I dag er den dagen vi kaller for den værste skoledagen. Ikke begynner vi senere, ikke har vi fritimer. Bare full dag med teori og blodslit. Neida, men er den mest krevende dagen da.

Nå har vi Norsk og vi arbeider med en fremføring vi skal ha. Vi fikk velge hva enn vi ville og fremføre om. Og jeg valgte da en helt sinnsyk og fantastisk film Avatar. Jeg elsker slike fantasy, science- fiction filmer.  Har du noen gode på lager som du ønsker og dele med meg?

I dag skal jeg på Zumba igjen, gleder meg! Jeg har kommet godt igang med treningen nå.
Her er programmet:
Mandag: Handball
Tirsdag: Zumba( styrke/kardio etterpå)
Onsdag: Handball
Torsdag: Fri
Fredag: Kanskje spinning eller styrketrening.
Lørdag: Fri(eller om jeg har motivasjonen, tar jeg meg en joggetur på tredemøllen)
Søndag: Fri

Og kostholdet har jeg holdt ok. Tror jeg har vert litt syk i det siste, så har fått i meg lite mat. Men det ble ivertfall Laks og rømme i går. Jeg var kvalm og hadde bare fått i meg en halv yoghurt på hele dagen, så jeg måtte bare lage noe jeg hadde lyst på. Og stekt laks med rømme er jo supergodt! Jeg er en rømmeperson, kan ha rømme på omtrent alt.  Jeg skulle hatt poteter også, men jeg orket ikke lage til. Så det ble litt ris sammen med, men mesteparten av den gikk i søppelet.

Nei, nok pause. Nå får jeg jobbe videre til friminuttet, da skal jeg ned i kantinen og kjøpe meg noe mat. Fått matlysten tilbake nå. Ivertfall er den bedre enn den har vert de siste dagene.

 
I dag har jeg hatt en stoor opptur!  Jeg fikk skilt på mopeden min, jeg dro på zumba og likte det kjempegodt! Og har hatt det flotters! Deilig dag. Skal straks legge meg, slik at jeg får mye søvn og kanskje jeg ikke har så mye gangsperre i morgen som jeg tror jeg kommer til og ha... Uffamegda.  Vell vell, jeg klarer meg fint på moped i trafikken har jeg funnet ut. Nicee.. ! ;)

Goodnight people!

Ja det er det jeg er nå. Jeg har vert på toppen av et fjell som er 1303moh  i dag. Og på et som er 838moh.. Og så måtte jeg på jobb etterpå. Nå ligger jeg her med føttene utenfor sengekanten, det prikker i dem. tenker de er halldøde! Jeg har ivertfall gnagsår 3 plasser på begge føttene. Wihooo!

Nå skal jeg bort i hallen og møte opp på handballtrening. Skal ikke trene da, orker ikke det i dag! og dessuten har jeg ikke handballsko. De har gjørmet seg til av alle fjellturene jeg har gått på i sommer.  Men skal møte opp for og se hvem som skal gå på handball i år..

Ellers så skal jeg rett hjem og legge meg etterpå! I morra er det skole igjen. Full dag fra 08.10 til 15.00 .. Bortsett fra at vi har skolefoto midt på dagen. Jeg må se bra ut eller hva! hehe. Får stå opp litt tiligere, vaske håret og fikse det, så finne noen ok klærrrr. Jeg er ikke flink til og pynte meg på skolen, så dette blir interessant.


Lurer på hvordan det skal gå med zumba i morra for meg. Det blir ivertfall uten sko. Siden jeg skal lege de stakkars føttene mine. Er heldigvis ikke blitt sår da, men blemmer.. Stygt..
I dag har jeg bare kost meg sammen med min kjære. Han dro igjen. Og jeg må vente helt til torsdag før jeg får se han igjen. Kjipern! Men men, life must go on.. Eller hva?

I morra skal hele skolen på fjelltur. Det er tre plasser man kan gå til. Jeg skal opp på det høyeste ;) Saudehornet here i come! Forhåpentligvis da.. Hehe!

Siden jeg har ligget i badekaret og tatt ansiktsmaske en stund nå så føler jeg at jeg har slappet av og ikke gjort noe aktivt i hele dag. Såå, vurderer sterkt og dra opp på treningssenteret og løpe litt. Men jeg har brukt opp alt varmevannet, og allerede dusjet meg ren og pen! Så tenker jeg tar en slapp dag. Ladder opp  batteriene til i morra! For det blir slitsomt.Dette er et bilde fra Saudehornet rett opp. Som er en konkuranse da. Men jeg skal uansett opp til der som står mål. Har vert der en gang før. Og gleder meg til å komme meg opp dit igjen! Ser på det som GOD trim.

Så skal legge meg tidlig i dag. Få meg en god frokost. Og så bærer det til tops! :)

Nå sitter jeg på skolen, har nettopp begynt skoledagen. Og skal sitte her til klokken 3. Men etter to timer med Sikkerhet, som vi har nå. Så har vi hele 4 timer med PTF(prosjekt til fordjupning). Det vil si at vi holder på med bloggen, og dreamweaver. Holdt litt på med det i går på skolen, så har lært meg litt om og lage heimeside. Gleder meg til og lære mere.

Etter skolen i dag, så skal jeg opp på treningssenteret. Forberede meg litt før jeg begynner med treningsprogrammet. Jeg har ennå litt gangsperre etter mandagen! Viser at jeg ikke har trent hendene på en stund ja. Men jeg er ikke svak da.

Så skal jeg endelig få laget meg en god, og sunn middag i dag! Den skal bestå av enten fisk eller kylling. Brokkoli og gulrot til. Mmh.

Dette er sangen som er klistret på hjerna mi akkurat nå:Fikk ikke tak i musikkvideoen. Så dere får nøye dere med lyrics.

Swingfly - Touch And Go!

Etter skolen i dag, kom jeg hjem og var skikkelig spent. Men til min store skuffelse så får jeg ikke skiltet til mopeden før på mandag.

Vell, jeg spiste dette til "mellommat" før jeg dro på jobben:


Grovt brød
Mager kyllingskinke. Naturell
Lettmelk
Og litt smør (jeg klarer ikke spise brødskive uten.)


Og nå i kveld, har jeg snappet opp en liten idee fra en av bloggene jeg leser!


Biola
Skyr naturell
Banan
Jordbær(brukte jordbær, hadde ikke annet)


Smakte SUPERGODT!

Oppskriften er tatt fra Marianne Monsen !

Nå skal jeg kose meg videre med smoothien, og så skal jeg snart legge meg..
Deilig å ha fri fra jobben i morra. Skal opp på treningssenteret og trene! forberede meg litt før jeg begynner på treningsprogrammet. Hehe..

Ja jeg er dødstrøtt i dag, klarer ikke og høre på hva læreren sier. Faller bare inn i min egen lille verden og plutselig når jeg en sjelden gang ser opp, så har det gått mange minutter. Jeg har fått med meg minimalt med fagstoff nå. Har sittet og lest på en blogg til ei veldig hyggelig jente. Check it out here.

Så nå er vi i gang med 2 time, har ikke friminutt imellom de to første timene. Men uansett har første timen gått på et blunk. Tenker jeg skal lese gjennom glosene en gang til i friminuttet før engelsktimen. Jeg vil gjerne gjøre det bra i engelsk i år. Har hatt normalt 5'er i engelsk. men endte opp med 4 i fjor. Kjipern! Skal skjerpe meg mye i år. Så nå skal jeg FØLGE MED resten av timen. Gi meg motivasjon og energi!

Foresten har jeg glemt lommeboka, som har nøkkel til skapet mitt. Der flaska mi med vann står! Så jeg har ikke penger til drikke, eller drikkeflaske her. Jippi og hurra for meg!
Kom akkurat tidsnok til bussen i dag. Var på vei bort da han nermest tok igjen døren, men opnet den igjen da han så meg. Og da jeg satte meg godt ned i et sete, og sjekket lommene mine. Mobilen min.  Hvor i all verden har den tatt veien? Kjipern altså! Men får trøste meg med at jeg skal hjem etter skolen. Og da har jeg skilt på mopeden min! Så har bestemt at jeg skal kjøre til jobb i dag. Hjelp :) Lenge siden jeg har kjørt skikkelig rundt på veiene med moped. Har ikke helt komt inn i giringen igjen. Hihi..

Men som i går skal jeg på jobb fra klokken 4. Og til ca hall 9. Selv om jeg var der til 9 i går. Ble skikkelig dårlig når jeg holdt på og stenge, hodet dunket og nesen tettet seg. Så tok lenger tid.

Jeg skal ivertfall få gjort litt mere i kveld. Jeg skal få lagt sammen kleshaugen som ligger utenfor skapet mitt og få plasert dem inni. Jeg fikk opp hyllene i går! Wii. Mangler bare skuffene og skapdørene nå. ha ha.

Nei, følge med! seeyah!
I dag så fikk jeg i meg en god frokost. Etter min mening da. Havregryn med banan og melk. Namm! Jeg er utrolig trøtt i dag, selv om jeg legger meg tidlig! Forstår det ikke helt. Men skal prøve og legge meg ENDA tidligere i dag.

Får ikke tid til så mye heller i dag. Jeg er ferdig klokken 3 på skole. Og så tar det en liten stund og ta buss hjem. Så må jeg rett på jobb klokken 4.. Og den varer til ca hall9.. Etter det er det bare og komme seg hjem og gjøre lekser, og så legge meg!

Får ikke tid til og lage meg noen god middag av det jeg handlet inn i går! Men kanskje jeg får lage meg en liten smootie når jeg kommer hjem.

Og så blir det samme greiene i morra. Men pengene strømmer inn pga det! Liker det ja.


Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits