til alt mulig, og jeg elsker å se at han utvikler seg! Han har også rullet seg fra rygg til mage flere ganger nå. Gutten min holder på å bli stoor! Er vell ikke lenge før han løper rundt her og babler som bare det.

Et lite gruppebilde av russegjengen oppe på essotaket! <3

Om du vil se mere av bilen vår må du GJERNE like siden vår på facebook! 
Den finner du HER 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits