På søndag hadde vi middagsbesøk. Det var fint vær ute, så vi tok frem bålpanne og grillet litt pølser ute. Dette er første gang vi bruker bålpannen, selv om den var kjøpt for over ett år siden. Den funker fint, det eneste vi mangler er den risten, som er grei å ha for å grille andre ting enn pølser.Bålpannen og teleskopgrillspyd kjøpte vi på Clas Ohlson, der jeg jobber deltid. (Klikk på navnet for å  komme til produktene)

Etterpå gikk vi inn, og laget kylling med både ris og chips. Gjestene hadde med salat og tzatziki, som var hjemmelaget og nydelig god! Kjekt å ha venner frå Hellas som lager ordentlig tzatziki, noe jeg også skal lære meg å lage.

--------------------------------------

Mandag laget jeg fiskegrateng. Jeg fant en ganske normal oppskrift utan noen sunnhetsvrier. Laget den av Torsk og laks. Og det ble ganske mye, så vi har middag i et par dager tror jeg. Godt var det ihvertfall. Føler jeg begynner å få taket på litt mere matlaging nå. Og det er jo bra! Har heldigvis en mann som også er flink å lage mat, så vi samarbeider en del. :)

Jeg har også bestilt litt mere koreansk kosmetikk, etter å ha lest en del på fb siden deres. Eget innlegg om dette kommer.

 
I dag var jeg sugen på noe godt, så husket jeg på en oppskrift jeg så på bloggen til kristine her om dagen. Jeg lette den opp og fant ut at det eneste jeg måtte handle inn var kesam og fløte. Resten hadde jeg hjemme. Hurra! 

Jeg begynte islagingen, og fant fort ut at jeg hadde vært litt for kjappt ute med å starte. Jeg har ikke elektrisk visp her hjemme, så jeg måtte bruke mine egne krefter. Jeg må gi creds til alle de fantastiske folkene som levde før elektriske visper og slikt kom på markedet. For å vispe stiv fløte, og egg og sukrin til eggedosis var absolutt ikke noe lett. Jeg slet lenge med begge deler, og fikk en god armøkt i samme slengen! Elektrisk visp skal investeres i så snart som mulig. Ihvertfall før jeg prøver meg på noe pisking og røring igjen. 

Men jeg ble da ferdig til slutt, og isen står nå i kjøleskapet. Der har den stått i over en time, jeg har rørt en gang og tjuvsmakt litt. Namnam! Nå sitter jeg og slapper av, skal se om jeg finner en film på netflix som er verdt å se. Men før jeg begynner å se på så skal jeg legge sammen klær, og henge opp nye klær. Viktig å vere litt husmor også innimellom. 

Oppskriften på isen og kakedeigen fant jeg på bloggen til kristine her:

http://dedication.blogg.no/1370294887_cookie_dough_is.html
er nåstraks ferdig med min 5 dag i sunnhetsverden. Og det går strålende. har holdt ut og vært kjempeflink med maten min. De som er på instagram kan følge meg. Legger ut div, mat og slikt :)

instagram navn : Shella93

 

merker det egentlig på hele kroppen at jeg har holdt meg sunn. både på at jeg føler meg slankere, ikke oppblåst mage og slikt. 

Det har absolutt ikke vært lett å holde seg sunn, har ved flere anledninger måttetta meg sammen og si strengt til meg selv at skal det bli forandringer må jeg vere sterk og ikke falle for dumme fristelser.  Det ble blant annet servert kake på et kurs jeg var på, og kake å kjeks i et selskap. Men jeg rørte det ikke. Stolt!

Jeg er slik at når kvelden kommer får jeg slike cravings som det kalles. Jeg bare må ha noe å putte i munnen når jeg ser tv og slikt. Nesten så jeg kan kalle det abstinenser. Så før ble det ofte litt potetgull, sjokolade eller bare mat. Rett og slett det jeg fant.

men jeg holder meg til tanken om at bare jeg holder ut så går det over etter ihvertfall 15minutter. Har sittet med druer og vann. og hver gang jeg føler for å reise meg for å gå på kjøkkenet så drikker jeg vann. har faktisk slitt etpar kvelder der jeg får disse abstinensenemange ganger. Men jeg vet jeg klarer å holde meg. og krysslista mi er jo så fin så måå jo fullføre den.

 

Litt nytt fra Såebastian er litt ord, som tottæ(totten/smokken) og eple. Han har beynt å få til skikkelig å putte klosser i puttekasse også! Stolt mamma :) Han er også blitt værre med protesteringen sin, og 'Nei' erblitt et ord han er flink til å si. Skal teste grenser hele tiden. Om han åpner en dør på et skap og jeg sier lat igjen(lukk igjen) så lukker han skuffen eller skapet. Flink gutt :)

 
endelig kom den, pakken jeg har ventet på. er en til underveis som jeg tror er rett rundt hjørnet :-)

I denne pakken fikk jeg atkins sin apple crisb bar, som jeg skal teste ut som pausemat i dag. Den ser hærlig ut, gleder meg!

ser den ikke god ut?

forteller om resten jeg fikk tilsendt i løpet av dagen eller i morgen. Nå skal det jobbes!
nå blogger jeg fra mobilen igjen. men det er fordi jeg sitter oppe på badet med en liten goding som tar seg et bad. hn er hjemme fra barnehagen i dag, fordi han er syk stakkars gullet.

Det høyeste jeg målte i natt var 39.4 i feber.Stakkaren våknet flere ganger i natt og hadde det ikke godt. var heller ikke bra i hele går.

en metode å få i han vann på er faktisk å ta av flasketuten, han elsker å drikke av voksenkopp. så da ble det et par slurker av og til.

Nå i dag har feberen gått ned til 38.9 og jeg håper den fortsetter å synke. ikke gøy å se gullet mitt syk! Det er jo første gangen også han er ordentlig syk så..

Ellers så har jeg lastet ned en ny app på telefonen. Nemmelig shapeupclub sin. jeg har ikke gullversjonen, men gratisversjonen funker fint for meg. jeg ser da hvor mye kalorier jeg får i meg og hvor mye fett/protein/karbohydrat. jeg er kjempefornøyd og merker jeg passer på hva jeg spiser mye mere enn når jeg ikke har brukt den.
den viser hvor mye jeg skal ha i meg for å gå ned 1 kg i uka, som jeg har stilt den på. Og selv om jeg hr redusert maten min så kommer jeg under inntaket. jeg prøver å spise liitt mere for å fylle opp litt, men sålenge jeg ikke går rundt og er sulten er jeg godt fornøyd. 4kg til jul? :-)

skom er suuupergøy!
I dag valgte jeg å holde Sebastian hjemme, etter at han hostet en del da han våknet, han har hatt hoste og vært snørrete ganske lenge nå. Følte han trengte en hjemmedag. Vi var en tur til legen, og fikk bekreftet at det ikke er noen alvorlig hoste, så forhåpentligvis går den over av seg selv. Når han skulle stikke i fingeren så reagerte han ikke engang når hun stakk han. Merket det tydeligvis ikke, noe som er ganske greit! :)

Senere skal jeg på min siste dag med opplæring i Clas Ohlson, og deretter mat sammen med resten av gjengen i Clas. Vi åpner neste uke, den 4 oktober. Absolutt verdt å ta turen innom og se den flotte nye butikken! (amfi Ørsta)

Og så over til selve overskriften. For å kunne holde ut dagene og ikke spise seg fordærva, så trenger man mye protein for og holde seg mett og så er jo protein bra for folk som trener da. Til "lunsj" i dag har jeg laget meg havregrøt. Jeg lager en veldig enkel versjon av havregrøt. Jeg har ingen eksakte mål, men tar "litt av det og litt av det" 

Vann
Havregryn
Salt
Sukrin/Stevia
Kanel
Og i dette tilfellet vaniljeprotein

Kok opp vann, ha i salt, stevia og kanel,Jeg bruker MYE kanel da det både er godt og sunt. Så tømmer jeg sånn ca mengde med havregryn oppi, slik at den ikke blir for tjukk og ikke for bløt. Og så enda mere kanel. Koker og rører så det blander seg. Så tok jeg og blandet en del vaniljeprotein i. ca 30g. 

Rør godt inn, la det koke litt til mens du rører, server :)

Jeg liker best denne måten med havregryn, enkel og grei! Og bra for kroppen. Ikke noe hvetemel(mange som bruker) og ikke noe melk.  Bortsett fra at jeg tar meg av og til et glass melk ved siden av da. Melk og grøt hører sammen.

 

 
I dag startet jeg med lite energi og ville helst bare slappe av og ikke gjøre noe spesielt. Satt ganske lenge og bare gjorde ingenting. Bortsett fra at jeg laget meg bananlapper til frokost(nam!). Men så fant jeg ut at jeg MÅ få gjort noe. Så jeg laget meg en liste over hva som skal gjøres i dag, og jammen har jeg nesten blitt ferdig med hele listen! Den var som følger: Henge opp klær, sette på ny maskin med klær, legge sammen alle tørre klær, bytte på sengene, støvsuge hele øverste etasje.

Noe jeg er FERDIG med!  Hadde også ut av oppvaskmaskin, sette på en maskinrens, og deretter ny oppvaskmaskin på. Rydde stue, gang og do. + støvsuge alt. Jeg er kommet godt igang, og satser på at jeg blir ferdig med alt inne jeg må hente lillegull i bhg. Noe som er ganske snart egentlig!

 

Dagens lunsj ble skive med kalkun og agurk og 2 egg + ett glass melk. Måtte ha meg en pause i ryddingen.Vi får se om jeg får til en fjelltur senere, men det ble ikke noen i dag tidlig desverre. Det var vått, surt og tåkete ute, så jeg ble heller inne. Men nå er været litt bedre, så om jeg får det til blir det fjelltur senere!

 
I dag skal jeg og min kjære kose oss med biff middag! Jeg er stor fan av ukens go helg produktet til kiwi, og denne uken var det pepperbiff som var deres tilbud. Kunne jo ikke la en slik godsak bare passere forbi, så nå skal vi kose oss. 

Maten står klar på bordet, nå venter jeg bare på at min kjære skal komme hjem, så vi kan sette oss ned og nyte dette måltidet sammen. 

Pepperbiff, poteter, brokkoli, gulrot og peppersaus. Mmmh! :)

 

Er du fan av ukens gohelg produktene til kiwi?
Ja, hvis du vil vite hva jeg har spist til frokost i dag så er det bare og se på bildet nedenfor her! 1 skive med 2 egg, 1 skive med hvitost. 1 gulrot, ett glass limonade og en kopp med kaffi. Jummy!

Etterpå frokost skal jeg ut på tur sammen med Nelly. Lurer på hvor vi velger å gå denne gangen! MAsse fjell å velge mellom.

 
Når jeg sitter og ser på serier/tv/film osv, så synest jeg til tider at å bare drikke vann kan bli litt kjedelig. Noen ganger har man lyst på noe som smaker litt mere enn ingenting. Selv om det er ganske godt med bare masse vann til tider også, såklart.

Jeg fikk tips av min kjære mamma om denne drikken. Det er en limonade hun bruker å lage, som jeg ikke fikk smakt før i går, da jeg var på besøk en liten tur.

Alt du trenger er stevia(pulver) og sitron! Jeg brukte sånn spruteflaskesitron. Du kan også ha sitronskiver og/eller presse sitronsaft nedi vannet. 
Altså, du fyller opp enten en mugge eller et glass med vann, spruter masse sitron oppi, og deretter drysser du stevia oppi og blander. Smak deg frem til hvordan du liker den. OPS : Vær forsiktig med stevia, det er veldig søtt, så det er ikke mye som skal til!

 Rør rundt og nyt! 

Btw : Sebastian Nicolai er 8 mnd i dag!  
I dag tidlig ble frokosten min 3 egg, 1 rød paprika og 2 påleggsbiter med kylling. Sammen med proteinkaffe og vann.

Lunsjen min ble 1 banan, 1 eple med vaniljekesam over. + vann

Har forresten gått tur med Sebastian og Nelly i dag også, selv om foten er ganske vond til tider. Spesielt hvis om morgenene, og hvis jeg ikke har brukt den på en stund. Sjønner ikke hva som feiler den. Håper den blir bra igjen til mandag!

Nå har vi kommet til dagens middag. Den blir litt sen, men så er det lørdag og da er jo middagen som regel litt senere enn vanlig. 
Jeg har laget bunnen, og den står nå til heving. Vi skal nemmelig ha hjemmelaget pizza. Gutta er ute og kjøper inn alt vi trenger til fyllet og slikt, og jeg bare slapper av her hjemme siden bunnen er ferdig laget.

Min pizzabunn har disse ingrediensene: Vann, gjer, Olje, salt, kardemomme, hvetemel. Ingen supersunn variant, bare vanlig. Men veldig god!
Skal prøve å ikke spise for mye nå da, blir krevende, men jeg tror jeg skal klare det!

Nå har jeg også bare eeeen sjokolade igjen av alt jeg laget den gangen, har jo ikke spist alle selv. Noen er levert ut som smaksprøver til besøk, og alle har sagt at sjokoladen var god. Bortsett fra lillebror.  Synest jeg har vært flink jeg, som ikke har spist opp alt før nå.

Minner om spørsmålsrunden min, som du finner HER
Dette er min middag i dag. laksefilet med en stor haug brokkoli og gulrot. pga det er et lite fat ble det fullt da jeg stappet på grønnsakene. derfor ble all risen hellt over i en skål ved siden av. jeg spiste ikke opp all den risen, men det ble laget litt mye så tok likegreit alt over i en skål og fikk vasket pannen til riskokeren.

og såklart en liten dæsj ketchup tok jeg på. drikke var vann.

nå skal denne godsaken her ntes sammen med litt kesam vanilje.
og jeg laget en deilig sjokoladekrem som også blir tilbehøret til fruktsalaten. vaniljekesam med kakaopulver og sjokoladeprotein! :-)

*mobilinnlegg*
Etter en lang flott tur, så har jeg oppnådd mine 10000 skritt i dag, og jeg var klar for mat da jeg kom hjem. Som en litt sen lunsj i dag har jeg 2 brødskive, ene med egg og den andre med kylling. Og masse agurk og tomat. Kjempegodt! 

Til middag i dag tenker jeg det blir kalkunfilet fra kiwi, som jeg skal handle inn etterpå. Som tilbehør blir det salat. Jeg må holde det kjempesunt nå siste uken.

Hva skal dere ha til middag i dag?
 I går hadde jeg besøk av to veninner til ganske så sent. Så jeg må skuffe dere med at det ble ingen shred i går. Man kan jo ikke jage kjekke folk ut døren for at man skal trene shred! Og for min del var det ikke så gale at kroppen fikk en fridag. 

Men i dag er det pån igjen med shred og hele pakka. Lurer på å gjøre både nivå 1 og nivå 2, for å "ta igjen" litt av det tapte. Eller to ganger med nivå 2. 

Det er fantastisk vær i dag. Blå himmel og strålendes sol. Kjente med en gang jeg stod i 10 tiden og så solen ute at DETTE blir en bra dag. Før jeg i det hele tatt tenkte på frokost til meg selv, hadde både hunden fått mat og lufting, sebastian hadde fått mat og morgenstell, og jeg hadde dusjet, hengt opp klær, brettet klær, lagt bort klær og satt på ei ny maskin til! Har masse energi i dag. Tror virkelig det må vere noe med at det er sol ute. 

Til frokost i dag ble det havregrøt og proteinkaffe. Enkelt og greit. Og så godt da!


Jeg klarer nesten ikke å vente til jeg er ferdig å spise opp til jeg får begynne å rydde og styre på her hjemme! Skal støvsuge og vaske gulvene i hele huset tenkte jeg. Få vasket flere maskiner med klær slik at det aller siste av skittentøyet er borte før min kjære kommer hjem. Jeg skal tørke støv, jeg skal gå en lang tur i fineværet, og jeg skal trene shred. Livet er hærlig!

 

Hvordan er været der du bor i dag? Får du energi når det er sol ute?
Da jeg spiste littegrande for mye taco i går, så viste jeg godt da jeg stod opp at vekta ikke hadde gått ned. Jeg følte meg "full" og mett ennå, så det var ikke akkurat noe godt tegn. Og riktig nok hadde ikke vekten rikket seg nedover. Vil helst ikke virke mett når jeg våkner flere ganger. Skjerpings på den fronten med hvor mye jeg spiser. 

I dag har jeg startet med 2 skiver. En med kalkunpålegg og en med 2 kokte egg på. Litt minitomater og proteinkaffe + vann.

Til middag har jeg nå kotelettfilet av svin sammen med gulrot og brokkoli. Prøver å spise litt mindre og sunnere nå dagene fremover, slik at jeg kommer tilbake til slik det skal vere.
Etter min middag er det på tide med middag til lillegull, og deretter skal jeg trene dagens shred. Nest siste dag med nivå 2. Jeg føler meg flink. 

 
Dagens shred er ferdig, jeg er nydusjet og har nettopp laget meg en hærlig middag som står klar til å spises. Etterpå blir det middag på lillegullet, som for øyeblikket sover. Og etter det skal vi på trilletur. Tenkte å få kastet sånne metallbokser og slikt som skal i containere. Og så skal jeg jo såklart få til 10000 skritt da. Det er jo egentlig det som er det viktigste.

Til nå viser det bare 1100 skritt. Men det er nok fordi jeg har hatt på meg klær uten noen lommer i dag, så telefonen har ligget på bordet elns. Så må nok plusse på noen 100 skritt.

Dagens middag ble en slags liten wok. Stekte kyllingkjøttdeig som jeg krydret med litt diverse krydder. Hadde gulrot og brokkoli oppi, og så hadde jeg kokosmelk oppi. Det fikk stå å koke en liten stund. Så hadde jeg litt soyasaus oppi, litt krydder og litt hvitløk. 

Deretter kokte jeg opp sånn mirakel pasta fettuccine og hadde oppi woken. Har så mye igjen at det blir en hærlig lunsj på meg i morgen! Gleder meg allerede til det. Haha..


21 day shred dag 2 nivå 2 = FERDIG
(9/21) 
Jeg er en av mange som ikke vil ha noe som helst når de står opp som regel. Det å sitte å tygge på ei brødskive/et knekkebrød med noe pålegg på er ikke min favorittstart på dagen. Som regel før dro jeg heller på skole/jobb uten å spise noe som helst. Spiste heller når jeg begynte å få lyst på mat på skolen. Frokost er jo viktig, uten frokost så har kroppen ikke nok drivstoff som det trenger til å få igang kroppen skikkelig. Og jeg har begynt nå med at jeg alltid skal få i meg ett eller annet, uansett hvor lite jeg har lyst på noe. 

I dag våknet Sebastian halv 8, han fikk komme opp i senga og få seg frokost. Og han styrte på og jeg var dødstrøtt. La han opp i sin egen seng igjen, da jeg ikke tok sjansen på at jeg skulle sovne og han havne utfor sengekanten. Men han ga seg ikke. Og til slutt tok jeg han opp i senga mi igjen, ga han smokk og kosen sin. Og så holdt jeg armen rundt han slik at jeg hadde kontroll på om han skulle begynne å styre på. 

Etter veldig kort tid sovnet både jeg og han. Og jeg er dødsglad for at jeg fikk litt mere søvn, for det trengte jeg virkelig.

Jeg stod opp og så inn i kjøleskapet. Det var ingenting som fristet egentlig. Da gjorde jeg det enkelt at jeg kuttet opp pære, eple og banan. Tok druer på toppen og deretter litt vaniljekesam. Tadaaaaaa, fruktsalat frokost! Og ved siden av har jeg såklart min kjære proteinkaffe.


God start på dagen, må jeg si!
Dagens middag er enkelt og greit krydret filetkotelett av svin(Kiwi helgeprodukt), sammen med gulrøtter og brokkoli. Til drikke har jeg vann, som vanlig. Er som regel vann som er det beste til alle måltider.I dag laget jeg litt av hvert til frokost. egg, kyllingpølse, knekkebrød med kylling, paprika, minitomat og agurk! Og så må jeg ikke glemme min hærlige proteinkaffe, den er nesten blitt til et must om morgenene.

Hærlig!

I dag skal jeg begynne på nivå 2 i min 21 day shred. Gleder meg til å prøve ut noe nytt! :) 
Siden det er viktig å få i seg nok fisk, så har jeg det til middag i dag. Det ble laksefilet som jeg krydret med litt forskjellig krydder, fullkornris og gulrøtter. NAM!Fileten var ganske stor, så jeg har delt den opp i to slik at da har jeg rester til lunsj i morgen. Smart hva?
Kom meg ganske sent ut av senga i dag. Eller har vert oppe og matet og luftet Nelly, men når man da kommer tilbake til sengen og skal ligge stille en liten stund mens lillegullet får seg litt frokost. Da kommer trøttheten frem igjen. Så jeg og lillegull ble liggende å kose og styre på en god stund. Men litt før kl. 12.00 så fant jeg ut at nå er det nok! Kjente også at jeg begynte å bli sulten. Så nå har jeg laget meg en deilig frokost som står klar til å slukes!


Frokosten består av 2 egg, div. salater(rester fra i går) paprika, agurk, tomat og en bitteliten dæsj av den gode dressingen. 
Og et knekkebrød med kalkunpålegg. Til drikke har jeg et glass melk og min deilige proteinkaffe!

Etter frokost skal jeg gi grøt til lillegull, ogforhåpentligvis sovner han i 1-2 tiden, og da skal jeg få gjort ferdig dagens shred! det er dag nr. 5 nå, så har kommet godt i gang. Heia meg!

Senere skal jeg ned til bestemoren min og spise ball eller raspeball som det også blir kalt. Siden jeg trenger å få inn masse skritt i dag og, så blir det enten en lang trilletur med Nelly før vi drar ned dit, eller så blir det en kort trilletur med Nelly, og deretter trille nedover til bestemoren min. Vi får se hva jeg får til!
Tror kanskje det er best å ha bil, da jeg ikke vet hvor sent vi skal vere der.

 Hva skal du gjøre i dag?
Og såklart måtte jeg smake hvordan de ble. Og jammen ble de velykket også! Jeg er kjempefornøyd med smaken, og er imponert over meg selv, ihvertfall at jeg klarte å bare smake litt. Spørst hvor lenge det går før den boksen er tom nå da. Håper jeg klarer å styre lysten, hehe.


I dag fikk jeg to pakker til fra iherb, merkelig nok har jeg ennå ikke fått den jeg bestilte 25.6 Men alle de andre har kommet ihvertfall. Og da jeg fikk resten av ingrediensene så ble det til at jeg bare måtte lage litt sjokolade da! Hentet sjokoladeformene som mamma har lånt, og satte igang med sjokoladelagingen.

Oppskriften jeg brukte som mal er DENNE som kommer fra lavkarbotips.blogg.no

Hjemmelaget sjokolade:

100g - kakao masse
50g - Kakao smør
1ts - Vaniljepulver 
2ss - Yacon sirup
5-7 dråper stevia liquid

Smelt kakaomassen og kakaosmøret i vannbad sammen med vaniljeulveret. Når alt er smeltet tar du i yacon sirup og steviadråpene. Smak deg frem. Heller smak 3-4 ganger når du tar i dråpene enn å ta i 7 stk på en gang. Rør godt inn og hell deretter sjokoladen i formene. Jeg har brukt silikonformer som er kjøpt på Jernia.

Sett i kjøleskap og vent i minst en time. 


Målt opp riktig mengde


Venter på at alt skal smelte. Rør med jevne mellomrom

Hell sjokoladen i formene, og sett i kjøleskap.

 
I dag kom det endelig hentalapp i posten. Ikke bare en, men to! Ble utrolig glad og kom meg fort av gårde til butikken. Der fikk jeg ut to pakker med dette innholdet:

Dressing - Thousand Island , Kakao smør , Goji bær(gratisprøve) , Proteinpulver vanilje , energi pulver , yogi tea -detox(2 pakker) , smakspulver(gratisprøve)

 

Jeg er glad jeg fikk disse pakkene. Men er litt irritert over at en pakke jeg har ventet på siden 25 juni ikke har kommet ennå. Men men, den kommer vell snart den også. håper jeg!


Laget meg hærlig lunsj i dag! Bestående av kyllingbiter som jeg stekte i panne sammen med paprika, gulrot, pesto og litt tacosaus.  + krydder
Sammen med det hadde jeg tomat, agurk og salat. Alt toppet i en lompe.


Nam nam!  Har til og med mye rester, så det blir enten en god kveldsmat, eller frokost i morgen! 

 

Jeg har fått hekta på kylling i det siste, alt av kjøttdeig osv er byttet ut med kyllingkjøttdeig. Jeg spiser mye sunnere, da jeg også har byttet ut andre pastaretter til fullkorn også. Håper virkelig dette her går veien altså, det hadde vert fint å gåpå vekta igjen neste mandag og se at vekten har sunket enda mere. 

mål til august: 3-4 kg
Mål til november: 15kg
Fullstendig mål: 23 kg

 
Været er STRÅLENDE, og temperaturen er flott. Jeg elsker slike dager, og føler jeg får så utrolig mye ekstra energi til å gjøre alt mulig. Så derfor har jeg allerede vasket en maskin med klær og hengt opp, satt på en ny, sortert og ryddet og støvsugd og diverse her hjemme.

Jeg har vært flink med maten også, ihvertfall til nå i dag.

Frokost
1 skive med egg 
Salat av paprika og agurk
Litt baconbiter

Proteinkaffe (Link)
Vann

 

Lunsj
Pastasalat
50 g pasta
en laksefilet i biter
paprika og agurk i biter
Pesto

Vann med funlight saft.

 

Da bloggingen ble nedprioritert i noen dager, så fikk jeg ikke fortalt at jeg fikk en pakke fra myrevolution
Den inneholdt en shaker, moccaprotein og omega 3 (Favorittpakken).
Da jeg åpnet pakken ble jeg ganske skuffet over å finne ut at en del av shakeren var knekt, og shakeren da ødelagt. Jeg sendte mail og skrev at shakeren var ødelagt, om jeg skulle sende den i retur eller hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg fikk mail tilbake om at jeg ikke trengte å sende noe i retur, men de skulle sende meg en ny en. Og rask levering var det absolutt! I dag fikk jeg den nye shakeren i posten, og jeg er superfornøyd. GOD SERVICE MY REVOLUTION

Og moccaproteinet, som jeg bruker i proteinkaffe'n min er også meget godt. 

Nå skal lillegullet få seg litt mat før han skal sove, tenkte å kanskje trille en liten tur når han sover. Frisk luft i vognen er jo bare bra for han.


Dagens måltider så langt i dag :

Frokost: Havregrøt med litt sukrin og kanel

Middag: Thai gryte med kyllingbiter, ris og grønnsaker.

Mellom: Cottage Cheese med fun light saft(wild berried)Det eneste måltidet jeg mangler for i dag er kveldsmat. Regner med det blir knekkebrød med noe pålegg på. Kanskje egg(?) :) Vi får se!

Etterpå kommer dagens treningsinnlegg også. Har fått trent godt i dag :) 

 

Har du noen tips for å gjøre kostholdet mitt enda bedre ?
Da jeg ikke får helt til den dere vektnedgangen, så tenkte jeg å prøve noe som kanskje kan gi meg et litt klarere bilde i hverdagen. Jeg skal nå skrive ned hvor mye mat jeg inntar for en liten periode. Bare for å se hva jeg gjør galt, og hvordan jeg kan endre på litt forskjellig. Jeg skal nemmelig telle kalorier.

Dette er ikke noe jeg skal fortsette med og bli avhengig av, men det er for å sjekke hvor mye jeg faktisk inntar i løpet av en dag. Har allerede startet med frokosten min og rekna ut hvor mange kalorier den bestod av. Kanskje jeg bevist gjør sunnere valg også, når jeg skriver ned det jeg spiser.

Nå tar lillegullet seg en blund, og jeg sitter og ser på tv og koser med pusen vår. Senere blir det tur med hunden, litt styrketrening og husarbeid. Skal tidlig i seng i dag, da det ble alt for sent i går, og jeg er dermed dødstrøtt i dag. 

 
Som nevnt i et tidligere innlegg i dag så fikk jeg ny hentelapp i posten for enda en pakke fra iherb i dag. Kanskje det kommer en i morgen også? Jeg har jo fått pakke hver dag nå i di siste dagene, gøøy!
Men ihvertfall, det jeg fikk i posten i dag var Mirakelnudler , mirakel pasta , Kanelkrydder , Spagetti , lipsyl og et gratishefte om vektreduksjon :)


Har allerede testet ut lipsylen, som var meget god må jeg si! Kostet bare 0.40 dollar også! Supertilbud, bare å slå til med en gang! 
Om det er første gangen du handler på iherb, så kan du bruke koden  UBO997 for 5 USD i rabatt! :)

 
I går fikk jeg da enda en pakke fra iherb, den inneholdt Flytende Stevia - English toffee , Peanøttmel , Stevia pulver , Mandelmel og et hefte om supermat som var en freebie. 

I dag har jeg fått enda en hentelapp i posten, gleder meg til å se hvilken pakke som har kommet nå! Desverre så har jeg verken vognen til Sebastian, eller bil i dag. Så jeg får pent vente til min kjære kommer hjem fra jobb, slik at jeg får hentet pakken min, og får gjort alt annet jeg burde ha gjort i dag.

Gleder meg til å prøve disse to meltypene i forskjellig mat. Har prøvd english toffee steviaen i kaffi, og det var godt altså! Og såklart har jeg brukt pulverstevia i kakene jeg laget i går. 
I dag prøvde jeg meg på noe nytt, nemmelig drop biscuits. Dette er en oppskrift med kokosmel, da jeg trenger å begynne å få prøve det ut. 

Drop Biscuits:

4 egg
50 gram smør (smeltes)
30 gram sukrin (eller 20 g sukrin og 1-2g stevia)
1/4 ts salt
1/4-1/2 ts bakepulver eller hornsalt
40 gram kokosmel

Blandes til en jevn deig/røre. Legges ut på bakepapir som topper med en spiseskjed. Blir 8 stk. 
Stekes på 200 grader i 10-15 min. 


Nammiss! så godt, og så enkelt!

Skriver om mitt liv som ung mor til Sebastian Nicolai og forlovet med barnefar. Sammen har vi Rottweilervalpen Nelly, og katten vår Gråpus. Vi bor i vårt eget hus og er en flott liten familie på 5.


ARKIV

· Februar 2015 · Januar 2015 · August 2013 · Juni 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · September 2010 · August 2010


KATEGORIER

· Blogg · Dyr · Foto · Graviditet · hverdag · Konkurranse · Koreansk kosmetikk · mat og og drikke · Musikk · Nelly · Oriflame · outfit · Scrapping · Sebastian Nicolai · Sminke · Trening · økonomi

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

hits