SEBASTIAN

-Klær i str. 80 eller større. ( gjerne ull)
-Leker, biler/lastebil
-Innredning til barnerommet ( Bilder, hyller, osv..)
-Tegne og male saker, ark.
-Bøker som passer fra 1 år. 
-Trehjulsykkel
-Puslespill / Duplo - Eller andre leker. 
-"smart telefon" som er beregnet til babyer.
-Filmer
-CD spiller til musikk på rommet(cd'er også) 

 

MICHELLE
-Treningsklær, Topp, tights, bh.
-Treningsklokke
-Bøker. Gjerne "fantasy/sci-fi"
-Rosendahl ( kaffeglass, servise.)
-Sko - Jeffrey Campbell spike
-Vintersko "tilskudd for dei"
-Gjerne gavekort til klær/tilbehør
-Mappe til Samsung tab 10" (nyeste)
-COD, black ops 2 (PS3)
 

NELLY
-Godbiter (dentastix går også)
-Leker ( Biteleker, tennisball, draleker)
-Hjernetrim leker "mental leker"
-Hundehus
-Halsband og leieband i bra solid stoff. Gjerne med navn på halsband.
'

Ellers er det gaver til hjemmet som da blir til både meg og Øystein
-Veggur fra Clas Ohlson : 36-4955
-bilder til vegg
-stort fint speil
-Skittentøyskurv
-Pynteputer
-penger til sicilia vitrineskap
-Stuebord 
-Gardiner ( 6 stk ) 

 

Dette er ihvertfall noen av tingene vi ønsker oss! Har ingen ønskeliste fra min kjære, da han ikke finner ut hva han ønsker seg. Heldigvis har jeg funnet ut hva jeg skal kjøpe til han.

Skoene jeg "ønsker meg" på ønskelisten måtte jeg altså bare kjøpe meg selv, så de har jeg allerede kjøpt. Da det kun var 1 skopar igjen i min størrelse, og de andre gamle vinterskoene mine fallt omtrent fra hverandre, så det jeg ønsker meg er på en måte penger som kan dekke litt av de skoene. Siden jeg ikke kunne holde dem av til etter jul. Og ville da ønsket meg penger for å kjøpe de skoene. Jeg elsker btw de nye skoene. De må gåest inn, men de er varme og gode.


Her er skoene, bildet er tatt i en litt rar vinkel, men de er nydelige. 


 
Hurrraaa! For lille gullet mitt som er blitt 1 år i dag! Er helt utrolig hvor fort tiden går. For nøyaktig 1 år siden lå jeg på sykehuset med store smerter. 22.05 fikk jeg min kjære i armene, og ble verdens stolteste mamma. Sebastian har begynt å gå selv, tar mange skritt alene, når han blir for ivrig så går det litt for fort og da er det godt å ha bleierumpe. Han sier mange ord som Nei, Ja, Heia, Mamma, Pappa, OJ, Hade, Der, Hæ.  Han susser, vinker, nikker og rister på hodet(som ja og nei).

Han har 6 tenner, 4 oppe og 2 nede. Og de får vi se mye, da han smiler og er somregel alltid en ordentlig god blidgutt!

I dag våknet vi i 7 tiden, Sebastian fikk sin aller første pakke i senga før vi stod opp. Det var 2 badeleker som han likte veldig godt! Han viste ikke helt at pakken skulle pakkes opp, men likte svært godt å smake på papiret. Jeg hjalp til med teipen, og når badelekene kom trillendes ut var det faktisk de som var mest spennende. Det blir nok bading med nye leker i kveld!

Jeg fikk ordnet oss, og Sebastian fikk på seg fine hvite klær. Vi dro til barnehagen, der det var luciafrokost. Vi foreldrene satt og så på de flinke barna som gikk i tog og sang så fint. Så spiste vi litt lussekatter, drakk kakao/kaffe og koste oss. Deretter dro jeg hjem og Sebastian skal få kose seg i barnehagen noen timer.


Veldig lyst når mamma bruker blitz i det halvmørke rommet.


Etter vi var ferdige med frokost og slik. Gullet med pynt i håret og hvite klær.

 

Nå har jeg slappet av litt hjemme, og er klar for å begynne på "dagens gjøremål" listen min. Som blant annet inneholder mere vasking og rydding, da jeg ikke er blitt helt ferdig ennå. Jeg skal også legge ut min og Sebastian sin Ønskeliste til jul. Og så skal jeg og Nelly gå oss en tur.
Da er det en stund siden jeg har blogget, selv etter jeg fikk pc igjen så har bloggingen vært dårlig. Jeg har vært opptatt med jobb, trening og slike ting, derfor er bloggen blitt nedprioritert. Men nå skal jeg prøve og komme igang igjen, og satser på at det går strålendes!

Har vært på jobb i dag, og slapper av hjemme med gode vofsen vår, som ikke er så liten lenger. Store gode Nelly. Hun er nå 8 mnd, og ikke i nærheten av det lille knøttet hun var da vi hentet henne. Stor og fin jente som er en ordentlig koseklump!

Sebastian blir hele 1 år på torsdag! Tiden går alt for fort. Det blir feiring med familie, kaker, pakker og slikt. Gleder meg til å se han åpne pakkene sine, men om jeg ikke tar helt feil kommer det nok til å vere innpakningspapiret som blir det kuleste. 

Treningen går som det suser, og ikke minst kampene går unna med seier etter seier, det er virkelig noe som lyser opp dagene når vi vinner kamper! Heia Ørsta.

Nå har jeg bestemt meg for at jeg endelig skal begynne på den helsikes julevasken, tenkte å gjøre meg ferdig med den til Torsdag, når vi skal ha selskap, om ikke selskapet blir i helgen da. Men jeg skal ihvertfall bli ferdig til Torsdag, så er vell bare og begynne!


Fikk du ikke julestemning av dette bildet så vet ikke jeg! Fra da jeg og Ronja baket pepperkaker.


Noen av pepperkakene. Vi laget også Cola-kake, namnam!

 

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.ARKIV

· Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits