I dag valgte jeg å holde Sebastian hjemme, etter at han hostet en del da han våknet, han har hatt hoste og vært snørrete ganske lenge nå. Følte han trengte en hjemmedag. Vi var en tur til legen, og fikk bekreftet at det ikke er noen alvorlig hoste, så forhåpentligvis går den over av seg selv. Når han skulle stikke i fingeren så reagerte han ikke engang når hun stakk han. Merket det tydeligvis ikke, noe som er ganske greit! :)

Senere skal jeg på min siste dag med opplæring i Clas Ohlson, og deretter mat sammen med resten av gjengen i Clas. Vi åpner neste uke, den 4 oktober. Absolutt verdt å ta turen innom og se den flotte nye butikken! (amfi Ørsta)

Og så over til selve overskriften. For å kunne holde ut dagene og ikke spise seg fordærva, så trenger man mye protein for og holde seg mett og så er jo protein bra for folk som trener da. Til "lunsj" i dag har jeg laget meg havregrøt. Jeg lager en veldig enkel versjon av havregrøt. Jeg har ingen eksakte mål, men tar "litt av det og litt av det" 

Vann
Havregryn
Salt
Sukrin/Stevia
Kanel
Og i dette tilfellet vaniljeprotein

Kok opp vann, ha i salt, stevia og kanel,Jeg bruker MYE kanel da det både er godt og sunt. Så tømmer jeg sånn ca mengde med havregryn oppi, slik at den ikke blir for tjukk og ikke for bløt. Og så enda mere kanel. Koker og rører så det blander seg. Så tok jeg og blandet en del vaniljeprotein i. ca 30g. 

Rør godt inn, la det koke litt til mens du rører, server :)

Jeg liker best denne måten med havregryn, enkel og grei! Og bra for kroppen. Ikke noe hvetemel(mange som bruker) og ikke noe melk.  Bortsett fra at jeg tar meg av og til et glass melk ved siden av da. Melk og grøt hører sammen.

 

 
når snøen er kommer langt ned igjennom fjellene, og gradestokken nermer seg 0, da gjemmer Michelle seg godt inne i huset, med en god kopp te og fyr i peisen.

hvordan er været hos dere, snø, regn, sol?
Det er viktig at man til tider lar alt annet ligge, og bare slapper helt av og pleier seg selv litt. Nå når gullet mitt sover siste blunden sin på dagtid, så nyttet jeg anledningen til å nyte en kopp te, sammen med ansiktsmaske og hårkur. + serie på tven, som jeg har blitt helt hekta på! Den heter Game of Thrones. Og jeg er straks ferdig med første sesong. 


senk skuldrene, og slapp av!Et barn på 9 mnd skal kunne:

-Sitte uten støtte
-Stå med støtte
-Kravle seg bortover
-Si to til tre ord (individuelt) 

 

På denne tiden lærer barnet å kravle seg fremover. Det skjer omtrent samtidig med at de kan sitte selv uten støtte. De når dermed nye ting i huset og det er viktig å sikre det FØR ulykken er ute. Holder du barnet oppreist, kan det være det setter den ene foten foran den andre og dermed gjøre sitt første vaklende forsøk på å gå.

Barnet utvikler stadig språket. De fleste kan si et par ord nå. Gjerne mamma og pappa. De gurgler mye mer en før. Man kan se de peke og ?forklare? deg ting på sitt eget språk. Sier du ?hvor er pappa? vil barnet se etter pappa.

 ♥♥♥

Sebastian Nicolai kan sitte selv, setter seg opp både på kne og vanlig helt selv, det har han gjort siden før 8 mnd. Han står med støtte, har også gjort dette veldig lenge. Reiser seg opp overalt, og går langs møbler som bord, sofa, tvbenk osv. Han hadde en sånn dra seg fremover og skubbe med ene foten teknikk istedenfor krabbing, men nå for noen dager siden har han begynt å krabbe mere og mere på alle fire. Det går seint, så ofte er det ned igjen til den andre metoden, som går veldig fort.

Han kan mamma og pappa, om jeg sier hvor er pappa? Så snur han seg mot pappaen. Han vinker tilbake når vi vinker og sier hadet. Han kan å "susse" i løse luften også. Han kan å riste på hodet for "nei".

Gutten vår er veldig tidlig ute, og står omtrent helt selv, er som oftest så vidt han holder seg til ting når han står. Han bøyer seg ned og plukker opp ting/ setter seg ned på rompa, veldig kontrollert og rolig. 

Veldig sta, og veldig mye energi er det på denne gutten, men fantastisk blid er han hele tiden uansett.

Regner med han går ganske snart.

 

*BILDER KOMMER*

I dag når jeg våknet fant jeg ganske fort ut at dette blir en dag hvor jeg ligger i senga eller på sofaen hele dagen og syns synd i meg selv. Halsen verker, jeg hoster og nesa er tett. Stemmen min hørest ut som en marsboer, og hodet er til tider i veldig ubalanse.

Jeg fikk derfor min kjære mor til å hente Sebastian og få han i bhg. Når jeg endelig fant ut at jeg måtte stå opp, så var det ingenting som fristet å ha på seg, bortsett fra min kjære onepiece, som funker fjell på en dag som denne. Fant jeg også et par tjukkelester, som er ganske så søte. Vil ikke fryse når jeg er syk! Liker det best godt å varmt.

Derfor har jeg fyrt i peisen, og lagt meg godt til rette i sofaen, med flere kopper te. Ble litt havregrøt til frokost, da jeg trengte å få i meg noe annet varmt enn te.

 

Jeg får ikke lagt inn bilder på dataen nå, da minnekortleserhullet tydeligvis er ødelagt. *f,oewpjfpowe* Blir gal. Dette er noe jeg er avhengig av.
så jeg ga opp hele greiene, og jeg postet ikke 9 mnd oppdateringen. Det er jo kjedelig uten bilder av gullet! Men kan poste det, og heller legge ut bildene når jeg får det til. Vet ikke om det blir i dag, da jeg helst vil ligge rett ut resten av dagen. Været er også dårlig btw.

 I disse siste ukene har jeg virkelig vært dårlig til å blogge. Men jeg har hatt det travelt og da kommer bloggen i andre rekke. Her kommer ihvertfall et lite oppdateringsinnlegg, såpass dere ser jeg ikke har sluttet helt.

Jeg har fått meg jobb. Ikke bare en, men to stykker. Jeg er tilkallingsvikar i en bhg, og den andre jobben vil jeg avsløre ganske snart.

Ellers så er det fullt kjør med handballtreninger to ganger i uka, og gym på mandager. Jeg har bestemt meg for å slutte å tenke så mye på vektnedgang fremover, jeg skal bare tenke litt over hva jeg spiser, og så tror jeg at vekten kommer litt av seg selv da jeg har kommet meg i gang med treningen igjen. +Jeg skal begynne på treningsenter fra neste mnd av, når jeg har fått meg ei god lønn(noe jeg har savnet sårt.)

Nå skal jeg på jobb i bhg, og gleder meg til å se småttisene igjen. Er utrolig gøy og lærerikt å jobbe i bhg! :)

I morgen er Sebastian hele 9 mnd, og jeg kommer med en oppdatering fra det. I promise! 

 

Noe du lurer på? Bare spør i kommentarfeltet!
I går var den store dagen til Nelly kommet, og vi var klare for utstillingen som skulle vere her i Ørsta. For å få ut litt energi fra Nelly før vi kom frem så gikk jeg ned til utstillingsområdet, som tar ca en halvtime.

Nelly er ikke vant med så mange hunder på en plass. Hun er vant med hunder, men det var så mange at hun ble forvirret og oppspilt. Så hun dro en del i bandet og ville hilse på alle, noe de fleste andre hundeeiere ikke vil la hundene sine gjøre. 

Det regnet og var opphold om hverandre, så grusbanen var som kvikksand til tider, jeg var gjennomvåt på beina, og det var kalt. Det haglet faktisk litt da jeg gikk nedover også. 

Det var endelig vår tur, ganske snart etter at vi hadde funnet frem til hvor vi skulle vere. Jeg gikk inn i ringen, og vi skulle trave en runde, og så på tvers over banen og tilbake. Jeg var kjempeimponert over at det lille turbotrollet mitt var utrolig flink! Hun travet som hun skulle, og etterpå når dommeren skulle kjenne på kroppen og se på tenner så stod hun fint og lot dommeren kjenne og se på det hun ville. Etterpå stod hun også fint og ventet.

Nelly var den eneste rottweileren på kvalpeshowet, så det ble jo en selvfølge at hun ble BIR. Altså "best i rasen". Fikk seg en flott sløyfe for det! Og så fikk hun en mindre sløyfe for deltakelse. Og siden hun ble BIR så gikk vi videre til grupperingene, og måtte da vente en god stund, slik at alle som skulle inn i ringen og vise hunden sin ble ferdige.

I grupperingene så var det Nelly og to andre hunder, mener det var to berner sennen valper. Vi travet to runder rundt i ringen, og stilte oss deretter opp pent. De lette frem premiene, og Nelly fikk 2 plassen! Jeg er superstolt, da jeg sa til og begynne med at så lenge hun ikke kom sist så er jeg fornøyd! For jeg viste ikke helt hvordan hun kom til å oppføre seg i ringen osv. Men hun var utrolig flink, og jeg er VELDIG stolt over henne. 

Premiene hun fikk var : 1 diplom for BIR, 1 diplom for deltaget, 1 diplom for BIG2, et slags sånn teppe som er godt for henne å ligge på(holder det i hånden på ene bildet), 1 pakke sånne tann stenger(som hun stjal i natt og spiste opp ALLE...), 1 pakke med godbiter og en godbitveske. 


Druknet katt, men stolt over jenta mi! Her med teppet vi vant, pluss BIG2 diplomet :)


Etter første gang i ringen, BIR og Deltager diplomene!


BIR,Deltager,BIG2
må bare gi meg et godt ord til overskrift, da jeg synest at jeg har vært meget flink i dag. Jeg begynte dagen 06.45 som er aalt for tidlig hehe..

først skulle jo vi stå opp og fixe oss osv, så tok jeg gullet i bhg, deretter dro jeg til skolen for å ha 2 timer med gym. og gymmen var pyramide intervaller. jeg er imponert over meg selv om faktisk holdt ut hele løpet. fikk meg god morgentrim!

enkleste/beste/værste timeplanen. hehe

etter skolen bar det rett hjem å fixe seg til et møte som var kvart på ti. og etter møtet så dro jeg hjem, spiste litt mat og så videre på jobb, som jeg var på til kvart på fem.

så var det endelig litt hvilepause hjemme, middag og avslapping med kjæresten.

21.00 var jeg klar for en og en halv time med handball. og nå er jeg utslitt og skal sove godt til i morgen.

muligens tar jeg en fjelltur før jeg skal på jobb kl. 10. om jeg ikke er for trøtt da.

ønsker alle en god natt! :-)
I dag har jeg vært på alexandra hotellet i Loen. Det var i anledning at besteforeldrene til Øystein skulle feire gullbryllup! Er fantastisk når folk holder sammen så lenge. Jeg har ikke vært på koldtbord der før, men det er jammen meg et bra koldtbord! Klarte og holde meg til 2 runder med mat, og så ble det 2(3) runder med desert også da. Måtte jo ta små smakebiter på alt mulig! Alex i Loen er et fantastisk hotell med spa og hele pakka. Anbefales virkelig!!

Etterpå dro vi til ei hytte som nettopp er bygget ferdig, det er tanta til Øystein og familen hennes som eier den, og jeg må virkelig si at den er fantastisk flott!  Stort og fint, men så har de holdt det slik at det fortsatt ser ganske ut som ei hytte, og ikke som et vanlig hus. Veldig koselig! Og når vi var der var det plutselig eeenda mere kake og kaffi. Og der var da Oreo-kake, såå... Ja, jeg måtte spise enda mere kake.

Nå har vi kommet hjem, fått henta hunden og lillegullet, er så hærlig å se igjen småttisene mine når jeg har vært borte så lenge :)

Skal btw, bare skrive ferdig dette innlegget, for så og legge meg. Skal tiidlig opp og på Skole i morgen, gym faktisk! Så jeg må vere uthvilt. Har hatt en flott uke, og gleder meg til neste uke! Blir ihvertfall en laang flott fjelltur i morgen, må få av meg alle kakene.

 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits