Det er jo vanlig med litt gaver til de nye verdensborgerne. Om du ønsker å gi noe i gave så har jeg listet opp nedenfor.
Vi har utrolig mye fra før av, siden dette er baby nummer to og vi lagret på det meste fra storebror istedenfor å selge/gi bort..

Ofte er det mye små søte klær som blir gitt i gave. Her i huset har vi ALT FOR MYE KLÆR! i alle størrelser føler jeg.. Dette kom godt frem da jeg og min mor tok alle kasser med klær fra str 50-110 ned fra loftet og sorterte det ordentlig. Så jeg har mer enn nok klær til lillebror sin ankomst. Derfor velger jeg å lage en ønskeliste om folk skulle ønske å gi gaver. Vi forventer ikke at folk skal gi gaver, så det er sagt, men fikk jo mye når Sebastian var født, så er litt førevar så ikke vi sitter med en haug med ting vi ikke får bruk for. Lykkeønskninger er også mer enn godt nok! :)

Da flere av tingene koster litt, så velger vi å skrive "penger til" slik at vi evt kan legge inn restbeløpet selv eller flere kan gi penger til det samme. Om folk ønsker å gi noe annet som ikke er listet opp, spør oss! Kommer til å legge ut en egen ønskeliste til dåpsgaver senere. Kommer sikkert til å vere litt av det samme som denne listen. + div dåpsting.

ØNSKELISTE

-Penger til vognpose.
Vi skal kjøpe vognpose til høst/vinter, da vi ikke kommer til å bruke vognpose på sommeren.

-Penger til nyfødtfotografering
Dette er noe vi ønsker å gjøre, innen en uke etter at han er kommet til verden.

-Penger til tripp trapp stol
Trengst jo når vi skal begynne med "ordentlig" mat etter hvert. Får låne new born sete.

-Babygym/penger til babygym.
Til å legge i leikegrind

-Babycall med trådløs foreldrenhet OG babyenhet (Neonate BC-4500D eller liknande)
Har en babycall med kamera, men der er babyenheten avhengig av strømuttak.
Ønsker gjerne ha en som er trådløs og kan brukes i med vogn og enkelt tas med på turer til for eksempel hytta.

-baby"leker" som bitering, og utforskingsleker
Har litt etter storebror, må gå gjennom kassen med babyleker. Men er nok greit med litt nytt av det da mye er "oppspist" av både storebror og hund.


 
Natt til idag overnattet Sebastian med bestefaren sin, og både jeg og Øystein fikk sove ut så lenge vi ville. Dette var nok noe jeg trengte sårt, da klokken var 1130 når mannen begynte og vekke på meg. Vi hadde avtalt med et vennepar å komme på besøk, og Øystein hadde da fått melding om vi kunne komme kl 12, da de skulle vist noe annet kl 1330(liksom). Vi stod opp og gjorde oss klar. Lite viste jeg hva jeg hadde i vente!

Uten noen anelse kom vi frem og jeg gikk opp trappa. Der hoppet plutselig en haug av veninner frem og roper overaskelse! Jeg ble utrolig sjokkert og rørt. hadde ikke forventet det i det hele tatt! Kanskje hadde jeg hørt på mannen da han spurte om jeg ikke skulle ha på meg en finere bukse enn joggebukse når vi skulle på besøk?(antrekksbilde nederst)

Jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg har så gode veninner som har planlagt og ordnet til dette for meg og lillebror i magen!  Dere er bare helt fantastiske, alle sammen! Det kom en del tårer, og jeg storkoste meg sammen med dere!  Og igjen, tusen takk for denne dagen, og for nydelige gaver til lillebror! 

Beklager "dårlige" bilder, da jeg var skjelven og fortsatt litt i sjokk etter å ha blitt overasket!Pynten og kakebordet, som er i ekte sunnmørstil med mer enn nok med nydelig mat og flotte kaker! 


Nærbilde av den flotteste kaken!  Helt fantastisk :D


Bleiekake fikk jeg også! Utrolig kreativt med sykkelutformingen! 


Og så bildet av meg til slutt da! 35+1
Termin 25.07.17
På vei 34+2
Igjen til termin 43 dager!
Kjønn Gutt 
Utålmodig Kjenner den bygger seg greit opp nå ja.
Aktivitet innenifra Kjenner mye liv hver dag, og det merkes at han får mindre og mindre plass!
Bestemt navn Navn er 90% bestemt ;)
Vektøkning Blir "spennende" å sjekke på neste kontroll, ikke begeistra for å si det sånn
Vann i kroppen Nei
Barnerom Ikke noe vi tenker på. Han skal sove på vårt rom i egen seng som Sebastian gjorde.
Utstyr Har barnevogn, seng, vugge, stellebord og kjøpt bilstol :)
Mangler av utstyr Lekegrind, alt som skal på stellebordet og garantert litt klær.
Strekkmerker Dessverre fått litt på magen denne gangen.
Om fødselen Stresser jeg ikke med. Mine eneste forhåpninger er at den skal gå litt fortere enn forrige.
Plager Bekkenet begynner å bli vondt, morgenkvalme og jeg sover dårlig på natta. Ellers i fin form :)
Oppegående Er fint oppegående enda
Matkikk Akkurat nå har jeg ikke noe spesielt, jeg merker jeg nesten er litt matlei for tiden..
Kynnere Merker det litt at magen strammer seg noen ganger. Så er vel det som er kynnere..
Melk i brystene Nei
Tungt Merker det er tyngre å puste i de fleste liggestillinger og påkledning er ikke så enkelt lenger
Høygravid Kun 3 dager igjen!
Neste kontroll Denne uken :)
Sykehusbagen Skal jeg begynne å pakke, snaart.... Ikke helt enda Good tid?

 


Bildet er tatt 34+0 :)

 
For en uke siden var det jo pinse og frimandag. Dette måtte vi utnytte og tok oss en familietur til fjells! Sebastian har maset ganske lenge om at han vil opp på "pølsa" som er eit populært turmål her i Ørsta. Dette fjellet som også har navn "okla" er 610moh. Og er en fin tur som ikke tar så lang tid til vanlig, selv om det tok greit lenger tid i min tilstand.  

På toppen tok vi en lengre pause og spiste en god pastasalat til lunsj, og jeg fikk tilbake pusten, hehe.De spreke guttene mine spratt opp til toppen uten noe slit. Er veldig imponert over Sebastian, som ikke klaget en eneste gang, og til og med bar med seg sekk med drikkeflaske og div oppi. Og gutten var så stolt, når han endelig hadde gått på pølsa! 

Gleder meg til flere familieturer sammen til høsten når jeg skal få kroppen tilbake i form, det var i hvert fall siste ordentlige fjellturen kroppen min klarte i dette svangerskapet. Kjente det greit i bekkenet etterhvert når vi gikk nedover igjen. Var 33+2 på denne fjellturen.

 

Jeg kommer nok til å gå en del på fjellet med lillebror til høsten. Hvilken bæresele bruker DU på turer i terrenget?
Trenger en god en for lengre turer for både meg og han før han er stor nok til bæremeis.

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Juli 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · August 2013 · Juni 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet nr 1 · Graviditet nr 2 · hverdag · Konkurranse · Koreansk kosmetikk · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits