Nå slapper jeg av litt før jeg skal legge meg å sove. Trodde jeg skulle ha fri i morgen, men det ble jobb alikevell. Helt greit for meg, som blir glad når lønna kommer!

I morgen blir det først jobb, deretter skal jeg få pakket og gjort alt klart før avreise på torsdag. Gleder meg og gruer meg litt. Håper det går bra med Sebastian på flyet, og at jeg får med meg all bagasjen osv.. Har laget pakkeliste, og vasket klær som jeg nå skal henge opp før jeg legger meg, slik at alt blir rent og tørt før jeg reiser.

Skal ikke ha med meg data, så blir nok ikke blogging før søndagen. Muligens et par mobil inlegg.

Forresten fikk Sebastian sin andre tann for et par dager siden! Tenker munnen er full av tenner snart! Lillegullet<3 

God natt folkens, nå skal ihvertfall jeg sove godt!(etter jeg har hengt opp klær, vel og merke)
I dag har jeg ikke sittet forran dataen før nå faktisk. Derfor ingen innlegg! Er travelt når man plutselig skal tilbake på jobb osv..

Har vært på jobb i hele dag, kom hjem, så begynte vi å lage hundegård, deretter dro jeg og ordnet en haug med ting jeg skulle, og så dro jeg på stranda og så på min kjære som dro paraglider der. Kom hjem, laget middag og kveldsmat til Sebastian, ordna noe annet jeg skulle. La sebastian, spiste middag/kveldsmat. Og nå har jeg hengt opp noen klær. Tenker jeg finner senga mi nå straks også. Travel dag eller? :)


Koste oss på stranda!


Kom hjem og fikk slappe av litt med to gull <3Og sist men ikke minst, denne karen hær var utrolig kul! Eggeglass som har hammer som er bøyelig med stålkant som "knekker" egget, og egen holder til skei. Digget den! Tror nesten jeg må ha meg en slik selv, men kom på jeg spiser skjeldent egg fra eggeglass. Du får den hos Jernia :)

 

Skal på jobb i morgen også, så vet ikke hvor mye blogging det blir. Skal ihvertfall prøve å få til ett innlegg. Nå skal jeg skrive pakkeliste før jeg legger meg. Ikke lenge til vi reiser nå! :)
har blogget litt lite de siste dagene, var hærlig å få hjem min kjære, så jeg har brukt tid med han og koset meg.

nå er vi med svigers å har spist god mat :-)

en som kravler seg ut på altanen, kjempesvært!
btw. det er varmt ute :-)
Etter en lang flott tur, så har jeg oppnådd mine 10000 skritt i dag, og jeg var klar for mat da jeg kom hjem. Som en litt sen lunsj i dag har jeg 2 brødskive, ene med egg og den andre med kylling. Og masse agurk og tomat. Kjempegodt! 

Til middag i dag tenker jeg det blir kalkunfilet fra kiwi, som jeg skal handle inn etterpå. Som tilbehør blir det salat. Jeg må holde det kjempesunt nå siste uken.

Hva skal dere ha til middag i dag?
Etter at det ble litt mye sofakos og løvbiff med chips til middag så er det på tide å få bort alt igjen. 

Til frokost ble det CC med litt fun light saft. Og den andre halven med kanel og litt sukrin. 

Fant ut at ukens helgetilbud på kiwi er kalkunfilet, noe jeg skal kjøpe inn av ihvertfall! Kalkun er ja mat altså! Må holde meg til bare sunt og vere veldig bestemt på hele denne ukens mat.  

Må også begynne å planlegge pakkingen. Skal pakke for 4 dager. Ikke bare til meg selv, men også til Sebastian. Så jeg må nok skrive pakkeliste slik at jeg får med meg alt jeg skal.

Skal gå tur sammen med mamma og lillebror nå snart. Såklart med Nelly og Sebastian i vogn.
nå er jeg på ferga på vei hjem igjen. har kjørt storebroren min på flyplassen. er ganske letta over at jeg, med min dårlige retningsans klarte å lett finne tilbake til kjente strøk.

min kjære kom hjem i dag tidlig, og hærlig var det! endelig er jeg ikke alene lenger!

hærlig sol!
Nå er jeg hjemme fra en tur sammen med både mamma, besta, lillebror, nelly, Consull(?) og Sebastian. Vi har gått en fin tur. Har kommet meg opp på 9200 skritt til nå, så dette ser bra ut! 

Var en grei tur, ikke mye oppover eller nedover, mest bortover, og endel gjørme til tider. Men men, slik er det når trærne skjuler bakken, så ikke alt tørker ordentlig opp.

Sebastian var kjempeglad og elsket å sitte i bæreselen, fikk prøve å ta på mye rart. Og skrattlo om vi småsprang med han og deretter stoppet og sa "Bø" nå han nådde oss igjen. Altså mamma hadde han i bæresele, sprang fremover mot oss, og når de kom til oss så sa vi bø. :P 

Nå har Sebastian fått seg middag og sovnet for lengst. Tror han var veldig trøtt etter dagen. Han fikk sove i sånn 10 minutter før mamma ringte og vi dro av sted for å gå på tur. Men han koste seg voldsomt da! 

Og nelly tror jeg koste seg veldig også. Hun er virkelig en ivrig hund som har mye energi! Men men, utslitt var hun da vi kom til bilen igjen så. 

Nå lager jeg meg litt mat, og deretter skal jeg slappe av litt og la maten synke, og så skal jeg trene dagens shred. Så får vi se om jeg drar opp til mamma en tur for å se film sammen med dem. Gidder jo ikke å sitte alene her hjemme resten av kvelden. 

og i morgen kommer min kjære hjem! GLEDER MEG SÅ SYKT.. Har savnet han veldig mye, så skal bli godt å få han hjem til meg. 
Sebastian får ta på tredet, svært! 


Mamma og Sebastian :) 


Måtte ut på noen steiner og lokke Nelly ut i vannet, gikk til slutt. Alt for godbitene!
 I går hadde jeg besøk av to veninner til ganske så sent. Så jeg må skuffe dere med at det ble ingen shred i går. Man kan jo ikke jage kjekke folk ut døren for at man skal trene shred! Og for min del var det ikke så gale at kroppen fikk en fridag. 

Men i dag er det pån igjen med shred og hele pakka. Lurer på å gjøre både nivå 1 og nivå 2, for å "ta igjen" litt av det tapte. Eller to ganger med nivå 2. 

Det er fantastisk vær i dag. Blå himmel og strålendes sol. Kjente med en gang jeg stod i 10 tiden og så solen ute at DETTE blir en bra dag. Før jeg i det hele tatt tenkte på frokost til meg selv, hadde både hunden fått mat og lufting, sebastian hadde fått mat og morgenstell, og jeg hadde dusjet, hengt opp klær, brettet klær, lagt bort klær og satt på ei ny maskin til! Har masse energi i dag. Tror virkelig det må vere noe med at det er sol ute. 

Til frokost i dag ble det havregrøt og proteinkaffe. Enkelt og greit. Og så godt da!


Jeg klarer nesten ikke å vente til jeg er ferdig å spise opp til jeg får begynne å rydde og styre på her hjemme! Skal støvsuge og vaske gulvene i hele huset tenkte jeg. Få vasket flere maskiner med klær slik at det aller siste av skittentøyet er borte før min kjære kommer hjem. Jeg skal tørke støv, jeg skal gå en lang tur i fineværet, og jeg skal trene shred. Livet er hærlig!

 

Hvordan er været der du bor i dag? Får du energi når det er sol ute?
Satt og tenkte at jeg må jo få tatt et bilde av den tanna som nettopp har kommet. Lette frem kameraet og tok en haug av mislykkede bilder, men så plutselig fikk jeg flere fulltreffere! Tanna viser ihvertfall ganske godt på de!

Den er ikke så stor, men hvis du ser godt etter så er den der! sylskap med er den ;)
Da jeg spiste littegrande for mye taco i går, så viste jeg godt da jeg stod opp at vekta ikke hadde gått ned. Jeg følte meg "full" og mett ennå, så det var ikke akkurat noe godt tegn. Og riktig nok hadde ikke vekten rikket seg nedover. Vil helst ikke virke mett når jeg våkner flere ganger. Skjerpings på den fronten med hvor mye jeg spiser. 

I dag har jeg startet med 2 skiver. En med kalkunpålegg og en med 2 kokte egg på. Litt minitomater og proteinkaffe + vann.

Til middag har jeg nå kotelettfilet av svin sammen med gulrot og brokkoli. Prøver å spise litt mindre og sunnere nå dagene fremover, slik at jeg kommer tilbake til slik det skal vere.
Etter min middag er det på tide med middag til lillegull, og deretter skal jeg trene dagens shred. Nest siste dag med nivå 2. Jeg føler meg flink. 

 
I dette øyeblikk holder jeg på å koke opp vann, slik at min kjære sønn skal få seg noe grøt. Lillebror og mamma har dratt, etter at vi ble sittende og se "arriettas hemmelige verden". Ganske søt film faktisk. Liker litt slike filmer jeg :)

Nå blir jeg alene her hjemme til min kjære kommer hjem på onsdag. Så får noen travle dager med både unge og hund fremover. Men heldigvis ikke lenge! Var ganske greit å ha lillebror her i noen dager, så jeg fikk hjelp til diverse ting.

Senere så skal mamma passe Sebastian litt, slik at jeg får ryddet og styrt litt her hjemme. Ikke det at det er så rotete. Men jeg skal henge opp klær og vaske gulvene både oppe og nede. Ganske greit å få gjort det uten å måtte løpe og ta Sebastian hele tiden. Spesielt nå når han begynner å reise seg opp etter ting. 

Trente forresten shred i går ja. Så har bare i dag og i morgen igjen med nivå 2. Føler meg meget flink! Snart ferdig med dette forferdelige nivået. Kan begrunne meg litt mere med hvorfor jeg ikke liker det. Det er alt for mange "plankeøvelser" for min del. Både i styrke, kondisjon og mage er det plankeøvelser, liker ikke! Og så er det en øvelse som er så forferdelig langdryg. Men ellers er der noen øvelser jeg også liker ganske godt. 

Blir bra når jeg får ryddet dette "overflaterotet" her. Og får vasket ordentlig over gulvene igjen. Vasker jo dem daglig egentlig, da Nelly ikke er fullstendig husrein ennå. Så må få vasket ordentlig over dem nå. Og så skal jeg vaske øverste etasjen også da.

Men nå må jeg løpe og lage klar grøten til lillegullet. 

Kommer flere innlegg senere! :)
I dag da jeg hentet Sebastian med tanta mi og familien hennes, så måtte jeg jo kjenne inni munnen til Sebastian. Det har vært ei tann som vi har kjent og sett på i noen dager nå, men den hadde ikke kommet gjennom ennå. Men i dag, da var den kommet gjennom! En spiss liten hoggtann som gjør meg livredd for og amme. Men men, han var flink i kveld og beit ihvertfall ikke en eneste gang! Men kjenner jeg er litt mere nervøs for at han skal bite nå enn før.

FØRSTE TANN : 22.07.2012

 

Nå setter han seg opp på kne, og han sitter vanlig også ganske så lenge. Han reiser seg opp etter alt mulig. han reiser seg opp på alle fire, men har ennå ikke funnet ut hvordan han skal krabbe. Men drar seg fremover og skubber godt fra med beina, så han fyker rundt som ei pil!

Gutten til mamma har blitt stor! Tiden går veldig fort.. 7 og 1/2 mnd nå snart..
I dag har jeg ikke blogget i det hele tatt. Jeg stod opp, fikk dusjet og fixet meg litt før jeg dro avsted og hentet lillegullet mitt. Er alltid like godt å se han igjen etter en stund uten han! Var på besøk hos tanta mi ei lita stund før jeg dro videre for å hente lillebroren min. Ble en stund hos besta på besøk også.

Her er noen bilder fra dagen hos besta:Jeg og kevin spilte sjakk. Jeg er hvit ;)


Det kjekkeste Sebastian vet med besta, er denne peisen. Alltid bort dit å styre!


Plutselig satt Sebastian med bokhylla og styrte. Verdens flinkeste!

Godgutten min <3

Nå har både lillebror og Sebastian for lengst lagt seg. Jeg skal til å skifte på meg å ta dagens shred før jeg legger meg jeg også. Er kommet til dag 12 nå, snart ferdig med nivå 2! Det skal bli ei "gledje" å komme seg bort fra dette nivået.


Og så har vi lillegutt som klatrer og styrer på. Etter at han begynte, så har han ikke gjort annet enn å reise seg opp og styre med alt. Her reiste han seg rett og slett opp etter voggen. Stod lenge og styrte på, helt til jeg tok han med meg for litt kveldsmat.

FLINKE GUTTEN MIN<3
Nå er jeg en rask tur innom før jeg skal trene dagens shred. Har vært på amfisenteret i hele dag, så har ikke hatt tid til å blogge. I dag så våknet jeg i halv 10 tiden, uthvilt og følte meg ganske så våken. Det var HÆRLIG. Sovnet ganske raskt da jeg la meg for å sove i går. Og det trengte jeg altså. Siden jeg skal ut en tur med ei veninnde i kveld, så kan jeg jo ikke vere stuptrøtt før vi får begynt. 

Blir nok en kaffe til senere, bare for å våkne litt ekstra. 

 

Hva skal dere i kveld?
Sebastian er ganske så umulig når han skal legge seg etter at han begynte å reise seg opp. Han bare vrir seg og reiser seg opp og styrer. Det ender med at jeg må sitte der inne og på en måte holde litt på han slik at han ikke klarer å snu seg over på mage. Etter en bitteliten stund roer han seg helt ned og sovner til slutt. Men som i dag ble klokken nesten 11 før han sovnet. Greit nok jeg holdt på med klær, og hver gang jeg la på plass noe i skapene så la jeg han ned i senga slik at han skulle sovne igjen. Og ikke før klokken var litt over halv 11 så tok jeg den metoden med at jeg holder litt på han.

 

Nå skal jeg gå en rask runde med Nelly, før jeg finner senga selv. Kjenner at jeg må sove! Er alt for trøtt i disse dager. Men vet at jeg skal starte med en god kopp proteinkaffi i morgen tidlig, slik at jeg har nok av energi til å holde ut dagen uten å vere zombie.

 

God natt folkens! 
Nå er jeg akkurat ferdig med dag 10 i min 21 day shred. Etter at jeg har følt meg som en zombie i hele dag, så fikk jammen meg proteinkaffen fart på meg! Jeg er nå full i energi, jeg er ferdig med dagens treningsøkt, og mangler bare trimturen min med Nelly nå!  Tar nok den turen når lillebror kommer hjem, så kan han passe på Sebastian mens jeg tar meg en liten runde. Jeg ligger på 4500 skritt til nå, og da er det jo null problem for meg å komme meg til 10000 skritt i dag! Jeg er jo tross alt omtrent halveis. 

Det eneste andre jeg har planer om å gjøre i dag er å legge sammen en haug meg klær. Jeg er av den sorten som ikke liker å legge sammen klær, så jeg bruker å slenge dem i sovesofaen som står på det rommet, og så "tar jeg det senere". Ikke helt bra måte å gjøre det på, da det hoper seg opp med klær, og jeg får mere arbeid når jeg først tar det. Men det går jo faktisk ikke så treigt egentlig, det er bare jeg som innbiller meg det. Så i dag skal alt legges sammen og inn i skapene! Da er jeg faktisk omtrent tom for skitne klær, og jeg trenger ikke å vaske klær hver dag for å få unna alt mulig! Hurra!


superklar for dusjen!
I dag har jeg en såkalt zombiedag. Jeg går egentlig rundt å bare surrer, hodet er halveis ute av funksjon, og jeg vil helst bare legge meg ned i senga og bli der til i morgen. Men når man har unge og hund så er ikke det like lett. Så joda, jeg må bite tenna sammen og løfte på meg hver gang jeg må ta Sebastian, hver gang Nelly skal ut og tisse. Det er helt forferdelig, og jeg kjenner at hodet verker litt. 

Til tross for at klokken snart er halv 8, så valgte jeg å ta meg en proteinkaffe. Kanskje jeg da blir våken nok til å klare dagens treningsøkt, og en tur med Nelly. Jeg har kommet meg over 4000 skritt i dag, da jeg har vært både på butikken og senteret. 

Nå står forresten det ei panne med gulrøtter og poteter i panna, koker og skal bli middag til lillegullet mitt. Er litt seint ute med middagen hans, men så sov han til nesten klokka 7 i dag da. Og da benyttet mor anledningen til å legge seg nedpå og hvile seg i en halvtimes tid.

Jeg MÅ få litt mere energi, slik at jeg får trent og gjort alt jeg hadde planlagt i dag. Jeg MÅ for eksempel legge sammen alle klærne som er rene og henger på klestativene, da lillebror skal sove på sovesofaen som er på det rommet der jeg tørker klær. 

Ellers så burde jeg fått vasket over gulvene her hjemme, spørst om det bare blir støvsuging i dag og vasking i morgen, om jeg har bedre energi da. 

Men nå skal jeg få i meg proteinkaffe og komme meg på beina for dagens shred! Nemmelig dag 3 i nivå 2. Dag 10 av 21! Hallveis når jeg er ferdig med denne økten folkens. Hærlig!


Lurer på å lage taco i dag! Om lillebror vil ha det da, såklart!
I dag tidlig så våknet jeg til dette synet:

Jeg hadde jo vært sånn halveis våken tidligere når jeg hørte han styrte på litt i senga. Men da det ikke ble noe mere så sovnet jeg igjen. Og det gjorde tydeligvis han også! Men men, han få jo sove slik han vil.

Lå og slappet av i senga en liten stund, for å våkne skikkelig. Da ringte mamma og spurte om jeg ville kjøre henne til bussen om ei lita stund. Da var det bare å komme seg i dusjen, få på seg klær, ta morgenstell på Sebastian, gi Sebastian mat og deretter litt rask mat til meg før vi kom oss av gårde for å hente mamma. 

Derfor ble det ikke noe morgeninnlegg eller noen ting. Travelt med andre ord. Så dro jeg og lillebroren min som jeg nå skal passe, og Sebastian en tur på senteret, litt kafeekos og deretter dro jeg hjem, og han på besøk til en kompis. Hadde et lite besøk av bestemoren min, altså oldemoren til Sebastian som var ferdig på jobb og tok seg en tur innom. Hun hadde kjøpt han ei kjempeflott lue som måtte prøves på. Den passet godt og den var MED snorer. Noe som er utrolig viktig, da Sebastian river av seg luer som om det skulle vert pesten. 

Nå sover Sebastian etter å ha blitt god og mett på grøt. Jeg slapper av og har endelig fått tid til litt data. Og etter dette innlegget skal jeg nok sette på en serie og spise meg litt god lunsj. Må nyte stillheten mens jeg kan!

 
Dagens shred er ferdig, jeg er nydusjet og har nettopp laget meg en hærlig middag som står klar til å spises. Etterpå blir det middag på lillegullet, som for øyeblikket sover. Og etter det skal vi på trilletur. Tenkte å få kastet sånne metallbokser og slikt som skal i containere. Og så skal jeg jo såklart få til 10000 skritt da. Det er jo egentlig det som er det viktigste.

Til nå viser det bare 1100 skritt. Men det er nok fordi jeg har hatt på meg klær uten noen lommer i dag, så telefonen har ligget på bordet elns. Så må nok plusse på noen 100 skritt.

Dagens middag ble en slags liten wok. Stekte kyllingkjøttdeig som jeg krydret med litt diverse krydder. Hadde gulrot og brokkoli oppi, og så hadde jeg kokosmelk oppi. Det fikk stå å koke en liten stund. Så hadde jeg litt soyasaus oppi, litt krydder og litt hvitløk. 

Deretter kokte jeg opp sånn mirakel pasta fettuccine og hadde oppi woken. Har så mye igjen at det blir en hærlig lunsj på meg i morgen! Gleder meg allerede til det. Haha..


21 day shred dag 2 nivå 2 = FERDIG
(9/21) 
Jeg er en av mange som ikke vil ha noe som helst når de står opp som regel. Det å sitte å tygge på ei brødskive/et knekkebrød med noe pålegg på er ikke min favorittstart på dagen. Som regel før dro jeg heller på skole/jobb uten å spise noe som helst. Spiste heller når jeg begynte å få lyst på mat på skolen. Frokost er jo viktig, uten frokost så har kroppen ikke nok drivstoff som det trenger til å få igang kroppen skikkelig. Og jeg har begynt nå med at jeg alltid skal få i meg ett eller annet, uansett hvor lite jeg har lyst på noe. 

I dag våknet Sebastian halv 8, han fikk komme opp i senga og få seg frokost. Og han styrte på og jeg var dødstrøtt. La han opp i sin egen seng igjen, da jeg ikke tok sjansen på at jeg skulle sovne og han havne utfor sengekanten. Men han ga seg ikke. Og til slutt tok jeg han opp i senga mi igjen, ga han smokk og kosen sin. Og så holdt jeg armen rundt han slik at jeg hadde kontroll på om han skulle begynne å styre på. 

Etter veldig kort tid sovnet både jeg og han. Og jeg er dødsglad for at jeg fikk litt mere søvn, for det trengte jeg virkelig.

Jeg stod opp og så inn i kjøleskapet. Det var ingenting som fristet egentlig. Da gjorde jeg det enkelt at jeg kuttet opp pære, eple og banan. Tok druer på toppen og deretter litt vaniljekesam. Tadaaaaaa, fruktsalat frokost! Og ved siden av har jeg såklart min kjære proteinkaffe.


God start på dagen, må jeg si!
Dagens middag er enkelt og greit krydret filetkotelett av svin(Kiwi helgeprodukt), sammen med gulrøtter og brokkoli. Til drikke har jeg vann, som vanlig. Er som regel vann som er det beste til alle måltider.Nå har jeg nettopp fullført første dag på nivå 2. Må si dette er det nivået jeg liker absolutt minst av alle tre nivåene. Et noen øvelser som jeg synest er langdrygne og ja, harde.. Så ja, er en grunn til at jeg er nær på å gi opp og ikke vil gjøre dagens shred når jeg er kommet sånn halveis i nivå 2. Men jeg SKAL holde ut. Og for øyeblikket er motivasjonen såpass høyt oppe at jeg er klar for dag 2 i morgen!

Jeg sa jo at jeg skulle veie meg når jeg var ferdig med hvert nivå. Og fra mandag til i dag har jeg faktisk gått ned 0.2 i løpet av disse dagene. Og vekttapet siden start er kommet på 0.6, noe jeg er fornøyd med til nå! Siden mitt mål til august er 3 kg har jeg nå bare 2.4 kg igjen til det målet. Hurra! 

Nå skal jeg vekke Sebastian som har sovet litt mens jeg trente. Og så skal han få seg litt middagsmat. Det skal forresten jeg også spise snart. Lurer på hva jeg finner ut at jeg skal ha i dag! Vi får se hva som skjuler seg i kjøleskapet. 
Sebastian har blitt litt av en teknologisk fyr. Skal trykke og utforske alle knappene som finnes overalt. Slår av og på alt mulig. Ikke lyder han når jeg ber han la det være heller. Jaja, det er vell spennende for han tenker jeg! Er bare å løfte på rompa og bære han bort derifra hele tiden. For det er dit han vil hele tiden, og han kommer seg jo overalt, så null problem å komme seg til tv'en. Heldigvis har han ikke lært seg å åpne skap og skuffer ennå.

Ser det er ps3en som er mest fristende! Woho ;) 

Store gode gutten min <3
I går trodde jeg at problemet med at Sebastian drar seg opp og over kanten på sprinkelsengen var løst ved å senke bunnen. Men den gang ei. I dag tidlig så fikk han jammen meg tak i kanten og dro seg opp. Og når det var lenger ned, så kunne han jo like greit bare reise seg opp på føttene og stå strak i senga med armene på kanten. Litt frustrert ble jeg, men han er jo utrolig flink, lille gutten min.

 

Jaja, forhåpentligvis er det en stund før han klarer å komme seg over kanten! Bunnen går jo ikke an å senke mere så..
I dag laget jeg litt av hvert til frokost. egg, kyllingpølse, knekkebrød med kylling, paprika, minitomat og agurk! Og så må jeg ikke glemme min hærlige proteinkaffe, den er nesten blitt til et must om morgenene.

Hærlig!

I dag skal jeg begynne på nivå 2 i min 21 day shred. Gleder meg til å prøve ut noe nytt! :) 
Nå ligger Sebastian for lengst og sover søtt i sengen sin, som jeg endelig har fått senket bunnen på. Han ble ganske sur når han ikke nådde opp til kanten og fikk dra seg opp, men etter en stund gikk det bra. Håper han ikke begynner å reise seg etter senga på en stund nå da! 

Jeg har akkurat kommet inn døra etter en kveldstur med Nelly. Siden jeg hadde alt for lite skritt på telleren så måtte jeg ta en ekstra liten omvei, slik at jeg skal få 10000 som jeg har satt som mål å ha hver dag. Jeg har nå kommet opp i litt over 9000 så jeg får vell gå et par runder rundt i huset eller noe. Skal prøve å få støvsuget gulvet, og så skal jeg legge sammen noen klær før jeg legger meg for natta. Så satser på jeg når 10000 skritt! Jeg bare må nå det, hvis ikke får jeg en sånn dum skuffende følelse over meg selv.  Men jeg tenker det skal gå bra! 

Om det er noen fra Ørsta/Volda området som leser denne bloggen. Hvilket treningsenter burde jeg begynne å trene på? 
Vurderer Ørsta Gym. Da jeg får mye kondisjonstrening når handball starter opp, og da bare vil ha behov for styrketreningen. Ørsta gym er et rent styrketreningsenter. Ellers har jeg også vurdert de andre plassene. Gikk jo på TT før, men er usikker på om jeg skal begynne der igjen. Vil helst ikke til Volda da, men vi får se hva som skjer! Trene må jeg, og vil helst ha et ordentlig program på et treningsenter, da det gir meg mere motivasjon.

 

 

God natt, og sov godt alle sammen! :) 
Siden det er viktig å få i seg nok fisk, så har jeg det til middag i dag. Det ble laksefilet som jeg krydret med litt forskjellig krydder, fullkornris og gulrøtter. NAM!Fileten var ganske stor, så jeg har delt den opp i to slik at da har jeg rester til lunsj i morgen. Smart hva?
Her kommer et raskt innlegg før jeg hopper i dusjen.

Nå er jeg ferdig med min 21 day shred dag 7. 

nivå 1 = Fullført!

bare 14 dager igjen nå!! 

I'm Proud of myself!

 

Nå mangler jeg bare mine 10000 skritt. Til nå har jeg bare 1200. Ikke fristende å gå noen tur i dette regnværet. Men Nelly skal få seg en tur, og jeg SKAL nå 10000. Må nok vente til jeg får pass til Sebastian, da jeg ikke vil ha han med ut i dette været når han alltid skal bøye seg frem og se ut av vognen. Blir jo klisj da vettu. Men dusjen kaller! Vi snakkes ;) 
Nå som Sebastian blir større og større, så var det på tide å bruke en ny dress til utedress. Denne er ikke ny akkurat nå, men farmoren til Sebastian strikket denne flotte dressen til han, da han fortsatt var inne i magen min.

Jeg synest den er utrolig fin, og jeg er glad for at den endelig er såpass passelig at han kan begynne å bruke den! Fortsatt litt lang i armer og ben, men det bretter jeg bare opp.

Hva synest dere om dressen?

 
Etter en deilig frokost bestående av litt kyllingpølse, to egg, litt pasta, agurk, minitomat og paprika så er jeg mett og god. Jeg skal vente i ca en halvtime før jeg tar dagens shred. Føler for å bli ferdig med den tidlig i dag. Er ikke bra å drive å trene så sent når man er trøtt. Derfor blir det tidlig trening i dag. Siste dagen med nivå 1 nå, gleder meg til å begynne på et nytt nivå med nye øvelser.

Jeg kjenner jeg er sliten i beina, etter mye gåing hver eneste dag. Noe jeg ikker er vant til nå i disse dager. Men jeg må såklart ut på tur i dag igjen. Men tenker det blir en litt mindre tur. Sålenge jeg bikker 10000 skritt i dag er jeg fornøyd. 
Etter at lillegull ikke hadde så store planer om å legge seg kl. 22 i dag, så måtte jeg sitte litt ved sengekanten og legge han ned igjen da han bare snudde seg og reiste seg opp på alle fire og styre på hele tiden.. Til slutt la jeg armen forsiktig over dyna slik at han ikke klarte å snu seg. Han fikk både smokken og "kosen" sin, og etter noen få forsøk på å snu seg rundt så begynte han å gnikke hendene i øynene og til slutt sovnet lillegullet fint. Endelig! Haha.. 

Nå har jeg ihvertfall fått trent dagens shred ferdig og jeg er glad jeg bare har en gang igjen med disse øvelsene. Gleder meg til å ta fatt på nye øvelser! 

Jeg har kommet opp i 15000 skritt i dag, så er ganske fornøyd med det! Kjenner det godt i beina at jeg har gått lange turer den siste uka, og jeg skal fortsette med det ihvertfall! Om det er fint vær i morgen så har jeg skaffet barnevakt, og skal en tur på fjellet tenkte jeg. Eller, jeg tror det blir fjelltur uansett vær jeg. Er gira på noe annet enn å gå på trilletur egentlig. Fjellturer, treningsenter og handball er det jeg liker best! 

Nå sier jeg god natt til alle mine kjekke lesere. Ser statestikken min har økt en del den siste tiden! :)
Skal jeg ha en spørsmålsrunde? Kanskje det er et par av de 100 forskjellige folkene som er innom som lurer på noe.

The difference between try and triumph is just a little umph! :)

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits