nå blogger jeg fra mobilen igjen. men det er fordi jeg sitter oppe på badet med en liten goding som tar seg et bad. hn er hjemme fra barnehagen i dag, fordi han er syk stakkars gullet.

Det høyeste jeg målte i natt var 39.4 i feber.Stakkaren våknet flere ganger i natt og hadde det ikke godt. var heller ikke bra i hele går.

en metode å få i han vann på er faktisk å ta av flasketuten, han elsker å drikke av voksenkopp. så da ble det et par slurker av og til.

Nå i dag har feberen gått ned til 38.9 og jeg håper den fortsetter å synke. ikke gøy å se gullet mitt syk! Det er jo første gangen også han er ordentlig syk så..

Ellers så har jeg lastet ned en ny app på telefonen. Nemmelig shapeupclub sin. jeg har ikke gullversjonen, men gratisversjonen funker fint for meg. jeg ser da hvor mye kalorier jeg får i meg og hvor mye fett/protein/karbohydrat. jeg er kjempefornøyd og merker jeg passer på hva jeg spiser mye mere enn når jeg ikke har brukt den.
den viser hvor mye jeg skal ha i meg for å gå ned 1 kg i uka, som jeg har stilt den på. Og selv om jeg hr redusert maten min så kommer jeg under inntaket. jeg prøver å spise liitt mere for å fylle opp litt, men sålenge jeg ikke går rundt og er sulten er jeg godt fornøyd. 4kg til jul? :-)

skom er suuupergøy!
Dan har vi endelig datamaskin igjen, noe som er fantastisk deilig! Selv om jeg har klart meg ufattelig bra uten også.
Det har skjedd mye siden jeg oppdaterte ordentlig sist. Håper oppdateringene skal bli bedre nå.

 

Jeg kan STOLT fortelle at min kjære sønn har begynt å gå. Det varierer veldig hvor lange avstander han klarer å gå, men han blir bedre for hver dag! Snart løper han vell rundt.

Jeg fortsetter og trene, har akkurat vært gjennom en periode med lite styrketrening, men har bestemt at det skal taes opp fra og med i morgen. Handballen går bedre også, noe som er stor glede, da jeg må komme meg i mye bedre form igjen!

 

Det er snart jul, og jeg må både handle inn litt ny pynt, da vi ikke hadde så mye i fjor. Gleder meg til bakedag, som jeg har tenkt å invitere til her i huset. Er alltid gøyest når man er flere sammen.

 

Bilder kommer, men akkurat nå er mobilen min utladdet, og jeg får gjort lite ut av det, desverre.


 Verdens fineste gutt! - 
er fortsatt uten data, håper ladren min er rett rundt hjørnet.

sitter og slapper av før jeg skal på jobb. deretter trening, og trening etter det igjen! altså styrkeøkt så handball. da er dagen ferdig og jeg er klar for å legge meg når jeg kommer hjem.

hva skal du gjøre i dag?
treningen går som det suser. Ble ferdig med nybegynner programmet i løpet av oktober, og er nå 2 treningsøkter ut i mitt andre program. I dette programmet er det benkpress, noe jeg gledet meg ril å teste ut. Er fortsatt motivert til treningen, men har forstått at jeg må fokusere mere på kostholdet. noen som har tips til hvordan jeg klarer og få mere kunnskap og deretter få orden på et ikke så bra kosthold?

baseøvelsene så langt:

knebøy: 37,5 kg
markløft: 50 kg
benkpress: 25 kg

satser på at benkpress blir mye høyere, da dette var første gang jeg prøvde det, og klarte 25 he
lt greit. prøvde å fokusere på teknikk.

som sagt går treningen supert, men trenger hjelp når det kommer til kosthold...

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits