I 3 tiden i natt satte vi oss i bilen og vendte nesen mot Oslo. Vi kom frem til Asker i tre tiden på dagen, etter mye frem og tilbake. Vi rotet oss litt bort kan man si. Men frem kom vi! 
Vi Ørstinger som er vandt med 12-20 grader og skyer rant jo bort når solen stod opp rett etter vi kom ned fra strynefjellet. Jeg er sikker på det var langt over 30 grader! Og med skinnseter blir det kleint, hehe :) 

Gratulere med dagen til min onkel som ble 38 år i dag!  

Vil advare om død mus bilde nederst!
Så ikke bla helt ned om du ikke vil se.


Feiret onkel med sjokoladekake, som smakte himmelsk! 


Pyntepynt :)


Lol, epic pose!


Vi spillte badminton kjempelenge! Og ødela begge hønene..  Dårlig kvalitet kan man si!


Stakkars lille spissmusen som katten kom bærende med.
Merk dere at den har et gresstrå ut gjennom munnen, ble nok tatt mens den spiste! haha 
Jeg har FERIE!!!

Endelig skal jeg på en liten ferietur også! Bort fra Ørsta og jobb og alt! 
Turen går mot Sverige, skal innom min onkel, og så skal vi innom onkelen til Øystein på vei hjem igjen. Skal kose oss i Sverige i noen dager, sammen med pappaen min og lillebror! Fylle opp campingvognen hans, haha :) 

Men er så deilig ivertfall!! Selv om jeg ikke gler meg til og sitte i bil i maaaange timer, satser på og sove litt da.. Stakkars kjære gutten min som må kjøre hele veien.. Sånn er det når man finner seg dame uten billappen! 

Føttene mine prikker og verker etter jobb, øynene er tunge og hjernen hallveis avkoblet. Nå skal jeg slappe av på sofaen med Unge mødre på skjermen! :)

Det kommer nok et innlegg i morgen når vi er kommet frem til onkelen min, og så kanskje et par innlegg fra Sverige. Er sikkert gigamegadårlig internett der.. Sånn trådløst internett som telenor har og sånn, it's crappy... :P

Har ikke noe bilde i dag.. Sorry folkæns!  
Når dumme kuer ikke flytter seg når man kjører helt inni dem.. 

Ja, hev meg med på trilletur sammen med min kjære, og så dro han med seg en kompis i tillegg! 
Vi dro til en liten skole lenger nede i feltet her. Der lekte de med gutten på 2 år, mens jeg satt og slappa av og "skubba" vogna med minstejenta frem og tilbake.

Jenta er nå blitt så gammel at hun skal hele tiden sitte i vognen! Og når vi da måtte legge henne ned igjen for vi skulle trille hjem, ja da må du tro det ble ramaskrik! Hun vil jo sitte, ikke ligge!

Men hjem kom vi oss, og med en gang hun ble løftet ut av vognen og fikk komme opp i armene mine, ble det stille igjen :)  

Guttene koser seg med reiene :) 
Ignorer mobilkamerakvaliteten.. Glemte speilrefleksen.Etter og ha fyllt opp hele badebassenget, og begynt og varmet opp vannet, så fant Øystein plutselig ut at det var feil vei!! Dvs, han har da måttet tømme ut alt vannet og fylle opp på nytt, rette veien da så klart. 
Likte det litt bedre når jeg fant ut at det fulgte med en slags varmepumpe som varmer opp vannet. Kanskje det blir bading på meg alikevell? :)

Jeg har ivertfall vært på jobb i dag, og er kjempesliten! Føttene og ryggen trengte virkelig en hvilepause nå. Så var godt og få sette seg ned litt.


En sliten Michelle etter jobb!

Men nå skal jeg og min kjære på trilletur med ungene til søstra hans!
 


 
I dag har vi vert og badet i basseng sammen med søsteren til Øystein og gutten hennes på 2 år :) Jeg holdt meg på sidelinja av bassenget, og passet lillejenta hennes!

Øverst er det glade lillejenta som jeg passet :)
Under så kommer et morsomt øyeblikksbilde. 
Og nederst er det bilde av min fine kjæreste;)


Og så har han gjort et spontankjøp på et digert badebasseng i hagen.. 
Og han bare måtte se hvor stort det er og fylle det med vann!
I tillegg så regner det..! Jeg skal ivertfall ikke bade og bli syk...

 

Nå skal jeg kose meg med en kopp kakao før jeg legger meg og sove supersøtt.
Skal på jobb i morgen, fra hall 10 til 16.00, viktig og vere uthvilt da


Jeg har jobbet hele sommeren, har ikke vært mye fri på meg, desverre.. Men dette er siste jobbuken min, og eg jobber bare 3 dager, eg jobbet tirsdag og skal jobbe fredag og lørdag. Så har vert kjempedeilig og bare hatt fri og fått kommet seg litt inn i feriemodus. 

I går dro vi en tur til tanta og onkelen til Øystein. Vi fikk tilbud om og bli og grille. Noe vi ivertfall ikke sa nei til! Det ble grillet hamburgere, og laks til meg. Siden jeg er for og si det slik, lei av "junk". Følte meg litt storkrevende, men det gikk jo bra til slutt! Maten var kjempegod! 

Vi avsluttet med jordbær og vaniljesaus, noe jeg ikke har spist på evigheter, så DET var godt det! Når vi var on the road again, så ringte telefonen til Øystein. Fikk bare med meg at han skulle hente jakken sin og at han var klar om en halltime. Lite forstod jeg der og da. Men når røret var lagt på, så forklarte han at vi skulle ut på flåtetur på Vatnevatnet, sammen med søstra til Øystein og forloveden hennes. 

Det var kjempekoselig på flåtetur, vi grillet marsmelows(?) og kotteletter. Prøvde og fiske, men fisken var tydeligvis mere opptatt av og hoppe rundt oss enn og bite på kroken. Ingen fisk på oss.

Det var blitt litt sent når vi var ferdige på tur rundt Vatnevatnet, så jeg begynte og bli litt trøtt. Men Øystein var jo ikke trøtt, nei nei og atter nei. Han dro en tur til noen kompiser. Mens jeg så på hoteller og forskjellige ting i Sverige.

Vi skal nemmelig på ferie neste uke! Eller, vi reiser på Søndag. Det skal bli deilig det!!

 

Skal kjøpe meg et digitalkamera, siden speilreflekskameraet er stort og drasse med seg overalt, så blir lite bilder.
Beklager!!!! 
Nå sa jeg for leenge siden at jeg skulle bli aktiv igjen, men neida.. Har gått leenge igjen siden forige blogg. Rett og slett pga ingenting og skrive om. Får se nå da, skal bli flink til og ta bilder og slikt fremover. Så kanskje det blir en bedre blogg ut av det!

slenger med noen bilder fra min sommer, naturbilder da..
Turen hjem da vi hente bil :)
Pusen min! :) Som elsket den nye lekemusen han fikk :P Bilder jeg tok på en gråværsdag.. Siste er pusen som hopper ut av en busk, haha!

Kjipe kjipe sunnmøre med alt sitt regn! 

Skal oppdatere oftere nå, har litt mere og skrive om tenker jeg.

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits