Det var forrige helg jeg så det første gangen, på besøk hos svigermor så jeg plutselig at gutten min slapp bordkanten og stod helt selv.

Etter denne gangen har han bare vist det mere og mere! Jeg er ordenrlig stolt over gutten min, og tror nok at han kommer til å ta sine første steg i nærmeste fremtid.

gullet som står helt selv i bhg!
etter at min kjære nelly har bitt over ladderen til dataen min så ligger den fortsatt uberørt uten strøm. jeg har ikke fått brukt data på fleeere dager.. blir vell over en uke nå. derfor mine kjære venner har det vært minimalt med blogging.

jeg kan si at treningen går supert og jeg er fortsatt hekta. vårt første program er vi snart kommet gjennom og kanskje jeg legger ut noen resultater ? vi får se!
i dag har jeg planer omtrent hele dagen. det begynte med skolei to timer fra 08.10 så gikk jeg tur med Nelly når jeg kom hjem. hun var et mareritt på denne turen, mrs umulig.

nå skal jeg bare fixe meg og komme meg på jobb. er klar for nye timer med kjekke folk.

så er det trening som avslutter dagen min, denne gangen handball. vi i Ørsta har vært så heldige at vi har fått nytt gulv i hallen vår. Nemmelig gulvet fra OL i London! gulvet der handballjentene tok gullet atter en gang! Gleder meg veldig! :-)
Det har vært hektiske dager, så jeg har ikke hatt tid til å trene Nelly så mye som jeg har ønsket. Men jeg må si at gode jenta mi lærer utrolig fort, og etter denne kveldens treningøkt har hun forstått rull rundt. Gjett om jeg er stolt da! Neste økt med valpekurset er neste tirsdag, og jeg tenker jeg må vere veldig flink med treningen fremover på de andre tingene vi skulle trene på. Har konsentrert meg mye om rull rundt kommandoen de siste gangene, men det blir mindre av den nå, og jeg skal nå rette fokuset mot "vise tenner", "på plass" og "bli" kommandoen. Hun kan egentlig bli, men den skal styrkes veldig mye bedre. Jeg kan nå si bli til henne, og hun blir mens jeg går bakover, snur meg noen runder rundt og jeg kan gå fort ut og inn av rommet. Men hun vil gjerne reise seg og følge etter om jeg går rundt henne, så det blir mere på den at hun skal bli der jeg har kommandert henne til å bli, uansett hva jeg gjør. Både sittende, og liggende.
Ellers er det også ny treningsøkt med styrke i morgen, jeg gleder meg kjempemye må jeg si! Skulle gjerne trent hver eneste dag, men tror det er best slik vi har gjort det til nå, med en dag pause imellom. Det å ha en plan, og at jeg har skrevet ned kiloene jeg løfter osv gir meg så utrolig mye motivasjon til at neste gang SKAL jeg klare litt tungere, eller mere. GØY! En klar favoritt er faktisk markløft. Første gangen så var det teknikk som skulle læres inn, og det holder jeg egentlig på å forbedre ennå, viktig at det sitter perfekt med teknikken! Derfor begynte jeg første timen med 30 kg, på stanga. Og økte med 5 kilo sist gang. Håper jeg kommer meg mye høyere opp når jeg er ferdig med programmet jeg holder på med nå.
Nå skal jeg legge meg og sove, da søvn er utrolig viktig! God natt :)
etter min tredje gang med styrketrening må jeg si at dette er noe jeg virkelig liker, det er rett og slett hærlig! gleder meg til kroppen blir strammere, cm forsvinner og vekta går ned mot normalen igjen. jeg er ihvertfall på GOD vei mot å lykkes, da motivasjonen er på topp.

før treningen måtte jeg ha meg litt middag, det ble ukens gohelg produkt fra kiwi i dag, kalkunfilet. Den var utrolig god etter min mening, og så er jo kalkun jamat også da!
nå skal jeg sove før det kommer en ny dag med jobb og deretter tar jeg helg! Lar gangsperren få roe seg ned, før det blir fullt kjør igjen på mandag!
Nå er endelig Clas Ohlson offisielt åpnet, og jeg er ferdig med en fantastisk dag på jobben! Utrolig gøy at det endelig var kunder inne i lokalet. Er blitt en fantastisk butikk, som virkelig er verdt å stikke innom hvis du er i nærheten. 

Ellers så har jeg dumpet ned i sofaen, og vil helst bare bli her resten av dagen. Kjenner gangsperren i lårene og hendene, og er sliten etter dagen. Men jeg har da en liten gutt som trenger mat og oppmerksomhet, en hund som skal luftes og husarbeid som ikke gjør seg selv, desverre! Så blir nok ikke sittende noe særlig lenger før jeg må opp og få gjort diverse. Skal ihvertfall få på meg ei god joggebukse da.

I morgen er det både jobb og trening som står på menyen, jeg er faktisk utrolig klar for neste treningsøkt! Er noe med når du skriver ned hvor tungt du løftet osv forrige gang, så skal du klare og øke denne gangen. Jeg må si at jeg gleder meg til å se hvordan det går. Dette blir bra! Tror styrketrening kan bli en favoritt hos meg.


Hærlige gullet mitt <3 Bildet er ikke fra i dag.


Og så meg da, lyst ute. 
I dag har jeg ganske så stappa program fra jeg er ferdig med dette blogginnlegget. Jeg skal en tur til skolen min, og få informasjon om særemne, noe jeg tenkte å begynne på siden man må lese bøker, og det skal inn til i vår er det greit å ikke måtte begynne etter nyttår med å lese.

Etter dette blir det brannkurs eller noe sånt på jobben. Alt er klappet og klart til åpning i morgen! Håper jeg ser akkurat DEG der. Amfi er åpent 11-23.

Senere skal jeg og veninna mi på Ørsta gym igjen, vi skal gå gjennom vår andre styrketreningsøkt i "nybegynnerprogrammet". Dette er andre øvelser, slik at vi tar det annenhver gang. Jeg er fortsatt stiv og støl i kroppen, så vi får se hvordan dette går! Jeg skal ihvertfall få i meg masse protein og energi før treningen, slik at jeg ikke er så utslitt som jeg var forige gang.

Så er det handballtrening, skal tro hvordan det går etter styrketrening, men vi satser på det går bra. Det er ihvertfall treningskamp, så her skal det gå unna!

Etter dette skal jeg hjem og legge meg, enkelt og greit. Så er jeg klar for en ny dag i morgen, hvor jeg skal opp tidlig og vere 120% klar for og åpne ny butikk. 

 

Tenkte å ta målene mine på nytt, så jeg har dagens mål som start, og så får vi se hvordan jeg ligger ann når vi kommer til 1 november, min bursdag! Nå tok jeg endelig det siste skrittet, og har kommet meg ordentlig igang med trening på senter igjen. Jeg har begynt på en plass som heter Ørsta Gym. Dette er da ett rent styrketreningssenter, så det er ingen gruppetimer og slikt. Men jeg har funnet ut at kondis trening og slikt får jeg på handballbanen, og jeg kan jogge på fritiden(lite sannsynlig).

Nå har jeg og veninna mi fått oss nybegynner program, og vi gikk gjennom første dagen med trening i ste. Det var MYE tyngre enn hva jeg hadde trodd, og skjønner hvor dårlig form jeg er i etter svangerskapet. Men det skal bli bedre, MYE bedre. Og jeg gleder meg til å kunne øke vekten og kjenne at jeg blir sterkere, og mere fit da.

Jeg avslutter kvelden med en skive med 2 egg, og et glass melk. Viktig å fylle på med protein etter trening! Jeg er gåen, og skal finne sengen så fort som mulig. Så håper vi på at jeg kommer meg ut av den i morgen tidlig da.

 

Trener du styrke?

 
Hva er Nikknakk? Jo, det er en nettbutikk med mye fint og spennende til barn og babyer.

Akkurat nå har de en konkurranse der man kan vinne et flott 3pårad spill, enten i blått eller rosa. 

Vil du også vere med i trekningen av ett av disse søte spillene? klikk HER da vell.

ELLER
I dag begynte jeg å prøve meg på et nytt lite triks med Nelly, nemmelig rull rundt! Jeg har fått henne til å rulle rundt og slikt, men det krevde en god del, og hun har nok ikke tatt poenget helt ennå. Jeg må holde henne litt fast ned mot bakken i halsbåndet, for hvis ikke reiser hun seg bare opp når jeg tar godbiten rundt over henne. Men dette skal vi nok få til tenker jeg! Men ikke helt godt når hun blir dødsfrustrert over å ikke skjønne hvordan hun skal få den hersens godbiten at hun prøver bare å ta den, gnager litt på hånden min osv. 

Ellers har vi vært på valpekurs på lørdag. Der var det først en del teori, med masse nyttig å ta med seg videre til treningen. Og deretter var det praktisk øving, med hund. Tingene vi gikk gjennom var kommandoene "KOM, SITT, BLI" Nelly kommer som regel når vi roper på henne, jeg er også trygg nok på at hun kommer slik at jeg slipper å holde henne fast i bånd, hun gikk løst når vi øvde med henne. Hun sitter jo bare vi sier sitt, uten at vi må bruke kroppspråk. Så den er godt innlært, og så viste jeg at hun er veldig flink med bli øvelsen her hjemme, men det var masse folk og masse nye lukter, så viste ikke helt hvordan dette skulle gå, men hun var kjempeflink. Ble der hun skulle og jeg fikk gjort ferdig øvelsen.

Ellers så skulle vi også sjekke tenner, og det er noe vi må øve mere på. Både sjekke tenner og å klippe klør må hun bli mye mere komfortabel med. Jeg klarer å klippe klørne på henne selv, men det er en kamp hver gang egentlig, så om hun ikke er mere rolig når vi skal klippe klør når hun blir stor, har vi et problem.

Sjekke tenner går greit til tider, det spørst i hvilket humør hun er i. Men dette må også øves inn, og jeg tenkte å øve det inn med et kommando ord.Vi skal også øve på og avansere bli øvelsen. Både med avstand, og forstyrrelser.


Husker dere dette bildet, rett etter at vi fikk Nelly. Knapt nok like høy som hjulet, rundt 5 kilo.Nå er hun stor jente! Veier rundt 21 kilo, har rundt 14 kilo igjen!

 

 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits