En fin aktivitet for folk med ryggsmerter.


Jeg ser ivertfall et par der! 

Etterfulgt av denne flotte aktiviteten som vi alle elsker. 
J

Kanskje jeg skal begynne på et design i kveld. Slik at jeg får mitt eget! 
Jeg har ikke hatt så mye og blogge om heller.

Men vi er ivertfall i full gang med huskjøp. Ser på flere hus og diskuterer med bankene ;) 
Vi har bestemt oss for og kjøpe, istedenfor og leie. Når leie uansett kommer på 5000+ strøm eller mere, så er det like greit og kjøpe seg noe, da går pengene vi nedbetaling av lån, og huset blir vårt. Istedenfor og kaste penger ut gjennom vinduet til noen andre.

 

I går var jeg til Ålesund, på sånn 3D ultralyd! Og det var ganske kult må jeg si altså. Men når jeg ser slike 3D ul på youtube og slik, så er det mye bedre bilde. Men når lillegutt nekter og snu seg i en skikkelig posisjon, men heller sparker meg et par ganger når vi prøver og få han til og snu på seg.. Fikk jo mange bilder. ansiktet hans var mere som et spøkelse enn et ansikt, haha. Men det var koselig og få se gutten min igjen da. <3

Jeg fikk kjøpt meg ei mammabukse og et par topper :P eller bluser da! Som jeg kan bruke når jeg blir stoor.. Haha!
Og stelleveske som matcher vogna vår er også i boks ;)

 Ellers så fallt ryggen min i grus i går. Når jeg stod opp merket jeg at noe virkelig ikke var som det skulle nederst på venstre side av ryggen. For og si det slik så var det J***** vondt. Jeg haltet til tider, og i diverse stillinger så var smertene ganske vonde. Har sikkert fått meg en kakk, eller sovet sjeivt :P 

Er ivertfall litt bedre i ryggen i dag! Har sagt ifra at jeg ikke orker jobb i dag, men skal prøve meg på litt gym. 
Så skal jeg hjem og gjøre lekser og slappe av.


Flinkest til og tegne manlige guder i Norsk ;) 

 
Har ikke fått blogget før nå, jeg har vert opptatt sjønner dere! På fredag stresset jeg for og få tak i kjole til bryllupet. Fant plutselig ut at jeg har ikke noen kjole som passer. Så da ble det shopping etter skolen! 

Jeg fant en kjempefin kjole, som funket fint selv om jeg har litt babymage. (er ikke mye, men litt!)
Jeg var veldig skeptisk pga prisen på den, men siden jeg ikke har en slik kjole fra før av, sånn flott selskapskjole. Så ble det den til slutt!

 Etterpå kjøpte jeg meg et par sko, som jeg foresten skal legge ut for salg. funket ikke for mine føtter. Kommer et innlegg hvor jeg selger dem litt billigere, brukt bare en gang i bryllupet.
Hva synst dere om kjolen min? :) 
(er forresten plastik over glitteret! bildet er fra prøverommet) 

 
Nå sitter jeg med hårkur i håret og gjør ferdig litt mattelekse! Har slitt meg ut på jobb så er glad for og komme meg hjem og få slappe av litt.. Matten er ganske lett synst jeg egentlig, tar bare tid.. Så får prøve og bli ferdig snart slik at jeg kan legge meg. Trenger søvn! Typisk så måtte min kjære en tur på jobb nå, slik at jeg må vere alene i kveld også.. Men men, da får han mere penger som han kan skjemme meg ut med, haha! :) 

I morgen skal jeg en tur til Ulsteinvik og få hentet en kjole som jeg forhåpentligvis passer inn i nå. Da er antrekket til bryllupet på lørdag reddet!  

 


Vi har ikke sånn mye lekse. Er mere gjør ferdig det man ikke får gjort på skolen. I dag må jeg prøve og få gjort matte, økonomi og norsk. Først og fremst skal jeg få gjort norsken. Men det å skulle skrive en tale om hvorfor jeg vil bli russepresident eller en tale om hvorfor jeg vil bli elevrådsleiar er IKKE lett. Siden jeg ikke vil bli noen av delene altså.

Men jeg må få skrevet noe altså. Og matte er noen oppgaver under kategorien potenser. Er egentlig ikke så vanskelig, er bare sykt lange løsninger!

Økonomi har jeg ikke igjen før mandag, men jeg tar det i dag om jeg får tid. Slik at jeg er ferdig med det :)Ja, vi er ferdig 10 over 11 på torsdager. Digg!

 
Dagen i dag begynte heldigvis ikke noe hektisk, bortsett fra at jeg ville bare legge meg godt inntil min kjære og sove søtt videre. Men da klokken ringte for tredje gang fant jeg ut at NÅ må jeg komme meg på skolen. Og min kjære skulle jo på jobb. Så da var det og dra seg ut av senga, og med halvåpne øyne lete meg frem mot badet.
Jeg kan ærlig innrømme at jeg var trøtt! 

Jeg er ingen pyntejente, jeg er ikke den som må på meg klær av siste mote og alt mulig på skolen. Og siden vi har gym i dag, så fant jeg ut at joggebukse, det er tingen i dag! Heldigvis var gymbagen pakket og klar dagen før, så den slapp jeg og stresse med. 

Jeg tok enkelt og greit håret bak i en stor dusk, og fikk slengt på meg litt sminke.  

Etter maten var smurt og kommet i sekken så fant jeg ut at jeg hadde 10 minutter ekstra på meg i dag. What to do?
Joda, jeg matet de nydelige ørkenrottene mine, ga dem nytt vann.
Resten av 10 minutteren brukte jeg til og stirre på meg selv i speilet, klæsje på ekstra brunkrem der skillet mitt ikke var stort nok til halsen, og stive ut hele håret mitt med hårspray.
Juuust kidding!

Jeg stod vell og stirret ut i luften, så på enhjørninger og vakre regnbuer. I min egen trøtte lille verden.
Så fant jeg ut at jeg måtte gå, så slengte på meg sekk og resten som skulle vere med på slep, før jeg rullet ned bakken til krysset der jeg blir hentet. Jeg sitter på med en venn til skolen, så slipper og ta buss! Wiho. 

 Så nå sitter jeg her på skolen og prøver og skrive en tale, ikke som jeg skal fremføre. Jeg skal jo hverken stille som russepresident eller elevrådsleiar. Men når norsklæraren befaler, så adlyder jeg.I absolutt ingen tilstand for bilder nå, så kos dere heller med denne videoen ;*
Jeg skal jo såklart ha en slik til lillegutt.
Men hvilken farge? 
Vil du prøve ut en helt ny mascara, HELT GRATIS? 
Jeg har ivertfall meldt meg på denne. Og vil svært gjerne prøve den nye mascaraen.
Alt du trenger og gjøre er og lage et lite blogginnlegg om høstens mascaranyhet ;) 
 

isadorasampleI og med at klasserommet vårt er i øverste etasje på skolen, så er det en del trapper opp og ned hver dag. Jeg har gått opp noen kilo pga svangerskapet, og ganske sikkert for at aktivitetsnivået mitt falt når sommeren kom. Jeg har jo gått på handball så lenge jeg kan huske, så har vert ganske aktiv. Men denne sommeren så har det ikke vert fint vær eller noe, så har blitt mye daffing. Nå når skolen har begynt, så vil jeg jo ikke ligge og sløve i senga så mye, og jeg blir mere aktiv. Og trappene! Once again, trappene.. Jeg kjenner det faktisk i lårene etter og ha komt opp. Forhåpentligvis blir dette bedre med tiden.

Nå sitter jeg på skolen og har friminutt, eller. Det er egentlig over men lærer har ikke kommet ennå. Mandager har vi 4 timer norsk! Har kommet meg gjennom to av de, og så venter to til.


Trøtt bilde av meg på skolen. 

 
Jeg digger denne jenta, hun er skikkelig gal i hodet! 

Sjekk ut JennaMarbles!
And it tasted lovely!Eurosko
 699,- 
Endelig skal jeg få farget håret mitt i dag. Etterveksten spiser seg nedover hodet mitt, og det ser grusomt ut! Så den skal bort bort bort! Jeg skal for første gang prøve med på og stripe håret mitt. Istedenfor og farge det. Så jeg lurer på hvordan resultatet blir.

 


Horrible! Og håret er slitt, i know! 
 


Ikke helt som forventet. Men etterveksten er sånn ca borte.
I morgen begynner skolen igjen, er helt utrolig hvor fort tiden går. Er ikke mange årene siden sommerferien føltest ut som et helt år for seg selv! Etterhvert som jeg ble eldre ble sommerferien kortere. Og nå er den over på et knips! Og sommer, nei det har vi heller ikke hatt her. Har bare badet i sjøen en gang i år, og det var i Sverige. 

Men nå er det altså skoletid igjen, jeg har fått meg pause, og er motivert til et nytt skoleår. Håper motivasjonen holder seg oppe en stund. Og fraværet skal vere minimalt. Jeg kommer til og ha litt pga jordmortime og slikt. Men ikke noe som er betydelig. Jeg skal ivertfall prøve og få gjort så mye at jeg får karakter i alle fag, selv om jeg må "droppe ut" en liten stund før første termin er over. Kanskje jeg kan komme og ta tentamen de dagene vi har det. 

Nå skal jeg ivertfall få hengt opp noen klær, og så se ferdig en episode av gossip girl. 
Og da blir vell klokken så mye at det er leggetid for meg. Skal legge meg tidlig og vere opplagt til i morgen! Må jo gi et bra førsteinntrykk på både nye lærere og klassekamerater :)

 
God natt i fra meg! :) Det er tydeligvis virkelig mulig og sove i den stillingen.
 
Og våkne opp til en melding hvor der står "he du skifta klasse?" er ikke gøy!
For så og måtte ringe til skolen og spørre hvorfor i all verden de skifter klasse på meg,
og bare setter meg på et random programfag! 

Nei de TRODDE ikke det var så nøye siden de TRODDE at jeg ikke skulle vere der så lenge,
siden noen bablet vist nok om at de nok en gang TRODDE jeg skulle ha unge i oktober.
Vell, istedenfor og tro. Så burde de ha ringt meg og spurt! 

Jeg skal ivertfall få bytta programfag, og jeg skal søren meg ha tilbake den gamle klassen.

Sinnaaaaaaa..!

Men må skal jeg fikse meg og spise frokost(host), og så får jeg se hva annet som blir gjort før jeg skal på jobb :)
Har funnet denne konkurransen på Rebekka Fylling sin blogg.
Og synst de var SUPERSØTE. Så jeg måtte jo bare delta!
Siden det ikke er noe stort krav om og ta kjempeflotte bilder eller noe.

Og så var jo heldressene kjempefine!
Passer helt perfekt til min kommende lille søtnos! :)
 

KONKURRANSEN 

 Så har jeg lånt et gratis design. Trengte bare en rask forbedring. Men et eget design kommer nok etter hvert. Om jeg lager det helt selv eller får hjelp fra noen, vet jeg ikke. Men det skal ikke vere et gratis design som flere andre har. 

I dag skal jeg hente mopeden min og kjøre den hjem. Det ser grått ut ute, så håper det ikke begynner og regne. Grusomt og kjøre i regnet.

Skal legge meg tidlig i dag ivertfall. Og stå opp tidlig i morgen, få snudd døgnet litt ivertfall, før skolen begynner på torsdag :)
Nå så jeg på designet mitt og tenkte bare, UFF! Rart ingen er innom? Blir jo skremt. 

Så jeg setter meg ned på denne fredfulle dagen uten planer og bygger design, så får vi se hvordan dette går. 
I går blogget jeg ikke noe som helst, grunnen er at jeg stod opp og kom meg ut gjennom døren til kvart over 8. Og kom ikke hjem før klokken var rundt 3 i natt, om jeg ikke husker feil. Og når jeg måtte ta et valg om hvem jeg helst ville vere sammen med på det tidspunktet så vant sengen lett over datamaskinen. My bed <3

Jeg var nemmelig på utdrikkingslag i går! og vi startet dagen med frokost hos den kommende bruden! 
Vi koste oss hele dagen og gjorde kjempemye kult! Blant annet linedance på kjøpesenteret ;)

Vi koste oss til langt på natt med både god mat og god drikke! Kjempekjekke damer alle sammen må jeg si!

I dag har jeg ingen planer, bortsett fra og slappe av og nerde gossip girl. Men ingenting er avgjort, så får se hva som skjer utover kvelden. Lurer på og hente mopeden min ivertfall.  
Eller, jeg satt jo bare på et par turer i dag da! Men alikevell :) 
Flinke lastebilsjoføren min ;) 

Sted: Ellos
Pris: 349,- 

 

Fant samme på cubus butikken når jeg var og så... Hmm!
Jeg så jo på nettet i går før jeg dro på jobb at den siste Harry Potter filmen gikk i går for siste gang på kino her. Og midt i arbeidet fant jeg ut at jeg bare MÅTTE se den. Har jo sett alle de andre på kino, så dette ble ingen unntak. 

Siden alle har sett den, eller har null interesse av og se den, så ringte jeg min kjære storebror og ba han med på kino. Han takket jo så klart ja ( jeg betalte jo ) og vi dro på kino. Må si jeg ble overasket her og der i filmen. Og jeg kan ikke si at slutten var slik jeg forventet egentlig, men kom positiv ut fra salen! Og til å vere ekte film, så var 3D'en super.

I dag fikk jeg ikke sove igjen, etter at min kjære dro på jobb halv 7.. Så jeg satte meg på data og skulle virkelig stirre på Gossip Girl i noen timer tenkte jeg, men det ble frokost og internett i stedet. Har sett en halv episode GG så langt. Blir jo aldri ferdi med serien, har så mange andre jeg skal begynne på også! Men får aldri tid til og se.

Skal ivertfall ta meg en hårkur og slappe av helt til jeg må på jobb. Håper jeg har nok bensin på mopeden! Klarte og miste bankkortet mitt etter kinoen i går, tror det har fallt ut av lomma inne i salen. Skal ivertfall bort dit før jobb og høre, om der er åpent(?)

Tror jeg tar meg en tur innom biblioteket ivertfall! Har ikke hatt noe lesestoff på lenge, blir gal av at jeg har lest alle bøkene jeg har her hjemme. Må få tak i noe nytt!

Anbefalinger til bøker? Liker godt fantasy bøker (stor fan av steinsirkelen og slike typer bøker)

Verdens søteste! Ørkenrottene mine <3
 
Fantastisk! Den kan jeg virkelig anbefale altså. Må si 3Den var bra på den, levde deg godt inn i filmen. Og kvaliteten. De har blitt så flinke med kvaliteten på tegnefilmer nå! Det er jo utrolig, man blir virkelig fasinert av de greiene der.

Verdt og se! Så se den på kino, før det er for sent.


Etterpå dro jeg og min kjære på det grøne tredet og spiste litt middag/kveldsmat. Løvstek er alltid godt det!
Men savner resturang hvor man kan få middagsmat, ikke bare sånne pizzeriaer.. Har jo kinaresturangen, men ikke noe mere enn det.

Jeg har jo ryddet og støvsugd tidligere i dag, så nå må jeg få ryddet siste rest før jeg skal legge meg. Blir tidlig opp på meg i morgen! Må også prøve og snu døgnet litt, slik at jeg kommer meg opp når skolen begynner.

Lånekassen - tannlege - jobb! Thats my day tomorrow.

 

Har du sett biler 2?
Hva synst du om den? 
Virkelig lei av mitt design... Og jeg orker ikke begynner og lage til noe nytt faktisk. Har ikke tid nå fremover, og jeg har ikke laget design på kjempelenge, så er litt utgått på dato. 

Tar noen utfordringen ?
Spagetti bolagnese(?) som min bestemor lager! Finnes ikke bedre!

Er stappmett ennå jeg! Og det er en stund siden jeg fikk servert dette. Den er ganske enkel og lage, sier besta. Men alle som har prøvd har feilet. Det er bare besta som får til og lage det!

Tidligere på dagen koste vi oss på kafe. Var på Fru Svensen og spiste litt mat, og avsluttet med kake! :) 

Så dro jeg og besta sta og prøvde og finne dyne, men vi slet litt. Dynene virket så tynne, men de skal vell kanskje vere slik, fant vi ut.. Ble ikke noe kjøp ivertfall! får se en annen dag.

 

Og så spilte vi bingo sammen med mange i slekten! Vi hadde hele 10 bingoblokker, men absolutt ingen som vant. Dårlig! :(

Nå slapper jeg av før jeg skal legge meg til og sove :) 
 

love it! 
Nå er jeg hjemme igjen, etter en uke med ferie! Var deilig må jeg si. Jeg hadde jo internett når jeg var i Asker med onkelen min. Men når vi dro videre, så hadde vi ikke internett. Så null blogging..
 


Vi dro fra Asker til Ørebro, lå på gustavsvik Camping. En veldig fin camping, sjønner godt at den er 5 stjerners.
En liten stund etter at vi hadde kommet til Campingen, dro vi og skulle shoppe, på Marieberg! Et stort område med mange butikker! og STORE lokaler. Vi dro rett på IKEA! Der handlet vi mye nyttig, og koste oss med kjøttboller og potetstappe! Hehehe.. :) Ble ivertfall en del innkjøp der.Grillings!


Forteltet til campingvogna :) 


Dagen etterpå dro jeg og Øystein en tur til Stockholm, som er ca 1,5-2 time fra Ørebro. Der kjøpte vi barnevogn med noen snille mennesker, fant den på blocket.se. Veldig fin må jeg si! Dagen etterpå dro vi fra Ørebro. Vi kjørte nedover mot Gøteborg, der la vi oss inn på en camping i Mellerud. Grei campingplass, NYDELIG sandstrand! Hehe.

Hot kokk ;) 

På Fredag tok vi oss en tur til Gøteborg alle sammen. Vi dro på Liseberg. Noe som må vere den mest DEPRIMERENDES dagen i mitt liv. Liseberg var kjempebra, bortsett fra at jeg ikke fikk tatt noe som helst kult!
Jeg gikk jo inn i et sånn speilhus, tok spøkelseslottet og pariserhjulet og reier.. Men de kuleste berg og dalbanene, neida.. De har jo ikke Michelle lov til og ta. Og er det noe jeg elsker, så er det berg og dalbane!  Sutresutre.'
Spøkelseshuset var foresten VELDIG BRA. Selv om jeg tror jeg har spillt for mye "skumle spill" kjipte meg ikke noe som helst... :( Og jeg gikk fremst..
 

Fredag dro vi i 10 tiden fra Mellerud. Vi stoppet ved grensen og handlet inn litt diverse. Og så dro vi til Drøbak, der vi besøkte onkelen, tanta og søskenbarnene til Øystein. Veldig koselig! Og Drøbak er kjempefint!

I 8 tiden på kvelden satte vi oss på bilen for en siste langtur. Nemmelig hjem. Var hjemme i 3 tiden i natt, trøtt og sliten.. Så nå slapper jeg av og nyter det og vere hjemme igjen. 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits