I dag hadde vi lasagne til middag. Etter litt leting på butikken fant jeg en versjon som er fullkorn. Kostet ikke så mye mere enn de vanlige heller, så jeg gikk for fullkornlasagnen. Og det var kjempegodt! Skulle ønske mat ikke smakte så godt, så hadde jeg kanskje ikke spist så mye heller? Men men, mat er godt og slik er det. Var flink å valgte en mindre tallerken istedenfor de digre middagstallerkenene vi har her, så jeg føler at jeg har spist litt mindre enn hva jeg bruker, selv om jeg forsynte meg 2 ganger. Tror det hadde blitt mere om jeg hadde valgt en stor tallerken. Tilbehøret var enkelt og greit en god salat bestående av, isbergsalat, paprika i mange farger, agurk, minitomater og mais. Og såklart hvitløksbaguetter(nam!) Tror jeg må prøve å finne meg en grov versjon av baguetter og lage hvitløksbaguetter selv. Så kanskje det blir litt sunnere, og jeg kan nyte den litt mere :)

Til kveldskos har jeg spist en atkins bar og litt 70% kokesjokolade. (godtesyk, jeg? Neheee....)

Jeg har vert flink og drukket bare vann i dag, og atpåtil nok vann. Jeg bruker å glemme å drikke nok, men i dag har jeg vert flink. Prøver å ha en drikkeflaske med vann ved min side så godt som hele tiden, og i dag har jeg klart det. Så high five for den. Nå skal lillegull få seg en flaske med litt melk, et bad og så skal han få legge seg. Gullet blir bare flinkere og flinkere, kommer seg dit han vil og er overalt på gulvet når jeg lar han ligge der. Koser seg kjempemye gjør han også! Lille turboen min :)

Når min kjære kommer hjem så tenker jeg at jeg skal gå meg en liten runde med Nelly, har vert vanskelig å fått til det i dag da jeg ikke har hatt vogn og min kjære ikke har vert hjemme omtrent. Fullt opptatt med min lille solstråle har jeg heller ikke fått trent noe, men har fått ryddet litt og vasket klær. Så kan si jeg er ok fornøyd. Om jeg får tid blir det nok litt styrketrening etter at Sebastian har lagt seg.
godgutten på gulvet som gjerne vil ta, smake på og dunke på telefonen til mamsen!
Da jeg ikke får helt til den dere vektnedgangen, så tenkte jeg å prøve noe som kanskje kan gi meg et litt klarere bilde i hverdagen. Jeg skal nå skrive ned hvor mye mat jeg inntar for en liten periode. Bare for å se hva jeg gjør galt, og hvordan jeg kan endre på litt forskjellig. Jeg skal nemmelig telle kalorier.

Dette er ikke noe jeg skal fortsette med og bli avhengig av, men det er for å sjekke hvor mye jeg faktisk inntar i løpet av en dag. Har allerede startet med frokosten min og rekna ut hvor mange kalorier den bestod av. Kanskje jeg bevist gjør sunnere valg også, når jeg skriver ned det jeg spiser.

Nå tar lillegullet seg en blund, og jeg sitter og ser på tv og koser med pusen vår. Senere blir det tur med hunden, litt styrketrening og husarbeid. Skal tidlig i seng i dag, da det ble alt for sent i går, og jeg er dermed dødstrøtt i dag. 

 
Som nevnt i et tidligere innlegg i dag så fikk jeg ny hentelapp i posten for enda en pakke fra iherb i dag. Kanskje det kommer en i morgen også? Jeg har jo fått pakke hver dag nå i di siste dagene, gøøy!
Men ihvertfall, det jeg fikk i posten i dag var Mirakelnudler , mirakel pasta , Kanelkrydder , Spagetti , lipsyl og et gratishefte om vektreduksjon :)


Har allerede testet ut lipsylen, som var meget god må jeg si! Kostet bare 0.40 dollar også! Supertilbud, bare å slå til med en gang! 
Om det er første gangen du handler på iherb, så kan du bruke koden  UBO997 for 5 USD i rabatt! :)

 
Har ikke fått trent på noen dager, så da var det tid for en ny treningsøkt igjen! Må komme meg tilbake til å trene skikkelig igjen. Har jo vert flink å vært på fjellet og slikt, det er jo knallgod trening. Så har ikke alt for dårlig samvittighet, men siden jeg har gnagsår blir det styrketrening hjemme i dag, og her er hva jeg gjorde:

10x2
Armhevinger

15x3
Sumo knebøy

10x2
utfall

10x3
Øvelsen der man ligger på rygg med strake bein osv..

1 minutt
Planken

15x3
Alle armøvelsene på bildet nedenfor. Hærlig å få trent litt igjen! 
Var hjemme alene store deler av dagen i går, og siden jeg har gnagsår(buhu) så får jeg ikke gått på turer og slik. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre, men så fant jeg ut at jeg skulle snekre sammen den siste møbelen som vi har her i kasser. La Sebastian i lekegrinden ved siden av meg og satte meg ned for å montere sammen møbelen. Brukte lang tid på den dumme møbelen, og var ikke ferdig før sent på kvelden, men  det var ikke det som var hovedpoenget her. For det var nemmelig at da jeg plutselig snudde meg mot lekegrinden der Sebastian lå, så stod han i krabbestilling, altså på alle fire! Jeg fikk jo helt sjokk og ble kjempestolt av lillegutten min. Jeg fikk jo det utrolig travelt med å finne frem kamera og få tatt bilde av denne flotte hendelsen. Desverre så la han seg ned å ville ikke opp igjen når jeg stod der med kameraet fremme og klar til å ta bilde. Men fikk tatt et lite snikbilde. Som også var det eneste bildet jeg fikk tatt av det.


Hærlige bebisen min som er blitt stoor baby <3 Er vell ikke lenge til han krabber rundt som en gal nå!

I går fikk jeg da enda en pakke fra iherb, den inneholdt Flytende Stevia - English toffee , Peanøttmel , Stevia pulver , Mandelmel og et hefte om supermat som var en freebie. 

I dag har jeg fått enda en hentelapp i posten, gleder meg til å se hvilken pakke som har kommet nå! Desverre så har jeg verken vognen til Sebastian, eller bil i dag. Så jeg får pent vente til min kjære kommer hjem fra jobb, slik at jeg får hentet pakken min, og får gjort alt annet jeg burde ha gjort i dag.

Gleder meg til å prøve disse to meltypene i forskjellig mat. Har prøvd english toffee steviaen i kaffi, og det var godt altså! Og såklart har jeg brukt pulverstevia i kakene jeg laget i går. 
I dag prøvde jeg meg på noe nytt, nemmelig drop biscuits. Dette er en oppskrift med kokosmel, da jeg trenger å begynne å få prøve det ut. 

Drop Biscuits:

4 egg
50 gram smør (smeltes)
30 gram sukrin (eller 20 g sukrin og 1-2g stevia)
1/4 ts salt
1/4-1/2 ts bakepulver eller hornsalt
40 gram kokosmel

Blandes til en jevn deig/røre. Legges ut på bakepapir som topper med en spiseskjed. Blir 8 stk. 
Stekes på 200 grader i 10-15 min. 


Nammiss! så godt, og så enkelt!
I dag har jeg blant annet klippet håret. Det ble tatt en del lengde, men er da til gjengjeld kvitt det slitte håret. Så nå kan det vokse ut og bli langt å fint! Kjøpte meg også en hårfarge med frisøren, glans vask eller hva det hette. Med denne skal jeg da prøve meg på brunt hår. Det blir spennende å se om jeg passer med det.

Ellers fikk jeg melding om at jeg har fått en av pakkene mine fra iherb i posten, dro såklart å hentet den med en gang jeg var ferdig med frisøren. I pakken var det Kokosnøttmel , hvitløkskrydder , Paprikakrydder og Oregano. Pakkene er små, og jeg venter fortsatt på ingredienser jeg virkelig vil ha på kjøkkenet mitt! Dette var også den nest siste pakken jeg bestilte. Så pakker jeg har bestilt flere dager før, har fortsatt ikke kommet. Kom hjem til meg, kjære pakker! :)
Gleder meg til å få testet ut alt sammen!

 

Ellers har jeg hentet babypakke fra rimi. 6-12 mnd pakken. Mye gøy oppi :)
Noen som vil jeg skal lage et innlegg om hva som var nedi ?

Har også kjøpt permer, en til alle papirene på Nelly, og en til meg selv, hvor jeg skal printe ut og legge alt av oppskrifter jeg snapper opp her og der. Gøy!

Nå skal jeg slappe av litt, spise mat, gi Nelly mat, gi Sebastian mat og deretter få fixet litt klær. Altså henge opp klær og vaske nye klær. Puh! Etter dette tror jeg at det blir avslapping resten av dagen, jeg er faktisk sliten, ja.

 
I dag så har det vært ganske fint vær. Og istedenfor å gå en trilletur så fant jeg ut at jeg SKAL på fjellet. Skaffet barnevakt og dro på fjellet helt alene. Til tross for denne fine dagen møtte jeg ikke mange folk, bare noen få som var på vei ned igjen til å begynne med. Heldigvis! Så slapp jeg å vise frem min forferdelige kondis. Jeg skal ikke lyve, det var tungt. Selv om dette er en liten tur som ikke tar lang tid til vanlig, så tok den ganske lang tid i dag. Håper på å korte ned både pausene og tiden betraketlig etterhvert. Men jeg er ihvertfall stolt av at jeg fikk ræva opp av sofaen og kom meg til topps. Fjellet heter Helgahornet by the way.


Forferdelig, men måtte ha bilde fra toppen av meg! 

Vet ikke om det blir styrketrening i dag, da jeg har vert så flink å gå på fjellet. Vi får se hva jeg får gjort, men først blir det grillings til middag!

Liker du å gå på fjellet?
Her kommer bildene av turen og den gode lunsjen min etter turen som jeg bare måtte ta bilde av. 


Casandra og hunden hennes Fibi :) 


Bastis som koser seg i vogna si!


Sauer hører jo til på sætra :) 

Meg og min nydelige sønn <3 


Bananlapper og en kjempegod salat!

 

I dag har jeg bare slappet av til nå, skal straks gå en tur slik at jeg får beveget på kroppen litt. Kanskje det blir litt styrketrening også. Vi får se hva som skjer :) 
I går ble det desverre ikke mere blogging. Jeg orket rett og slett ikke egentlig. Hadde andre ting å gjøre på.

Jeg fikk meg faktisk fjelltur, dro til en plass til heter vallasætra, der er vei helt opp så ja, jeg trillet vogn med Sebastian hele veien opp. Det var faktisk veldig tungt siden det er oppoverbakke omtrent hele veien. Kom opp i hele 11 000 skritt på den turen. Så det vakke dårlig altså!  Jeg trodde jeg kom til å ligge rett ut med gangsperre i dag, men den eneste plassen jeg kjenner det er faktisk litt på rompa. Absolutt ingenting i føttene! 

Etterpå hadde jeg koselig besøk av Marita søta, som jeg ikke ser så ofte. Og nå skal hun flytte fra meg, ikke gøy! Men skal jo besøke henne sådetså. Vi snakket, så på tv og koset oss hele kvelden.

Så det var det jeg gjorde i går, koselig :) 

Bilder har jeg ikke fått lagt inn på dataen ennå. Men det kommer et bildeinnlegg fra turen til vallasætra, enten i dag eller mest sannsynlig i morgen.
Sitter her å nyter fineværet inne fra stuen min med en halv boks CC med fun light saft til frokost. Har vert ute 2 ganger, den ene for å hente post og lufte Nelly, den andre for å gi noen penger til Øystein og hente båssdunken. For å si det så er det ikke bare 5-6 meter til veien der postkassene står, og båssdunken må stå når det er båssdag. Men men, godt med litt morgentrim.

Må også skifte til shorts kjenner jeg. Slengte bare på meg joggebukse for å få lufta Nelly, men fytti katta det var alt for varmt. Selv med bare en tynn singlet på overkroppen.

Har veldig lyst på tur i dag. Skulle gjerne stått på toppen av et fjell om en liten stund. Men føler Nelly er litt for liten, og så har jeg ikke noen bæremeis til Sebastian heller. Og så vil jeg poengtere at jeg trolig har nok med å få opp meg selv først og fremst. Derfor blir det nok trilletur i dag, noe som også funker ganske greit.

Hva skal du gjøre i dag? :) 

 
Jeg er nok en av de som har klart seg ganske godt, selv om jeg fikk barn veldig tidlig. Jeg var 17 år da jeg ble gravid, jeg var både lykkelig og glad, samtidig fra meg og trist. Jeg var sikker på hva som skulle skje de neste årene, helt til testen viste positiv. Da ble alt usikkert, og jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre.

Jeg fortalte det til min mor på bursdagen hennes, av alle dager,"gratulerer du skal bli bestemor". Det var ikke akkurat det hun ønsket seg til bursdagen sin, og ihvertfall ikke fra sin 17 årige datter. Det ble ikke tatt så veldig bra den første tiden fra henne. Men vi fikk ordnet opp i alt og snakket om det. Og når jeg fikk forklart planene fremover med skole og alt, så gikk ting bedre.

Pappa tok det mye finere enn hva jeg hadde trodd. Jeg kan ærlig si jeg var livredd for å si det til han. Jeg skalv og begynte nesten å gråte da jeg fortalte det. Men han tok det egentlig ganske greit, bortsett fra at han liksom var aalt for ung til å bli bestefar. Det hørtest jo så gammelt ut. Men ellers så gikk det bra.

Jeg og barnefar fant ut at vi måtte ha plass til alle sammen, og vi fant fort ut at skulle vi ha en leilighet stor nok med 2 soverom så ble husleien og alle kostnadene så dyre at vi like greit kunne kjøpe oss noe eget. Og etter litt snakk med banken og mye papirer osv, så fikk vi til slutt lån.  Lånet ble brukt til å kjøpe vårt eget hus, ja et helt hus. Vi flyttet inn i huset rundt November.

Hvem hadde trodd når de så meg for 2 år siden, at jeg skulle ha en sønn, hus, hund, katt og vere forlovet. En som ikke kunne ha forestilt seg det, er meg.

Ellers så har jeg både lappen på bil og jeg fortsatte på skole. Jeg er nå ferdig med 2 fag i påbygging, og håper på å bestå og fullføre resten av fagene over nyttår. Da er jeg faktisk ferdig med vgs også. Så jeg blir nok ikke ei som sitter uten utdanning og lever på penger fra nav for resten av livet fordi jeg fikk en unge som 17åring. Jeg klarer meg bra, og det skal bli bedre også. 

Ellers har jeg det ganske greit for tiden, nå begynner folk å få ferie, skolene er ferdig så de som gikk på skole har fri ihvertfall. Så jeg har litt flere å vere sammen med. Det kunne bli litt ensomt til tider før. Og det er slitsomt å skulle prøve å holde i orden et helt hus. Men jeg har jo klart det ganske greit. 

Jeg kan også nevne at jeg klør i hendene etter å komme meg tilbake til jobb og skole. Selv om jeg virkelig setter pris på tiden sammen med Sebastian, så vil jeg tilbake i jobb. Blir nok litt jobb til høsten, da skal jo Sebastian begynne i barnehage, og jeg har ingenting å gjøre på til over nyttår. Så derfor blir det nok jobbings på meg. Gleder meg til å tjene penger igjen :) 

Jeg er ganske utslitt om dagene. Selv om jeg har verdens snilleste unge som sover fra 10 til 9-10 neste morgen så er jeg utslitt. Det kan ha noe med at jeg sitter mye hjemme. Tror jeg får det bedre med meg selv til høsten, når jeg har planer om å begynne på igjen på handball og treningsenter. Føler det skal bli en litt bedre tid for selvfølelsen min.


Sebastian var ikke gamle gutten der nei.. <3 Nyfødtfotografering.

Litt info som noen gidder å lese, andre ikke. Jeg selv er ikke noen fan av lange innlegg, men av og til så må man skrive litt lenger innlegg for å få frem diverse ting. Jeg la i det minste med et bilde.
Se denne, og forelsk deg i denne flotte rasen <3


Nelly gull <3
I dag fikk jeg en hentelappi posten, så gledet meg til å endelig få en av mine mange iherbpakker jeg venter på. Så jeg og ei veninne trillet opp på butikken og fikk hentet pakken min. Desverre var dette den første pakken jeg bestilte, som jeg da ikke tenkte over at man må holde seg under 200, så det ble desverre mere utbetalinger, heldigvis er over halve av pakken mamma sin, så hurra for at jeg ikke trenger å betale alt sammen selv.


Valgte god og sunn lunsj! 2 skiver fra lavkarbobrødet jeg baket(det var knøttlite) med dansk salami og litt ost, og en salat som bestod av rød og gul paprika, agurk, mais og rukkola salat:)


Her er sjokoladene jeg fikk tilsendt. En boks av hver sort er min, de andre er mamma sine :) 
Sjokoladene dinner du HER Finn din favorittsmak! 
Om du er på facebook, noe de fleste er i disse dager, så kan du like siden jeg har opprettet for denne bloggen. Da vil jeg prøve å legge ut på siden hver gang jeg oppdaterer bloggen. Det blir da enklere å følge med når det kommer innlegg.

Lik siden min på facebook HER
Da har jeg fått gjort dagens styrketrening, og er godt fornøyd med dagen. Etterpå blir det også kveldstur med Nelly, om jeg får tid.

10x3
Armhevinger

20x2
Situps

15x2
skrå situps

10x2
utfall

20x2
Sumo knebøy

15x3
Hofteløft

1 minutt 
planken 

 

Armøvelsene på bildet under her gjorde jeg også.


Du kan lese mere om armøvelsene HER

Jeg må bare beklage for at ingen av de to innleggene jeg lovet dere i går dukket opp. Jeg fikk det plutselig veldig travelt med å både rydde garasje og snekre sammen et nytt møbel, noe som tok veldig lang tid da vi gjorde feil en del ganger før jeg forstod ordentlig tegningen og vi da fikk satt det sammen på null komme svisj. Men nå er det satt sammen og står fint på spisestuen min! Har ett til som skal settes sammen, men vi var så lei av montering at vi ikke gadd å gjøre det i går. Tror ikke jeg orker å gjøre det i dag heller, så det får bli i morgen!

Så derfor folkens, ble det null innlegg herfra. Men nå kommer det ett, og så kommer treningsinnlegget like etterpå.

Jeg og Casandra var en tur innom "ørsta gym" i dag, for å sjekke ut hvordan der ser ut og slik. Kanskje jeg skal begynne å trene der, muligens. Bare at de ikke har tredemøller der, bare sykkel til kondistrening. Noe jeg ikke er helt fornøyd med, siden jeg ikke bare vil ha styrketrening, men også litt kardio.  Ørsta gym er jo da hovedsakelig styrketrening.

Etterpå fant vi ut at vi skulle dra til Volda og titte litt i butikker, og da ta oss en tur på kafe. Vi dro på Mylna. En litt annerledes kafee, som er utrolig koselig! Og for første gang turte jeg å smake på chai latte. Som overaskende nok var fantastisk god! Trodde ikke te og melk kunne vere så godt sammen, men det var det jaggu. Så smak chai latte, du kommer til å bli overasket over hvor godt det er!

Ellers går jeg fortsatt og venter på flere iherb pakker, vil ha pakkene mine nå altså!! Den ene har jeg ventet i 3 uker på, argh..

 
Etter 9 måneder hvor kroppen har forandret seg voldsomt, og magen blitt stor og strekt seg er det naturlig at med en gang man får ut ungen så er man tilbake til hvordan alt var for 9 mnd siden. Jeg lå ofte og lurte på hvordan magen min ville bli når Sebastian kom ut, og såklart måtte jeg se meg selv i speilet og kjenne på magen når han endelig var ute. Men først lå jeg ganske lenge å slappet av, det eneste var at jeg måtte opp å stå og gå på do en liten stund etter at han var ute. Da de skulle sjekke at alt virket som det skulle etter epidural og slikt. Da var det så vidt jeg kom meg på do, og så bar det tilbake til sengen, hvor jeg tilbrakte resten av natta og store deler av tiden på sykehuset. Det var vondt å sitte, jeg var utslitt og trøtt. Kanskje ikke så rart etter å ha hatt en lang og smertefull fødsel(lå over 24 timer på sykehuset)

Magen kjentes ut som en vannseng, om noen har ligget i en slik seng før. Den var liksom tom og geleaktig. Kjemperart.. Og det tar en stund før livmoren trekker seg helt sammen igjen, så den ble jo på en måte mindre og mindre hele tiden. 

Da jeg kom hjem tok jeg det med ro. Å gå på do er vondt, pga stingene, og jeg lå for det meste på sofaen og slappet av det jeg kunne. Det følest helt merkelig å ikke ha noe inni magen lenger også.

Etter noen uker skulle jeg begynne å trene å komme i form igjen. Jeg var tross alt mange kilo tyngre enn hva jeg var før. Og det at jeg fikk Sebastian og gikk rett inn i julekosen hjalp ikke særlig på. Så jeg skulle prøve meg på situps og armhevinger. Noe som gikk frykelig dårlig. Jeg eide jo ikke muskler noen plasser. Følte meg som en sakkosekk.  Så det å ikke trene på 10 mnd og ha est ut 20 kg tar virkelig på.

Jeg kom igang med 30 days shred. En treningsform som tar 20 minutt om dagen i 30 dager. Jeg endret ikke noe med maten min, da jeg ammet Sebastian. Kjente etterhvert at jeg fikk tilbake styrke i kroppen, men desverre fikk jeg ikke av meg noe kiloer. Jeg skal ned 19 kg til, og derfor må jeg begynne å trene mere nå.

Fikk heller ingen strekkmerker etter graviditeten, noe jeg er utrolig glad for egentlig :) 

 
Jeg var tidlig oppe i dag, å når jeg er tidlig oppe så får jeg også ting gjort. Skulle vere på helsestasjonen kl. 10.00 med Sebastian, så det var bare å stå opp å få klart alt så vi kom oss ned tidsnok. 
Har også vert på butikken, de fleste vet jo at prix har sånn månedstilbud. Så kjøpte en pakke revet ost, og fikk med karbonadedeig på kjøpet. Så i kveld blir det tacos til middag!

Dro også innom Jernia, der jeg handlet både badevekt, kjøkkenvekt og ei brødform. For noen dager siden kjøpte jeg nemmelig en sånn pose som man bare skal blande inn vann, olje og gjær i. Så endelig fikk jeg baket brød også. Håper det blir godt! Var sånn lavkarbobrød ihvertfall, så jeg fortsatt kan spise brød, og ikke tenke på at jeg burde holde meg unna det.

Mens brødet hevet tok jeg like så greit å gikk en tur. Så da er min første tur i dag unnagjort! 3500 skritt ca, på den lille runden min, i dag sammen med Nelly og Sebastian i vogn. Det er litt regn og sol om hverandre også, så i det ene øyeblikket regnet det litt, og i det andre så tittet sola frem og varmet. Er ihvertfall fornøyd med at jeg fikk turen min idag da!

Har også kostet over gulvene, og støvsuget opp rusket(jeg har det med å koste gulvene med en mopp istedenfor å støvsuge. Og deretter støvsuge opp haugen som jeg har samlet sammen etterpå)
Har satt på både vaskemaskinen,oppvaskmaskinen og tørket støv, så her er det effektive Michelle.

Det blir nok en tur til med Nelly i kveld, så blir det også trening med henne på Bli øvelsen. Og så skal jeg trene selv med diverse øvelser(blant annet øvelsene for armene mine).

Nå sitter jeg å titter rundt på iherb, og ser om jeg finner noe spennende. Har bestilt litt av hvert derfra, så håper det kommer i posten snart! Har jo fått min første pakke, men venter fortsatt på *host*3*host* pakker til. Jeg må vell ta å roe meg ned. Men alt jeg kjøper er jo ting vi trenger, som krydder, nudler, mjøl(mandelmel) osv.. Slike ting jeg måtte ha kjøpt i butikken, bare at dette er billigere, og mye av det er masse sunnere også. 

Må reise meg om noen sekunder, da Nelly skal ha mat og så må hun få komme ut å tisse.

Det vil komme minst 2 innlegg til i dag by the way.
I dag var det på'n igjen med trening. Var veldig trøtt da jeg hadde problemer med å sove i natt, så har vert litt hallveis zombie i hele dag. Men jeg valgte å vere streng med meg selv, så derfor ble det litt trening uansett! Skal man komme i form så må man bare, slik er det.

Jeg begynte treningen min med en tur med Nelly. Jeg tok den korte runden(20-25 min) men la på med en liten omvei, slik at jeg fikk rundt 1000 skritt ekstra. Altså rundt 4500 skritt på turen.

Dagens styrketrening gikk slik:

10x2
Armhevinger 

10x3
Hofteløft

15x3
sumo knebøy

10x2 
Utfall

10x2
Øvelsen der man ligger på rygg, med strake bein mot taket, senker beina mot bakken, og så opp igjen.

 

I morgen blir det nok mere styrketrening, håper jeg er mere opplagt da.

Nå avslutter jeg kvelden med deilige bananlapper til kvelds :) Mmh.. Oppskriften finner du HER.

God natt alle store og små!
I dag ble det deilig middag som bestod av Wok og ris. Og det var jo en gyllen mulighet til å teste ut et nytt produkt jeg har fått fra iherb! Nemmelig Mirakel nudler

Disse nudlene er omtrent gjennomsiktige. Man tar dem ut av posen, skyller dem i 15 sekunder under kaldt vann. Deretter skal de kokes i ca 1 minutt, og så tilsetter man dem i retten man lager.

Disse nudlene blir det nok kjøpt mere av! De smakte ihvertfall godt i woken, og jeg regner med at de smaker like godt i andre retter også. Det beste av alt med mirakelnudlene er at de inneholder 0 av alt. Ingen kalorier eller noe.Har du prøvd miracle noodle?
Hvis ja, likte du det? 
En valp skal jo trenes, til både å bli stueren og å ligge, sitte osv. Dette har jeg tatt fatt på nå som vi har fått oss lille Nelly, og det kreves tid og tolmodighet for at man skal få en lydig og snill hund.

I går begynte jeg med en ny kommando for Nelly, nemmelig BLI kommandoen. Jeg får henne til å legge seg ned ( Da det har vert ligg vi har trent på i flere dager nå) og deretter får jeg henne til å bli, selv om jeg legger fra meg en godbit litt fremfor henne. Hun ligger faktisk lenge og bare venter, helt til jeg gir henne ros og sier "ver så god" Da får hun godbiten hun har ventet på. 

Dette har jeg gjort mens jeg sitter ved siden av henne, neste steg er at jeg skal stå når jeg gir henne kommandoen, og deretter rygge unna noen steg. Det blir nok et par treningsøkter til i dag med bli kommandoen, og i morgen skal jeg begynne å avansere den litt mere, da at jeg står og rygger noen skritt. Til slutt håper jeg såklart på at hun vil kunne sitte/ligge/stå i ro, og bli der selv om jeg går ut av rommet og kommer inn igjen etter noen sekunder.

Nelly er svært lærevillig, hun forstod fort sitt og ligg øvelsene, selv om hun kan bli litt forvirret til tider. Til å begynne med rotet jeg litt, da jeg ikke viste at man kun skal trene på en kommando hver treningsøkt. Nå derimot trener jeg kun en kommando hver gang, helst 2-3 dager med samme kommandoen slik at hun forstår den godt, før jeg repeterer på andre øvelser. Og slik skal det fortsette til hun har 100% inne Sitt, ligg, bli og vekk kommandoene. Skal også trene på innkalling.

I september er det utstilling her i Ørsta, og da med en kategori som er valpeshow. Denne kategorien har jeg tenkt å melde Nelly på, og derfor er det to ting som må trenes på. Nemmelig stå kommandoen, da hun skal stå fint og la folk få sjekke både tenner, kropp, føtter og hale. Og så skal hun lære seg å gå fint ved siden av meg. Da en del av utstilling er at man småjogger i sirkel elns. Så gå fint og stå er viktige kommandoer hun skal lære seg. Håper på litt hjelp fra ørsta og volda hundeklubb når jeg skal lære henne disse tingene.

Kommer til å oppdatere på kategorien Nelly her på bloggen når jeg driver trening, utstilling osv. med henne. Og såklart når hun gjør fremskritt i forskjellige ting. Hun skal jo tross alt bli en kjempesnill og flott familiehund når hun vokser til. Så om 2 år skal dette vere en fantastisk hund. Hun er såklart fantastisk nå også, bare litt rampete og det er litt mye valpebiting på henne. 


Hærligheten vår <3
Akkurat nå koser jeg meg med en sunn milkshake, slik at jeg skal få bort godterisuget. Min kjære er på butikken for å handle gjær, da vi skal lage hjemmelaget pizza i kveld! Jeg har også litt annet godt i kjøleskapet, litt sjokolade(70%) og ritz kjeks med diverse gode kremoster. Der er også litt potetgull som jeg kanskje skal smake litt på. 

Vi skal altså vere hjemme alle tre i kveld, kose oss med film og god mat. Er deilig at vi er samlet og skal kose oss for en gang skyld, ikke ofte det altså. Tror ikke det blir noe trening på meg i dag. Kanskje et par øvelser, men tviler. Kosekveld er kosekveld.. :)

Vi har også fått oss et nytt glis på tunet, en mercedes som er vår nye familiebil. De som vet hva mre og smp er, har kanskje en liten anelse om hvorfor vi ikke har volvoen lenger. Buhu..

Håper alle andre også koser seg i kveld, enten det er med prosenter i glasset eller ikke. Ha en fin kveld!


BTW. Heia Norge! 
(Ser på herrekamp på tv2!)
Tenkte å skrive et lite innlegg om hva mine mål er når det gjelder treningen min, og kostholdet.

Om folk hadde spurt meg hva jeg vil få ut av treningen og kostholdsendringen, så ville det enkle svaret vere å komme i bedre form. Og det er jo egentlig det som er målet, men hva er egentlig bedre form? Jo da må man ha konkrete ting som man vil forbedre. Og pr dags dato har jeg en del ting jeg vil forbedre. Skal starte opp igjen med handball til høsten, og er ikke så veldig gira på å komme dit og ha kondis, utholdenhet og fart som en 90 åring. Trenger også dette slik at selvtilliten min kan øke noen hakk oppover. Den er som dere kanskje forstår ikke på topp når det gjelder min form, eller kropp.

Mine mål er som følger:

* Jeg skal klare planken i minst 5 minutter sammenhengende, uten knærne nedi.

1* Jeg skal klare å ta armhevinger uten knærne nedi igjen.
2*Jeg skal klare å ta minst 15 armhevinger uten knærne nedi

*Jeg skal gå ned 20 kg

*Jeg skal ned 2 buksestørrelser

*Jeg skal få fastere og mere veltrent kropp

*Jeg skal få flat/stram mage igjen

*Jeg skal gå ned mange cm på lår, rumpe, midje, hofter +++

*Jeg skal spise sunnere, og dermed klare å holde vekta nede

*Vere et sunt og godt forbilde for sønnen min
 

 

Noen av disse målene trenger jeg å liste opp pga. jeg har vert gravid og da tok på meg ganske mange kilo. Jeg vil ned til der jeg var en liten stund før jeg ble gravid. Dvs jeg har gått opp 2 buksestørrelser, 20 kg og er blitt veldig utrent. Jeg har ikke badevekt her hjemme, men det skal investeres i, slik at jeg får veid meg og sjekke vekta. Målbånd har jeg, så jeg skal også måles hver uke. Har jo allerede begynt med både kostholdet og treningen i ihvertfall en uke, så regner med det ikke er 20 kg igjen til mitt mål.

Målene mine er jo store mål, og jeg sier ikke at dette skal skje på en mnd. Men det skal skje i løpet av sommeren/høsten. På bursdagen min, som er 1 november håper jeg å ha nådd de fleste av disse målene! Det er jo tross alt nesten 6 mnd til, så jeg ønsker jeg meg selv lykke til, og jeg SKAL KLARE DET.

Når Sebastian begynner i bhg. så kommer jeg til å starte opp på et treningsenter, få meg et ordentlig treningsprogram og virkelig begynne på reisen mot en kropp jeg kan vere fornøyd med.

 

 
I dag har jeg ikke hatt tid til styrketrening før nå, men bedre sent enn aldri, right?

Her er hva jeg har gjort i dag:

15x3
Hofteløft

10x2
Utfall

10x3
Armhevinger

20x2
Situps

10x2
Skrå situps

10x2
sumo knebøy

1 minutt
planken - på knærne

I tillegg har jeg gått meg en halvtimes tur sammen med Nelly. Ca 3500 steg viser  skrittelleren.

Skal prøve og få inn denne runden hver eneste dag nå fremover. Godt for meg, og Nelly får trimmet litt også :) 

 
Jeg har lest her og der om folk som bruker cottage cheese til mellommåltid, eller som en ingrediense til diverse retter. Og nå fant jeg ut at det var min tur til og prøve ut dette. Er ganske skeptisk til nye ting egentlig, så jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle teste det ut eller ikke. Ville teste det som mellommåltid, for og se om dette kunne vere noe for meg når jeg kjente sulten komme.

Jeg tok en halv boks med CC i en skål, tok i noen bringebær og moste dem godt, og blandet dem inn i CCen. Og så tok jeg kanel og blandet nedi det også. Da jeg var ferdig med å blande så testet jeg det ut. Og dette blir nok laget flere ganger tenker jeg, både i denne varianten, og jeg skal prøve å blande inn andre ting sammen med CC.

Altså, tommel opp! Dette var godt og enkelt.. 


Ikke akkurat det mest delikate bildet, men uansett hvordan det ser ut så var det godt!
I dag var jeg og hentet min første pakke fra Iherb. Var kjempeglad når jeg fikk beskjed om at den var kommet. Med en gang jeg kom hjem så laget jeg meg en deilig milkshake av produktene jeg fikk i pakken.

Pakken inneholdt : kakao pulver , sjokoladeprotein og to pakker med mirakelnudler.

Det første jeg gjorde var å lage en milkshake fra oppskriften til Kristine sin blogg. 

Oppskriften er slik :

1 stor frossen banan
1 scoop, 30 g sjokoladeprotein
1 ts kakaopulver
2 dl melk

ta alt i en blender og la det røre seg sammen til en god tjukk masse. Jeg har nettopp smakt på min, og det er tommel opp! Som Kristine skrev, det smaker utrolig usunt, så får nok dekt godterisuget mitt.

Kjempegodt!
Et barn på 6 mnd skal kunne:

-Holde flasken sin med begge hender 
-Bære hele kroppsvekten med føttene 
-Ha teknikker (som rulling) for å komme seg rundt 
-Sitte stødigere med støtte

Barnet har nå full kontroll over bevegelsene når det ligger på magen. Det kan løfte brystkassen opp med strake armer. Det klarer lett å rulle fra rygg til mage og til rygg igjen. Dette gjør det for å komme seg rundt på gulvet, siden krabbing er litt tidlig. Barn i 6mnd alder griper aktivt etter alle ting innen rekkevidde, så vær obs på små deler. Det snakker mye til sitt eget speilbilde og til foreldrene. De begynner å bli litt skeptisk til fremmede personer nå.

♥♥♥

Sebastian klarer og holde flasken sin selv og drikke av den, men han har ikke helt funnet ut av det med at man må bøye den slik at vannet/melka kommer ut. Han skal ikke annet enn å stå han here, har holdt kroppsvekten sin med føttene veldig lenge, han reiser seg også opp om han har støtte til balansen. Han klarer fint å rulle seg fra rygg til mage, og sånn ok fra mage til rygg. Han ligger aldri der jeg legger han fra meg etter en liten stund, så han kommer seg hit og dit. Sitter ganske greit med støtte. Han er en ordentlig goding som har funnet favorittlyden sin, "frøsing" eller billyder da. Så det spruter slev overalt. En ordentlig goding!

 
Tok noen bilder rett før vi la oss i går. Kom på at jeg måtte ta bilder av 6 månedersgutten min, så ble mobilbilder.
I dag fikk jeg gjort treningen min litt tidlig på dag, liker best at jeg får slappe av om kvelden, med god samvittighet fordi jeg har fått gjort det jeg skulle tidligere. Nå kommer dagens trening, som jeg har gjort.

 

30 sekunder x2
Planken - Uten knærne nedi! ( har brukt å hatt knærne nedi, og da tatt ca 1 minutt sammenhengende, man må begynne med det man klarer. Så er stolt over å klare det uten knærne igjen.) 

10x2
Armhevinger - med knærne nedi ( håper på å begynne og klare dette uten knærne nedi om et par uker. Målet mitt er vell å klare 10-20 stk uten knærne nedi)

15x2
Utfall - 15 på hvert bein

10x3
knebøy


Så gjorde jeg disse øvelsene som er på bildet over.
Mere info om øvelsene som jeg gjorde finner du HER

Disse armøvelsene skal jeg gjøre minst 2 ganger i uka, helst 4 ganger.
Så får vi se om armene mine blir strammere og jeg får litt mere muskler i løpet av 3 uker, som skrevet i artikkelen.

 

Nå skal jeg dusje og lage meg klar, deretter gi Sebastian mat og lage han klar, vi skal nemmelig på avslutning for lillebroren min på skolen hans. Skrev vell om det på forrige innlegg.
I dag er jeg utrolig støl i den ene siden av nakken. Dette er da etter at jeg har ristet, kakket og slengt rundt på hodet i hele går, bare pga det dumme vannet som ikke ville ut av øret mitt. Men til slutt så fikk jeg det ut, og hærlig var det! Så da var jeg kvitt det problemet. Men nå er jo det nakken som er et nytt problem. Tror jeg må be om en liten masasje når min kjære kommer hjem.

Ellers så har lillebroren min avslutning i dag, så da skal jeg og Sebastian vere med. Sammen med mamma og besta tror jeg det var. Håper det blir gøy, og at nakken min er litt bedre innen da. Skal prøve og gni inn litt tigerbalsam på, det bruker og hjelpe.

Kjenner at jeg har tatt en del mageøvelser de siste dagene, har litt gangsperre. Derfor bestemte jeg meg for at i dag ble det mere fokus på armer og bein, og bare noe lett på magen.

Det kommer da altså et treningsinnlegg i dag, og et innlegg om Sebastian, som ble 6 mnd i går! Storegutten min :) 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits