Så er jeg veldig lei av buss. Siden den ALLTID er enten for tidlig eller for sein. Man må stå på bussplassen minst 5 minutter før bussen skal vere der, ellers så mister man den. Den venter aldri til det klokkeslettet den skal gå, når den kommer 5 minutter for tidlig, kjører den videre om der ikke står noen. 

Og til tider er den utrolig sein! Som i dag, hele 12 minutter ekstra satt jeg der og ventet! Altså jeg hadde ventet i et kvarter før det. Ganske kjedelig, spesielt når man ikke vet helt om den kommer i det hele tatt etter så lang tid.

Og så har jeg da opplevd at den ikke har kommet i det hele tatt. DET kan jeg virkelig si er forferdelig irriterende. Spesielt når man skal på jobb!

Skal bli så SYKT deilig med lappen! Er vell ca. en måned igjen til jeg får den, om jeg klarer teorien og oppkjøringen da såklart. Noe jeg så ABSOLUTT skal klare.

 

Drittlei av buss, helt ærlig!  

 

smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får!
Give me a HAPPYFACE :D
Gjennom bloggen til Anniken fant jeg en konkurranse som jeg synest er verdt og delta i!
Konkurransen er på Rebekka Mæla  sin blogg! 


Synst lekematten var kjempesøt! Og siden det snart kommer en liten krabat så er jo dette en flott ting og ha på barnerommet! :)

Bare og delta ! Fristen er IDAG, så fort dere ;)
Når det blir mørkere ute så blir det ofte vanskeligere og komme seg opp om morgenen. 
Jeg har et søvnsyndrom som kalles Delayed Sleep Phase Syndrome. Dette gjør det ekstra vanskelig for meg om høsten/vinteren når det er veldig mørkt ute. Jeg har store problemer om morgenen med og komme meg opp når jeg skal, slik at jeg kommer meg på skolen, derfor har jeg i mange år hatt et problem med at fraværet mitt er ganske stort.
 

Og nå når jeg trenger minst mulig fravær fra skolen, siden lærerene trenger karaktergrunnlag før jeg tar permisjon, så er dette ikke bra i det hele tatt! I begynnelsen av året kom jeg meg lett opp klokken 7. Nå har det gått så langt at klokken er rundt halvt 8 før jeg kommer meg ut av sengen. Og jeg frykter min første forsovelse nermer seg.

Jeg har piller mot dette, som skal få meg til og sove om kvelden, og at jeg da skal våkne uthvilt om morgenen. Men i denne situasjonen jeg er i, så kan jeg ikke ta de pillene. 

Ikke forveksle dette syndromet med at du har snudd døgnrytmen til tider. Man kan vell enkelt påstå man har det om man har vert oppe lenge en helg og ikke får sove før langt på natt et par dager ut i uka.

Jeg har slitt med dette i flere år. Uansett om jeg la meg klokka 9-10 om kvelden og stod opp 7-8 om morgenen hver eneste dag i mange uker! Jeg klarte ikke og snu den forbanna døgnrytmen og ble mere og mere frustrert. Ikke bare meg, men foreldrene mine ble jo såklart helt fra seg. Jeg kom meg ikke på skolen og de trodde jeg bare ikke la meg om kveldene, ikke gadd og prøve og snu døgnrytmen osv.  

Jeg må holde ut denne uka, og neste uke får jeg heldigvis sove ut! Det er det jeg gleder meg mest til nå. 
Jeg må bare klare og holde ut til desember, så er jeg fornøyd. Dette er utrolig viktig at jeg klarer. Men det er også utrolig vanskelig.

Til nå har jeg nesten ingenting av fravær. Jeg var borte fra matpausen og resten av dagen da jeg dro til Ålesund og tok 3D ultralyd. Og jeg var borte første halvdel av skolen da jeg var på bykjøring i Ålesund. Så tilsammen har jeg bare en dag i fravær. Noe jeg er SVÆRT fornøyd med selv.

Satser på det fortsetter slik. Krysser fingrene for det!  
Du kan lese mere om syndromet HER 
Biff med fløtegratinerte poteter, salat og peppersaus <3
Ja, er klarover at potetene ser litt brent ut, men det var de ikke! Var nydelig godt.
Nei, soppen var ikke min! Liker ikke sopp. 
De fleste har vell kavet seg gjennom denne boken. Eller ihvertfall en annen versjon av den!
Og nå er det altså min tur.  Wish me luck! 
Som sagt måtte jeg en tur på legesenteret etter skolen i går. Jeg er rhesus negativ, dvs. jeg må ta ekstra mye blodprøver i svangerskapet. Ikke kult for meg som har sprøyteskrekk. Men, som sagt så overlevde jeg, såvidt!

Jeg hadde også kjøretime en liten stund etterpå. Det gikk kjempefint!
Så på mandag skal jeg til Ålesund og prøve meg på bykjøring. Satser på at det går som det suser der også. Kanskje jeg får overbevist min kjekke kjørelærer til en tur på McDonalds! 

Ellers så er det snart helg! I morgen skal jeg på jobb først. Så må jeg forte meg hjem og fikse meg før jeg skal i bursdag til søteste Kristine! :) Jeg skal drikke brus og kose meg edru for tenk så.

Ellers så digger jeg denne sangen som jeg har fått hekta på etter at Bente viste meg den
Nå skal jeg legge meg og sove slik at jeg er opplagt og klar til i morgen! Har 4 timer i morgen, 2 med naturfag og 2 med mattematikk.

Etter skolen skal jeg løpe ned på legesenteret og få tatt noen blodprøver som jeg egentlig skulle tatt forige uke..
Hvem vil holde meg i hånden? - Jeg hater sprøyter.

Jeg skal på kjøretime etter dette, håper jeg ikke er for nærvøs. Eller for slapp etter at de har tappet meg for alt blod i kroppen min. Neida, gikk fint sist gang så satser på at alt går som på skinner denne gangen.
Jeg har øvelseskjørt veldig mye med mamma. Jeg er helt vandt til bilen hennes, så når man plutselig skal sitte i en helt ny bil blir alt merkelig, og man har en ukjent mann i setet ved siden av deg. Man blir jo automatisk nervøs jo!
Flaks at kjørelæreren var kjempe hyggelig :) 

Gleder meg til og få lappen!!  


Et bilde av handyMichelle som ligger under russevanen og skrur ;)
Tatt av TINA 
Det er mange forskjellige metoder for og komme seg opp og frem her i livet, og jeg føler at jeg har klart meg ganske bra egentlig. Jeg er tross alt bare 17 år enda.

*
Jeg har en fantastisk kjæreste som jeg har vert sammen med i 2,5 år nå. Setter stor pris på at han er her for meg.
Vi har kommet oss gjennom både godt og vondt.
*

Vi har kjøpt oss hus sammen, VÅRT hus som vi kan gjøre hva vi vil med! Hvor mange par på 17 og 19 år har sitt eget hus? Føler vi har kommet langt der ja.
*

Vi venter en liten guttefante den 3. desember, gleder oss kjempemye til og bli foreldre!
*

Jeg har også fullført to år på vgs med bra karakterer. Og nå er jeg på god vei til og fullføre påbygging til generell studiekompetanse. Noe jeg skal ha klart innen 2013.  
*

Jeg har også en jobb, som jeg har hatt i over 1,5 år nå. Jobbet en del, men må nå ta det med ro pga. ryggen min har bestemt seg for å vere vrang med meg. 
*

Jeg har noen fantastiske venner i livet mitt, som jeg ikke kunne klart meg uten!
De har hjulpet meg gjennom både godt og vondt! 

Jeg er jo også på god vei til og ta lappen på bil, ikke at jeg er noe tidlig ute med det enda, men den skal vere i boks til lillegutt kommer! 

 Love My Life 
Flere har spurt hvor vi skal flytte og om jeg kan legge ut bilde av huset.
Så her kommer et lite bilde av huset fra utsiden.
Siden alle bildene av rommene i huset er da fyllt med tingen til de som bor der nå, så vil jeg ikke legge det ut.
Tar heller nye bilder når vi flytter inn!


Gleder meg til vi skal flytte inn! Og liker tanken på at det er bare vårt.
I går fikk jeg ikke tid til og sjekke ut resultatet. Våknet til null strøm i hele feltet, så jeg måtte komme meg hjem til pappa og få dusjet og fikset meg raskt før jeg dro på jobb. Jeg skal teste den ut igjen snarest! Kanskje i kveld? 

Etter jobb dro jeg rett til besteveninna mi, for og fikse meg. Vi skulle på bursdagsvors!
Vi sminket oss og fikset håret og kledde oss opp i flotte kjoler og høyhelte sko. Og så dro vi til vorset. Jeg hadde fyllt veska mi med masse godt og drikke på. Alkoholfritt såklart! 

Selv om jeg måtte vere edru hele kvelden, så hadde jeg det kjempegøy! Var så koselig og få vere sammen med kjekke folk istedenfor og sitte hjemme og sture. 

Bilder kommer kanskje senere, når de blir lagt ut. Jeg tok ingen bilder, pga jeg ikke har digitalkamera, synst det blir for mye og dra med seg et speilrefleks på fest.

Har foresten funnet en kul side! Mye forskjellig barneutstyr til en billig penge. Sjekk den ut HER 
UV stråler og sjøvann kan tørke ut håret og gjøre at det føles ubehagelig, blir skjørt og ser brusete ut.

Den nye Hair X Overnight Treatment med essensielle hår lipider gir tørt og ødelagt hår ekstra næring. Den styrker hårets struktur og gjør at det ser og føles sunnere, glatt og glansfylt. Håret pleies natten igjennom!  


Unik spray til skadet hår, gir fuktighet og gjør håret mykt når du sover. Med fuktighetsgivende jojoba, antioskidant, vitamin E og Panthenol som opprettholder fuktigheten. Gir smidighet, glans og pleie til skadet hår over natten. 100 ml.


I natt skal dette produktet testes ut! Håper det funker nå da!
Vi får se i morgen når jeg skyller det ut. 
149,- Oriflame.Nå tar jeg en liten update på de siste dagene.

På tirsdag var jeg Dj Michelle til lillebroren min i selskapet hans, som han holdt på et disco lokale vi har i Ørsta.
Var ikke så veldig mye mere enn å skifte sang, og sette på "blinkelys" som barna kalte det.

På onsdag, altså i går så hadde vi gym. Og vi skulle ut i skog og mark på orientering.
Her er jeg og Ida, som jeg gikk sammen med. Vi skulle til og gå nedover mot skolen igjen. 


(Ja, jeg ser virkelig flott ut på bildene!!)
Jeg er stolt over at formen min er så pass bra etter et halvt år uten trening omtrent. 
Og istedenfor 1-3 poster som jeg avtalte med læreren at jeg skulle ta, tok jeg 4! 
Ja, jeg tok bare 4 av 12. 

Foresten var jeg 29 uker på vei på onsdag.
Altså jeg har 1350g i magen og bære opp gjennom sti og mark til postene.
Men det var godt! Endelig litt bevegelse igjen. 


I dag så var vi ferdige 11.10 på skolen. Jeg dro hjem og skal nå slappe av en stund, før jeg må springe til bussen og komme meg på jobb til klokka 16.00 . Money!
Å forsove seg er ikke kjekt, men det skjer! Heldigvis så kom jeg meg tidsnok på skole. Så alt gikk bra :)

Nå har jeg historie, og vi begynner på et helt nytt tema nå, Norsk forhistorie. Dette er et fag jeg liker veldig godt, jeg får det til, og jeg husker det vi går gjennom. Derfor har jeg som oftest ganske bra resultat på prøvene vi har i historie. Nå har jeg jo ikke hatt historie på 2 år, men er glad jeg har fått det faget tilbake. 

 Vi er ferdige ti over 2 i dag, noe som passer meg ypperlig. Skal på jordmor hall 3 og sjekke om alt er bra med lille gutten min. Noe jeg er ganske sikker på, han sparker og styrer på hver eneste dag! 


Gutten min <3
 
Senere tror jeg at jeg skal til Ørsta, på bursdagsparty til lillebroren min. Han ble 9 år for en liten stund siden!
Får se om jeg skal vere der og hjelpe til, og snike til meg litt kake!  
Glemte å skrive om det, men på fredag var vi en tur til Førde, og hentet det som i mai skal vere årets råeste russebil.

Photobucket

Den er så fin i lakken at vi er VELDIG tvilsomme på å lakke den rød. 

Gleder meg så sykt til russetiden nå!
Den kommer til og bli AWSOME. 
 

<3
Jeg har da to nydelige ørkenrotter her hjemme. Men de elsker og grave. Derfor blir det alltid mye spon og alt mulig utover gulvet! Forferdelig. Jeg trenger meg et ordentlig plastikkbur, som de ikke spiser seg gjennom! Både løpehjulet, matskålen og huset sitt spiste de opp, ja de SPISTE DET OPP. Og de spiste seg ut av reiseburet, rakkerne. 

Jeg er skeptisk til plastikkbur pga jeg er redd de skal bare gnage det i stykker. Men jeg må nesten, for når vi flytter til vårt nye hus i oktober så vil jeg ikke ha alt det rotet! Men jeg vil jo såklart ha ørkenrottene mine. 

Har funnet litt kule bur på ebay. Men vet ikke om disse er sånn at de ikke klarer og bite seg gjennom, eller om de bare gnager seg ut. Tror jeg må ned på dyrebutikken.

Jeg gir dem nok mat og haugevis med pinner som de gnager på og spiser opp. Så det er ikke pga mangel på noe at de spiser opp alt av plastikk.Jeg skrev i går at vi var på visning, og tror du ikke jaggu meg at huset er vårt nå da?  
Jeg kommer faktisk ikke over det, det har virkelig ikke gått opp for meg ennå.

Vi eier nå et koselig hus med 3 soverom og leilighet i underetasjen.
Innflytningen skjer i løpet av oktober, så skal nok ha kommet oss i orden til lillegutt kommer til verden!

Jeg eier nå et hus med verdens beste gutt som jeg også venter barn med :*
Dette er en drøm altså!!

 
Hej hej! 
Jeg er nå veldig trøtt, og skal straks kaste klærne for og krype godt under dyna. Jeg tror jeg skal ta med meg lydboka til historieboka i senga, slik at jeg får øvd litt til prøve. Liker at vi slipper og lese om vi ikke vil, men kan høre det på lydbok. Satser på en bra karakter ivertfall! 

Vi tok skolebilder som tidligere nevnt. Jeg aner ikke hvordan klassebildet ble, men portrettet kan jeg trygt si ble grusomt. Vi får se om jeg tørr og noen gang vise det til noen. Vi får se når vi får bildene.

I dag var vi på visning, det var et koselig hus som jeg føler hadde passet fint til oss 3.
Vi får krysse fingrene for at det er vi som får det! Lånet er ivertfall i boks.

I morgen har vi fire timer på skolen, først to timer med naturfag, etterfulgt av to timer mattematikk.
Jeg tar ikke med meg data på skolen på torsdager, det er unødvendig føler jeg.

Etter skolen så skal jeg på min aller første kjøretime. Det blir spennende!
Jeg både gruer og gleder meg på samme tid. Jeg kan jo og kjøre bil, men alikevell!
 
Er foresten 28 uker på vei i dag. bare 87 dager igjen nå!  
Nå skal vi straks ta bilde! Både portrett og klassebilde. Så jeg har faktisk sittet i timen og rettet ut håret mitt og sminket meg. Wiho!Håper bildet ikke blir forferdelig nå da! Wish me luck :*  
Da var jeg ferdig på skole for denne gangen, jeg har fått satt på en vaskemaskin med klær og slapper nå av litt før jeg skal ta til på leksene. Mandag er virkelig en hard dag altså! Og ihvertfall i dag. Vi starter jo med 4 timer norsk hver mandag. Og i dag skulle vi da høre på en sann gammel norrønsk saga fra Island. Veldig gøy.  

Senere skal jeg på svangerskapskurs og lære litt mere! :)

En positiv ting i dag er at jeg endelig har fått fikset kjøretimer! Jeg har min første kjøretime på torsdag, og er virkelig klar! Litt nervøs da, men det er vell normalt.

Irriterer meg at når jeg legger ut bilder som er stoore på bloggen blir de pittesmå når jeg publiserer. HMF...

 


Fristelser......
Det var virkelig godt og få sove ut i dag. Jeg trengte det etter en slitsom uke med skole. Hehe, er hardt og begynne på igjen med skole altså! Opp 7 hver morgen er slitsomt! 

Siden min kjære måtte jobbe i dag, så gjorde jeg litt husmor ting her hjemme. vasket klær og slik. Så nerdet jeg en liten stund med Cod, black ops på min flotte ps3 ;) Er ikke så ofte jeg får spilt nå lenger, så var gøy med litt spilletid. 

Senere dro jeg, min kjære og en kompis på kinaresturanten og spiste good kinamat!
Var gira på desert også! Og siden vi var kjempesmarte, så dro vi på butikken og kjøpte oss en isboks som vi koste oss med hjemme forran tven med, alle tre. 

Nå sitter jeg alene hjemme og slapper av forran tv'en.. Min kjære er sjofør så han har ikke tid til meg i kveld.
Kanskje jeg tar et par runder på cod, det er dobbel XP for kills hele helgen. Moahaha...
 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits